خرید کتاب از گوگل

چاپ کتاب PDF

خرید کتاب از آمازون

خرید کتاب زبان اصلی

دانلود کتاب خارجی

دانلود کتاب لاتین

روش تهیه کوکوی لوبیا سبز با گوشت+ کوکوی لوبیا سبز مجلسی

سیب زمینی | سیب زمینی | استفاده | مجلسی | لوبیا | آموزش | کوکوی لوبیا سبز

روش تهیه کوکوی لوبیا سبز با گوشت+ کوکوی لوبیا سبز مجلسی

کوکوی لوبیا سبز مجلسی + روش تهیه کوکوی لوبیا سبز با گوشت

کوکوی لوبیا سبز روش تهیه کوکوی لوبیا سبز مجلسی آموزش کوکوی لوبیا سبز با گوشت روش تهیه کوکویِ لوبیا سبز با مرغ روش تهیه کوکو لوبیا سبز در فر کوکو ها به روش های متفاوت و مدل های مختلفی درست می شوند و انواع مختلفی از کوکو در کشور تهیه و پخت می شود به همین علت قصد داریم در این مطلب به شما روش تهیه کوکو لوبیا سبز را آموزش دهیم.

روش تهیه کوکوی لوبیا سبز با گوشت+ کوکوی لوبیا سبز مجلسی

طرز تهیه کوکوی لوبیا سبز

عبارات مهم : سیب زمینی – سیب زمینی

مواد مورد نیاز

سیب زمینی | سیب زمینی | استفاده | مجلسی | لوبیا | آموزش | کوکوی لوبیا سبز

لوبیا سبز خرد شده است 700 گرم

هویج نگینی شده است 4 عدد

پیاز خرد شده است بزرگ 1 عدد

گوشت چرخ کرده 300 گرم

سیب زمینی نگینی خرد شده است میانگین 4 عدد

تخم مرغ 6 عدد

روش تهیه کوکوی لوبیا سبز با گوشت+ کوکوی لوبیا سبز مجلسی

زرشک 2/3 پیمانه

نمک و ادویه به میزان مورد نیاز

روغن جهت سرخ کردن به مقدار کافی

سیب زمینی | سیب زمینی | استفاده | مجلسی | لوبیا | آموزش | کوکوی لوبیا سبز

طرز تهیه

روش تهیه کوکوی لوبیا سبز با گوشت+ کوکوی لوبیا سبز مجلسی

برای تهیه کوکو لوبیا سبز ابتدا لوبیا و هویج خرد شده است را با هم بپزید تا حدی که آب آن کاملا خشک شود. سپس سیب زمینی ها و پیاز را به صورت جداگانه سرخ کنید. گوشت را به پیاز سرخ شده است اضافه کنید و حرارت را کم کنید تا گوشت بپزد. تخم مرغ ها را درون ظرفی مناسب بشکنید

سپس لوبیا و هویج را اضافه کنید و بعد از آن سیب زمینی و گوشت سرخ شده است را اضافه کنید. در این مرحله زرشک را به مواد کوکو اضافه کنید و مواد را کاملا هم بزنید تا مخلوط شود و بعد از مخلوط کامل مایع کوکو لوبیا سبز را داخل ماهی تابه سرخ کنید سپس می توانید به همراه خیارشور و گوجه فرنگی میل نمایید

فر را با دمای 210 درجه روشن کنید. قالب را خوب چرب کنید. مواد را درون آن بریزید و با پشت قاشق صاف کنید. بعد زرشک، پیاز داغ خلالی و سیب‌زمینی خلالی را روی آن بپاشید و با پشت قاشق کمی فشار دهید تا روی سطح کوکو لوبیا سبز قرار نگیرد

بعد روی قالب را فویل بکشید و از چند جا سوراخ کنید. آن را ردیف وسط فر قرار داده و 30 دقیقه بپزید. بعد از این مدت دما را بگذارید روی 190 و قالب را بگذارید کف فر و به مدت 15 تا 20 دقیقه بپزید تا روی کوکو هم طلایی شود و ببندد.

کلیه مواد این کوکو جدا جداگانه سرخ می شود. اگر از روغن مخصوص سرخ کردن و حوله آشپزخانه کاغذی به میزان مناسب استفاده نمائیم، این کوکو اصلاً چرب نخواهد بود در این کوکو اصلاً از رب استفاده نمی شود. چون طعم و بافت آن را عوض کردن می دهد

گاهی از مقداری زرشک درون مواد کوکو یا روی کوکو استفاده میشود این کوکو را می توان درون فر نیز تهیه کرد. هرچه ارتفاع این کوکو زیاد باشد شکیل تر و مجلسی تر خواهد بود. جهت رژیمی تر شدن می توان هویج نگینی شده است و یا سیب زمینی نگینی شده است را بخار پز کرد، سپس هنگامی که کاملاً خنک شدند با مواد کوکو مخلوط کرد

طرز تهیه کوکوی لوبیا سبز مجلسی , آموزش کوکوی لوبیا سبز با گوشت

طرز تهیه کوکویِ لوبیا سبز مجلسی , آموزش کوکوی لوبیا سبز با گوشت

طرز تهیه کوکوی لوبیا سبز مجلسی , آموزش کوکوی لوبیا سبز با گوشت

طرز تهیه کوکوی لوبیا سبز مجلسی , آموزش کوکوی لوبیا سبز با گوشت

کوکوی لوبیا سبز

واژه های کلیدی: سیب زمینی | سیب زمینی | استفاده | مجلسی | لوبیا | آموزش | کوکوی لوبیا سبز

روش تهیه کوکوی لوبیا سبز با گوشت+ کوکوی لوبیا سبز مجلسی

روش تهیه کوکوی لوبیا سبز با گوشت+ کوکوی لوبیا سبز مجلسی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *