خرید کتاب از گوگل

چاپ کتاب PDF

خرید کتاب از آمازون

خرید کتاب زبان اصلی

دانلود کتاب خارجی

دانلود کتاب لاتین

آماده‌باش مخفیانه نیروهای ارتش آمریکا در کشورهای درگیر جنگ

مجله پولیتیکو از آماده‌باش مخفیانه نیروهای ارتش آمریکا در کشورهای درگیر جنگ انتقاد کرد و آن را نوعی فاجعه دانست.

آماده‌باش مخفیانه نیروهای ارتش آمریکا در کشورهای درگیر جنگ

به گزارش گروه بین‌الملل گروه تحریریه سایت جوان به نقل از الیوم السابع، مجله پولیتیکوی آمریکا در مطلبی نوشت قوانینی که در دوره ریاست جمهوری باراک اوباما راجع به آماده باش نیروهای ارتش این کشور در عراق، افغانستان و سوریه وضع گردید، موجب شد پنتاگون (وزارت دفاع آمریکا) هزاران سرباز را از چشم همگان دور نگه دارد. این امر با انتقادهای بسیاری رو به رو شد ولی ترامپ قصد دارد سربازان بیشتری را به این کشورها بفرستد.

آماده باش مخفیانه نیروهای ارتش آمریکا در کشورهای درگیر جنگ روشی است که مقامات ارتش این کشور بر آن تاکید دارند ولی بسیاری از منتقدان معتقدند در عالی ترین حالت‌های ممکن این کار نوعی فاجعه است.

آماده‌باش مخفیانه نیروهای ارتش آمریکا در کشورهای درگیر جنگ

این مجله نوشت آمریکا نزدیک به 12 هزار سرباز در افغانستان دارد. این در حالی است که 8400 نفر از این سربازان در افغانستان پنهان هستند و اگر ترامپ 4 هزار سرباز دیگر به این کشور بفرستد، در حقیقت شمار سربازان مخفی در این کشور دو برابر می شود.

همچنین شرایط در سوریه مشابه افغانستان هست؛ لیکن 503 سرباز آمریکایی در واحد های عملیات خاص کار می کنند این در حالی است که شمار دقیقی از آنها در دست نیست و از آنها می توان به سپاه تفنگداران دریایی ایالت متحده آمریکا اشاره کرد که روزنامه نگاران محلی از خودروهای آنها در سوریه عکسبرداری کردند.

این مجله در ادامه به تفاوت آمار سربازان آمریکایی در کشورهای افغانستان و سوریه با شمار حقیقی این افراد پرداخت و موجب شد جیمز متیس، وزیر دفاع آمریکا متعهد شود که بار دیگر این سیاست پنتاگون را بررسی کند و آماری دقیق تر از شمار سربازان ارائه دهد، ولی بعد از اینکه دونالد ترامپ، مدیر جمهور آمریکا اعلام کرد دفترش هیچ اطلاعی از شمار دقیق سربازان در اختیار کسی نمی گذارد این اقدام متیس کمی عجیب و دور از انتظار به نظر می رسد.

شایان ذکر است بر اساس سیاست سطح مدیریت قدرت، پنتاگون، سربازانی که کمتر از 120 روز در مناطق جنگی حضور دارند را شمارش نمی‌کند و این مشمول بر مهندسان ساختمان می شود که جهت ساخت پل و تعمیر میدان هوایی به این مناطق رفتند.

مجله پولیتیکو از آماده‌باش مخفیانه نیروهای ارتش آمریکا در کشورهای درگیر جنگ انتقاد کرد و آن را نوعی فاجعه دانست.

مک فارلند، فرمانده نیروهای آمریکایی در عراق و سوریه بر پیروی از این سیاست تاکید کرد و گفت زیاد کردن سطح مدیریت قدرت هنگامی که تنها مهندسان آمریکایی جهت مدت کوتاهی در آن کشورها حضور دارند ، عقلانی نیست.

انتهاي خبر/

واژه های کلیدی: دونالد ترامپ | افغانستان | آمریکایی | مدیریت | آمریکا | پنتاگون | سربازان | سیاست | سوریه | سرباز | کشورها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *