خرید کتاب از گوگل

چاپ کتاب PDF

خرید کتاب از آمازون

خرید کتاب زبان اصلی

دانلود کتاب خارجی

دانلود کتاب لاتین

روش تهیه دسر کرم شکلاتی نوتلا+ کرم شکلاتی روی کیک

شکلات سیاه | مخلوط کن | کاکائو | یخچال | لیوان | شکلات | حرارت | کاکائو | ژلاتین

روش تهیه دسر کرم شکلاتی نوتلا+ کرم شکلاتی روی کیک

کرم شکلاتی روی کیک + روش تهیه دسر کرم شکلاتی نوتلا

کرم شکلاتی روی کیک کرم شکلاتی روش تهیه کرم شکلاتی جهت روی کیک کرم شکلاتی جهت کیک کرم شکلاتی نوتلا کرم شکلاتی بسیار شیک و لذیذ بوده و در عین حال تقریبا راحت است و گزینه مناسبی جهت پذیرایی از مهمانهایتان است

روش تهیه دسر کرم شکلاتی نوتلا+ کرم شکلاتی روی کیک

مواد مورد نیاز کرم شکلاتی

عبارات مهم : شکلات سیاه – مخلوط کن

شیر: یک فنجان
کاکائو: ۱۰۰ گرم
شکر: ۲قاشق سوپ خوری
کره: ۵۰ گرم
زرده تخم مرغ: ۴ عدد

شکلات سیاه | مخلوط کن | کاکائو | یخچال | لیوان | شکلات | حرارت | کاکائو | ژلاتین

طرز تهیه کرم شکلاتی

شیر و کاکائو وشکر را در یک ظرف می ریزیم و روی حرارت ملایم می گذاریم و به هم می زنیم تا جوش آمده و غلیظ شود، کره را داخل آن می اندازیم. زرده تخم مرغ را با شکر و وانیل مخلوط کرده خوب هم می زنیم تا کاملا سفید و سفت شود. مایه را در ظرف مناسبی می ریزیم و ظرف را در یخچال می گذاریم تا کرم سرد شده است کمی سفت شود و با همان ظرف سرو می کنیم. می توانیم ۱۵۰ گرم خامه را با ۳ قاشق سوپخوری پودر قند و کمی وانیل مخلوط کنیم و با همزن برقی بزنیم تا کمی سفت شود و خامه را در ظرف جداگانه ریخته با کرم سرو کنیم.

روش تهیه دسر کرم شکلاتی نوتلا+ کرم شکلاتی روی کیک

مواد مورد نیاز کرم شکلاتی

شکلات سیاه | مخلوط کن | کاکائو | یخچال | لیوان | شکلات | حرارت | کاکائو | ژلاتین

شیر: ۲ پیمانه

شکر: ۲۰۰ گرم (یک پیمانه)

شکلات بدون مغز: ۲۵۰ گرم یا ۴ قاشق سوپ خوری کاکائو

زرده تخم مرغ: ۶ عدد

روش تهیه دسر کرم شکلاتی نوتلا+ کرم شکلاتی روی کیک

آرد سفید نرم=۲ قاشق سوپ خوری سرخالی (۴۰ گرم)

طرز تهیه کرم شکلاتی

آرد را در ظرفی ریخته،شیر را کم کم روی آن می ریزیم و هم می زنیم تا آرد در شیر حل شود.مایه را روی حرارت ملایم گذاشته، مرتب هم می زنیم تا جوش آمده کمی غلیظ شود.

کاکائو یا شکلات را در شیر ریخته،و همزدن را ادامه می دهیم تا شیر یکی دو جوش بزند.زرده تخم مرغ را با شکر و وانیل مخلوط کرده خوب هم می زنیم تا کاملا سفید و سفت شود.شیر را کم کم روی زرده تخم مرغ می ریزیم و مخلوط می کنیم.

یک بار دیگر ظرف را روی حرارت ملایم می گذاریم و مرتب هم می زنیم تا فقط مایه یک جوش بزند و خامی زرده گرفته شود.مایه را در ظرف مناسبی می ریزیم و ظرف را در یخچال می گذاریم تا کرم سرد شده است کمی سفت شود و با همان ظرف سرو می کنیم.می توانیم ۱۵۰ گرم خامه را با ۳ قاشق سوپ خوری پودر قند و کمی وانیل مخلوط کنیم و با همزن برقی بزنیم تا کمی سفت شود و خامه را در ظرف جداگانه ریخته با کرم سرو کنیم.

مواد مورد نیاز جهت قسمت شکلاتی تیره

آب جوش………………………………… ۱و ۲/۱ لیوان
آب سرد ………………………………….۲/۱ لیوان
پودر ژلاتین ………………………………..۱۲ گرم معادل ۱و۲/۱ قاشق سوپخوری
پودر هات شکلات آماده…………………. ۲ بسته
شکر ………………………………………۴ قاشق سوپخوری
شکلات سیاه و تلخ ………………………۵۰ گرم

طرز تهیه

آب جوش و شکر و پودر هات شکلات و شکلات تلخ را روی حرارت ملایم قرار داده و مرتب هم میزنیم تا تمام مواد حل شده است و یکدست شود پودر ژلاتین را با آب سرد روی بخار آب قرار داده تا براق شود حالا ژلاتین حل شده است را به مایع شکلاتی اضافه کرده خوب مخلوط کرده کنار میگذاریم.

مواد مورد نیاز جهت قسمت شکلاتی روشن

شیر…………………………..۱و۲/۱ لیوان
شکر …………………………۵ قاشق سوپخوری
پودر هات شکلات……………۱ بسته
آب سرد …………………….۲/۱ لیوان
پودر ژلاتین………………….. ۱۲ گرم معادل ۱و ۲/۱ قاشق سوپخوری

طرز تهیه کرم شکلاتی

شیر وشکر را روی حرارت ملایم قرار میدهیم تا کاملا داغ شود ولی نجوشد.حالا هات شکلات را افزوده خوب مخلوط میکنیم و میگذاریم کمی خنک شود . پودر ژلاتین را در آب سرد ریخته هم زده روی بخار آب قرار میدهیم تا براق شود .حالا ژلاتین حل شده است را کنار میگذاریم تا کمی خنک شود سپس آن را به شیر ولرم اضافه کرده خوب مخلوط کرده کنار میگذاریم.

مواد مورد نیاز جهت قسمت سفید

شیر …………………………..۲ لیوان
شکر ………………………….۸ قاشق سوپخوری
وانیل …………………………۴/۱ قاشق چایخوری
خامه………………………… ۳ قاشق سوپخوری
پودر ژلاتین …………………….۱۸ گرم معادل ۱ و ۵/۳ قاشق سوپخوری
آب سرد ………………………۲/۱ لیوان

طرز تهیه کرم شکلاتی

پودر زلاتین را با آب سرد مخلوط کرده روی بخار آب قرار میدهیم تا حل شود .شیر و شکر را مخلوط کرده روی حرارت ملایم قرار میدهیم و مرتب هم میزنیم تا شکر حل شود .سپس خامه و وانیل را افزوده خوب مخلوط میکنیم تا یکدست شود حالا میگذاریم کمی خنک شود .ژلاتین را هم کنار میگذاریم تا داغی بیافتدحالا شیر و زلاتین را مخلوط کرده و کنار میگذاریم تا خنک شود

مرحله آخر کرم شکلاتی

قالب مخصوص ژله را مرطوب کرده در فریزر قرار میدهیم تا کاملا سرد شود حالا یک لایه از مایع شکلاتی تیره در قالب ریخته میگذاریم در یخچال تا نیم بند شود سپس لایه دوم را از شکلاتی روشن استفاده میکنیم و بعد از نیم بند شدن لایه دوم در لایه سوم از مایع سفید استفاده میکنیم و همین کار را مرحله به مرحله ادامه میدهیم تا مواد تمام شوند. سپس مجددا دسر را در یخچال قرار میدهیم تا کاملا ببندد.

نکته: در صورت میل به میتوانید لایه ها را با ارتفاع بیشتری در نظر بگیرید و هر رنگ را در یک طبقه استفاده کنید و یا با ارتفاع کمتر و لایه های زیاد تهیه کنید

کرم شکلاتی روی کیک , روش تهیه کرم شکلاتی جهت روی کیک , کرم شکلاتی جهت نوتلا

کرم شکلاتی روی کیک , روش تهیه کرم شکلاتی جهت روی کیک , کرم شکلاتی جهت نوتلا

کرم شکلاتی روی کیک , روش تهیه کرم شکلاتی جهت روی کیک , کرم شکلاتی جهت نوتلا

کرم شکلاتی روی کیک , روش تهیه کرم شکلاتی جهت روی کیک , کرم شکلاتی جهت نوتلا

کرم شکلاتی روی کیک , روش تهیه کرم شکلاتی جهت روی کیک , کرم شکلاتی جهت نوتلا

کرم شکلاتی روی کیک , روش تهیه کرم شکلاتی جهت روی کیک , کرم شکلاتی جهت نوتلا

کرم شکلاتی

واژه های کلیدی: شکلات سیاه | مخلوط کن | کاکائو | یخچال | لیوان | شکلات | حرارت | کاکائو | ژلاتین

روش تهیه دسر کرم شکلاتی نوتلا+ کرم شکلاتی روی کیک

روش تهیه دسر کرم شکلاتی نوتلا+ کرم شکلاتی روی کیک

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *