با اصلاح قیمت نان هیچ تضمینی بر برطرف پرسشها کمفروشی و کیفیت وجود ندارد
استاندارد | برنامه | انجمن | گفتگوی خاص خبری | برنامه تلویزیونی | شبکه دو |
عضو هیئت مدیره انجمن ملی حمایت از حقوق مصرفکننده گفت: بیشترین شکایت مردم در خصوص نان مربوط به کمفروشی، کیفیت و فروش اضطراری نان کنجدی است.
به گزارش خبرنگار گروه سیاسی گروه تحریریه سایت جوان؛ چراغ سبز دولت برای زیاد کردن قیمت نان، ۲۵ آبان ماه در برنامه گفتگوی خاص خبری با حضور محمدی عضو هیئت مدیره انجمن ملی حمایت از حقوق مصرف کننده، زراعتکار مدیر اتحادیه نانوایان تهران، سیف مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
محمد محمدی عضو هیئت مدیره انجمن ملی حمایت از حقوق مصرف کننده در پاسخ به پرسش اول مجری برنامه اطراف زیاد کردن قیمت نان گفت: بیشترین شکایت مردم در خصوص نان مربوط به کم فروشی، کیفیت و فروش اضطراری نان کنجدی است.
با اصلاح قیمت نان هیچ تضمینی بر برطرف پرسشها کمفروشی و کیفیت وجود ندارد
وی با بیان اینکه حقوق مصرف کننده در خصوص نان رعایت نمیشود، افزود: با اصلاح قیمت نان هیچ تضمینی بر برطرف پرسشها کم فروشی و کیفیت وجود ندارد.
محمدی با اشاره به اینکه علت نانوایان جهت کم فروشی اوج رفتن هزینهها هست، ادامه داد: کمفروشی تخلف مشهودی است که از سوی اکثر نانوایان کشور انجام میشود لذا در این رابطه مصرف کننده بیشترین شکایت را دارند، باید فکری اساسی کرد، قرار نیست نانی به دست مردم بدهیم که باعث نارضایتی شود.
محمدی عضو هیئت مدیره انجمن ملی حمایت از حقوق مصرف کنندگان تاکید کرد: بیشترین شکایت را مصرف کنندگان دارند و مردم از گران شدن نان متضرر میشوند.
قاسم زراعتکار مدیر اتحادیه صنف نانوایان پایتخت کشور عزیزمان ایران در ادامه برنامه با اشاره به اینکه نظارتی بر آرد کارخانجات نیست، اظهار داشت: در کل کشور ۸۵ هزار نانوایی داریم که ۲۰ هزار واحد اضافه است.
استاندارد | برنامه | انجمن | گفتگوی خاص خبری | برنامه تلویزیونی | شبکه دو |
رئیس اتحادیه نانوایان پایتخت کشور عزیزمان ایران با بیان اینکه ۸۵ درصد آرد به صورت یارانهای و ۱۵ درصد به صورت آزاد عرضه میشود، گفت: در رابطه با آرد یارانهای از سال ۹۳ قیمت نان تغییری پیدا نکرده هست، هر سال آنالیز قیمت بر اساس تصمیمات اتحادیه، اتاق اصناف و شرکت حمایت از مصرف کننده صورت میگرفت.
وی افزود: هنوز قیمت نان مربوط به سال ۹۳ است و اکثر همکاران اعتراض نسبت به ثابت ماندن قیمت نان دارند.
زراعتکار با اشاره به اینکه ۳۵ درصد گندم کشور درجه یک، ۳۵ درصد درجه ۲ و ۳۰ درصد درجه سه است ادامه دارد: از گندم دولتی حق کشیدن نول نداریم، در هیچ کجای دنیا اینگونه نیست که نان صنعتی سه برابر نان سنتی فروخته شود.
مدیر اتحادیه نانوایان پایتخت کشور عزیزمان ایران تصریح کرد: ۳۷ درصد نان کشور به صورت لواش، ۹ درصد سنگک، ۲۸ درصد بربری و ۳۴ درصد به صورت تافتون پخته میشود.
یزدان سیف معاون وزیر و مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی در ادامه برنامه طی گفتگوی زنده تلفنی با اشاره به اینکه رعایت استانداردهای آرد اضطراری است گفت: نهادهای ناظر بر کیفیت تولید آرد نظارت میکنند لذا، کیفیت گندم جهت طبخ نان در کشور از استانداردهای مورد نیاز برخوردار هست، به طوری که طی بررسیهای به عمل آمده در چهار سال گذشته بر روی کیفیت نان نشان میدهد که کیفیت رو به اصلاح است.
وی با اشاره به اینکه آردی از کارخانه آرد سازی بیرون نمیآید مگر اینکه مشخصههای کیفیت استاندارد در آن رعایت شده است باشد اظهار داشت: در تمام کارخانجات صنایع غذایی فردی به عنوان مسئول فنی وجود دارد و نظارتهای مورد نیاز را انجام میدهند.
با اصلاح قیمت نان هیچ تضمینی بر برطرف پرسشها کمفروشی و کیفیت وجود ندارد
سیف افزود: جهت آرد لواش مطابق استاندارد گلوتن باید ۲۵ و پروتئین خشک ۱۱ باشد اظهارداشت: جهت بربری ۲۶ درصد گلوتن و ۱۱ درصد پروتئین است.
وی با اشاره به اینکه مکانیسمهای مورد نیاز جهت نظارت و کنترل کیفی در کارخانجات وجود دارد ادامه داد: در بخش دولتی گندم دامی خریداری نمیشود لذا گندم درجه ۳ گندم دامی نیست.
رحیم زارع سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس با اشاره به اینکه نمیتوان به کیفیت، قیمت و پخت نان نمره قبولی دارد، گفت: به علت بی کیفیت بودن نان در کشور اسراف صورت میگیرد لذا بنده با تصمیم زیاد کردن قیمت نان مخالف هستم، زیاد کردن قیمت نان به نفع مردم نخواهد بود.
انتهای پیام/
استاندارد | برنامه | انجمن | گفتگوی خاص خبری | برنامه تلویزیونی | شبکه دو |
افزایش قیمت نان به نفع مردم نخواهد بود
واژه های کلیدی: استاندارد | برنامه | انجمن | گفتگوی خاص خبری | برنامه تلویزیونی | شبکه دو |