خرید کتاب از گوگل

چاپ کتاب PDF

خرید کتاب از آمازون

خرید کتاب زبان اصلی

دانلود کتاب خارجی

دانلود کتاب لاتین

تکنیک سفت و شیرین شدن ماست | راز سفت شدن ماست چیست؟ – سایت yyjc

درست کردن ماست در خانه یا اصطلاح ماست بندی یکی از آسان ترین کارهاست. برای درست کردن ماست در خانه یکی از دغدغه هایمان سفت و شیرین شدن ماست است. برای فهمیدن این تکنیک بهتر است ادامه مطلب را در سایت yyjc مطالعه کنید.

راز سفت شدن ماست چیست؟

سفت و شیرین شدن ماست که درست می کنیم کاملاً به مواد اولیه مرغوب و طرز تهیه اش بستگی دارد. شما به راحتی و با کمترین مواد می توانید در خانه ماست درست کنید.

مواد لازم:

۱ـ شیر محلی پرچرب (دو لیتر)

۲ـ ماست با کیفیت (یک قاشق غذاخوری)

طرز تهیه سفت و شیرین شدن ماست در خانه

مرحله اول: ماستی که قرار است مایه شیر باشد را دو ساعت قبل از درست کردن ماست بیرون از یخچال گذاشته تا هم دمای محیط شود.

برای درست کردن ماست ساده با شیر ابتدا باید شیر را در یک قابلمه تمیز بجوشانید. زمانی که شیر به جوش آمد شعله گاز را ملایم کنید تا به مدت ۲۰ دقیقه بجوشد با این روش هم میکروب های شیر از بین می رود و هم آب اضافه شیر تبخیر می شود، بعد از 20 دقیقه شیر را در ظرفی که می خواهید در آن ماست را درست کنید بریزید.

مرحله دوم: اجازه دهید شیر خنک شود، (برای فهمیدن اینکه شیر خنک شده است یا نه، انگشت خود را در شیر قرار دهید اگر انگشتتان نسوخت ولی گرمای شیر را حس کردید یعنی دمای شیر برای ماست بندی کاملا مناسب و آماده هست).

حالا ماستی که قرار است مایه ماست باشد و هم دمای محیط کرده ایم را در یک کاسه با مقداری شیر مخلوط می کنیم وقتی خوب ترکیب و یکدست شدند آن را به شیر اضافه می کنیم و با قاشق به آرامی هم می زنیم تا یکدست شوند.

سپس در ظرفی محکم ببندید و با یک حوله یا پتوی تمیز کاملاً ظرف را بپوشانید. ۴ تا ۶ ساعت طول می‌کشد تا ماست ببندد (این زمان بسته به گرمای محیط دارد). بعد از اینکه ماست بسته شد ظرف ماست را به مدت ۲۴ ساعت در یخچال بگذارید تا در نهایت از سفت و شیرین شدن ماست که درست کرده اید لذت ببرید.

سفت و شیرین شدن ماست

نکاتی که باید در تهیه ماست خانگی رعایت کنید

۱ـ به ازای هر لیتر شیر یک قاشق غذاخوری ماست به عنوان مایه ماست استفاده کنید.

۲- مایع ماست حتماً باید با دمای محیط برابر باشد.

۳ـ برای درست کردن یک ماست خوب توصیه می شود از مایه ماست سنتی و خانگی با کیفیت استفاده کنید.

۴ـ برای داشتن ماست خانگی سفت و پرچرب باید از شیر پرچرب استفاده کنید.

اگر مقدار مایه ماست بیشتر باشد ماست ترش و رقیق می شود و خودش را خوب نمی گیرد.

۶ـ اگر شیر داغ باشد ماست شل و ترش می شود و به اصطلاح نمی بندد.

۷ـ ظرف ماست باید هم دمای محیط باشد و بعد از ۴ الی ۶ ساعت آن را بدون تکان دادن به مدت ۲۴ ساعت در یخچال قرار دهید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *