خرید کتاب از گوگل

چاپ کتاب PDF

خرید کتاب از آمازون

خرید کتاب زبان اصلی

دانلود کتاب خارجی

دانلود کتاب لاتین

هزینه مسکن در سبد بعضی خانوارها به ۸۰درصد رسیده است

یک کارشناس اقتصاد مسکن با بیان اینکه در بعضی نقاط و بافتهای کلانشهرها، مسکن ۸۰ درصد هزینه خانوار را به خود تخصیص داده شده است داده است گفت: در

هزینه مسکن در سبد بعضی خانوارها به ۸۰درصد رسیده است

هزینه مسکن در سبد بعضی خانوارها به ۸۰درصد رسیده است

عبارات مهم : سال آینده – اقتصاد

یک کارشناس اقتصاد مسکن با بیان اینکه در بعضی نقاط و بافتهای کلانشهرها، مسکن ۸۰ درصد هزینه خانوار را به خود تخصیص داده شده است داده است گفت: در آینده نزدیک چهار پارامتر افزایشی در بخش مسکن خود را نشان می دهد.

بیت الله ستاریان در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: با توجه به نقدینگی که دولت بعد از برجام کسب کرده بود فکر می کردیم سال ۱۳۹۵ مسکن رونق بگیرد ولی برجام به کندی پیش رفت، بنابراین کارشناسان احتمال دادند نیمه دوم سال ۱۳۹۶ شروع حرکت هایی جزئی را در بخش مسکن شاهد باشیم که تقریبا با توجه به نشانه هایی که می بینیم درست از آب درآمده است.

هزینه مسکن در سبد بعضی خانوارها به ۸۰درصد رسیده است

وی افزود: بخش مسکن در زمانی که به آخر دوره رکود خود نزدیک می شود، چهار پارامتر افزایشی را هر لحظه با هم دارد که عبارتند از زیاد کردن قیمت، معاملات، سرمایه گذاری و زیاد کردن تولید. این چهار شاخص همواره با توجه به شرایطی که در بازار مسکن کشور عزیزمان ایران حاکم بوده حتما وجود خواهد داشت.

این کارشناس اقتصاد مسکن با بیان اینکه هم اکنون تحرک نسبی در هر چهار عامل فوق دیده می شود گفت: شرایط کنونی نشان می دهد احتمالا تا انتهای امسال تحرکات بازار مسکن زیاد شده است و اوایل سال آینده به اوج خود می رسد. آینده نگری من تورم بیش از ۲۰ درصد جهت بخش مسکن است.

یک کارشناس اقتصاد مسکن با بیان اینکه در بعضی نقاط و بافتهای کلانشهرها، مسکن ۸۰ درصد هزینه خانوار را به خود تخصیص داده شده است داده است گفت: در

ستاریان تاکید کرد: بارها به دولت هشدار دادیم رکود در عنوان مسکن نباید فریبتان دهد. مسکن یک کالای زیستی و حیات است و جزو نخستین کالاهایی است که تقاضای مطلق آن تلاش می کند به تقاضای موثر تبدیل شود. تقاضای موثر در دوره رکود کم کردن می یابد ولی تقاضای مطلق قابل کنترل نیست و خود به خود زیاد کردن پیدا می کند؛ آیا که خانواده ها تشکیل می شود، ساختمانها استهلاک پیدا می کند و اینها به نیاز کشور اضافه می شود، لذا تقاضای مطلق در بطن خود زیاد کردن قیمت را خواهد داشت.

وی درخصوص رشد اجاره بها در تابستان امسال که تا ۳۰ درصد زیاد کردن در بعضی نقاط رسیده است اظهار کرد: هر لحظه قبل از التهاب مسکن، بخش اجاره ملتهب می شود و زمینه ای جهت التهاب مسکن هست. بر همین اساس زیاد کردن قیمت مسکن را در سال آینده خواهیم داشت. کسانی که می خواهند وارد مسکن شوند چون نقدینگی کافی ندارند ابتدا به بازار اجاره ورود می کنند و سپس مجموعه بعدی وارد خرید و فروش می شود.

این کارشناس اقتصاد مسکن آمار ارایه شده است از مازاد واحدهای مسکونی را غیرواقعی عنوان و تاکید کرد: آمارهای ارایه شده است از تعداد مسکن خالی در کشور دقیق نیست؛ لیکن ما بیش از یک میلیون کسری داریم. هنگامی که کالایی در سبد خانوار چند برابر ضریب واقعی خود را در بر می گیرد، نشان دهنده کمبود آن کالا در بازار است.

هزینه مسکن در سبد بعضی خانوارها به ۸۰درصد رسیده است

ستاریان ادامه داد: هم اکنون طبق آمار، سهم مسکن در سبد خانوار ۳۷ درصد هست، در حالی که در شهرها این عدد به ۷۰ تا ۸۰ درصد هم رسیده هست. بنابراین چطور ممکن است که بگوییم تعداد واحدهای مسکونی یک میلیون بیش از تعداد خانوار است؟ اگر ۲۵ میلیون مسکن در برابر ۲۴ میلیون خانوار داشته باشیم یعنی با کشورهای توسعه یافته آلمان و فرانسه برابری می کنیم؛ حال آنکه در آن کشورها مسکن ۷ تا ۱۵ درصد از سبد خانوار را تشکیل می دهد و هیچ مشکلی درخصوص حاشیه نشینی ندارند ولی ما ۱۱ میلیون حاشیه نشین داریم و حتی دهکهای میانی با مسئله مسکن مواجه هستند.

واژه های کلیدی: سال آینده | اقتصاد | بازار | اجاره | میلیون | اخبار اقتصادی و بازرگانی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *