خرید کتاب از گوگل

چاپ کتاب PDF

خرید کتاب از آمازون

خرید کتاب زبان اصلی

دانلود کتاب خارجی

دانلود کتاب لاتین

قیمت ۴ گروه اوج رفت ، روایت بانک مرکزی از تحولات قیمت کالاهای اساسی

در هفته نخست ماه مبارک رمضان، قیمت ۴ گروه کالایی با زیاد کردن مواجه شده، ۴ گروه کالایی کم کردن قیمت را تجربه کرده‌ و قیمت ۳ گروه نیز ثابت ماند. 

قیمت ۴ گروه اوج رفت ، روایت بانک مرکزی از تحولات قیمت کالاهای اساسی

روایت بانک مرکزی از تحولات قیمت کالاهای اساسی/قیمت ۴ گروه اوج رفت

عبارات مهم : لبنیات و تخم مرغ – خرده فروشی

در هفته نخست ماه مبارک رمضان، قیمت ۴ گروه کالایی با زیاد کردن مواجه شده، ۴ گروه کالایی کم کردن قیمت را تجربه کرده و قیمت ۳ گروه نیز ثابت ماند.

به گزارش مهر، میانگین قیمت خرده فروشی ۱۱ گروه از مواد خوراکی در بازار پایتخت کشور عزیزمان ایران حکایت از این دارد که در هفته نخست ماه مبارک رمضان، ۴ گروه کالایی با زیاد کردن قیمت مواجه شده است و ۴ گروه کالایی نیز کم کردن قیمت را تجربه کرده اند. همچنین در هفته مورد گزارش، قیمت سه گروه کالایی نیز عوض کردن نکرده بوده است.

قیمت ۴ گروه اوج رفت ، روایت بانک مرکزی از تحولات قیمت کالاهای اساسی

بر این اساس، تازه ترین گزارش بانک مرکزی از میانگین قیمت خرده فروشی ۱۱ گروه از مواد خوراکی در تهران، نشان می دهد در هفته مورد گزارش قیمت تخم مرغ ۳.۷ درصد، برنج ۰.۳ درصد، گوشت قرمز ۱.۵ درصد و گوشت مرغ ۰.۷ درصد زیاد کردن قیمت داشته و همزمان قیمت لبنیات ۰.۳ درصد، میوه های تازه ۳.۷ درصد، سبزی های تازه ۳.۸ درصد و قند و شکر ۰.۵ درصد کم کردن یافته هست. گروه های حبوب، چای و روغن نباتی نیز عوض کردن نکرده بوده اند.

لبنیات و تخم مرغ

در هفته مورد گزارش در گروه لبنیات، بهای ماست پاستوریزه و پنیر پاستوریزه هر یک معادل ۰.۵ درصد کم کردن داشته و قیمت سایر اقلام این گروه نسبت به هفته قبل از آن ثابت بوده هست. همچنین بهای تخم مرغ معادل ۳.۷ درصد زیاد کردن یافته و شانه ای ۱۰ هزار تومان تا ۱۲ هزار تومان به فروش رسیده است.

در هفته نخست ماه مبارک رمضان، قیمت ۴ گروه کالایی با زیاد کردن مواجه شده، ۴ گروه کالایی کم کردن قیمت را تجربه کرده‌ و قیمت ۳ گروه نیز ثابت ماند. 

برنج و حبوب

در این هفته، در گروه برنج قیمت برنج داخله درجه یک معادل ۰.۴ درصد زیاد کردن یافته و بهای برنج وارداتی غیرتایلندی و برنج داخله درجه ۲ عوض کردن نکرده بوده هست. در گروه حبوب نیز قیمت لپه نخود معادل ۰.۱ درصد زیاد کردن داشته و بهای سایر اقلام این گروه ثابت بوده است.

میوه ها و سبزی های تازه

در هفته مورد بررسی، در میادین زیر نظر شهرداری، سیب زرد و لیمو شیرین عرضه کمی داشته است و سایر اقلام میوه و سبزی تازه که تعدادی از آنها از نظر کیفی در مقایسه با سایر میوه فروشی ها متفاوت بوده، به قیمت مصوب شرکت میادین میوه و تره بار عرضه شده است هست. در میوه فروشی های سطح شهر قیمت سیب قرمز معادل ۰.۷ درصد، سیب زرد ۷.۲ درصد و گیلاس ۲.۱ درصد زیاد کردن داشته ولی بهای سایر اقلام این گروه بین ۰.۳ درصد تا ۲۷ درصد کم کردن داشته هست. در گروه سبزی های تازه نیز قیمت سیب زمینی معادل ۰.۷ درصد، پیاز ۴.۲ درصد و سبزی های برگی ۸.۷ درصد زیاد کردن یافته ولی بهای سایر اقلام این گروه بین ۱.۱ درصد تا ۱۷.۳ درصد کم کردن پیدا کرده است.

قیمت ۴ گروه اوج رفت ، روایت بانک مرکزی از تحولات قیمت کالاهای اساسی

گوشت قرمز و گوشت مرغ

در هفته مورد گزارش بهای گوشت گوسفند معادل ۱.۹ درصد، گوشت تازه گاو و گوساله ۱ درصد و گروه مرغ ۰.۷ درصد زیاد کردن داشته است.

در هفته نخست ماه مبارک رمضان، قیمت ۴ گروه کالایی با زیاد کردن مواجه شده، ۴ گروه کالایی کم کردن قیمت را تجربه کرده‌ و قیمت ۳ گروه نیز ثابت ماند. 

قند، شکر، چای و روغن نباتی

در این هفته قبهای شکر معادل ۱.۳ درصد کم کردن نشان می دهد ولی قیمت قند، چای خارجی و انواع روغن نباتی عوض کردن نکرده بوده است.

ش

واژه های کلیدی: لبنیات و تخم مرغ | خرده فروشی | مرکزی | میادین | لبنیات | اخبار اقتصادی و بازرگانی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *