روش تهیه هات چاکلت خانگی+ هات چاکلت با خامه
نوشیدنی | استفاده | خوشمزه | فنجان | شکلات | آموزش | هات چاکلت
هات چاکلت با خامه + روش تهیه هات چاکلت خانگی
هات چاکلت روش تهیه هات چاکلت با خامه آموزش هات چاکلت خانگی روش تهیه هات چاکلت خوشمزه آموزش هات چاکلت غلیظ روش تهیه هات چاکلت سریع آموزش هات چاکلت کافی شاپی این نوشیدنی یکی از محبوب ترین نوشیدنی های مردم در سراسر دنیا به شمار می رود که به روش های مختلفی آن را درست می کنند .قصد داریم در این مطلب یکی از روش های خوشمزه این نوشیدنی را به شما معرفی کنیم. با ما همراه باشید.
روش تهیه هات چاکلت خانگی+ هات چاکلت با خامه
طرز تهیه هات چاکلت
عبارات مهم : نوشیدنی – استفاده
مواد مورد نیاز جهت ۴ الی ۶ نفر
نوشیدنی | استفاده | خوشمزه | فنجان | شکلات | آموزش | هات چاکلت
۱۷۰ گرم شکلات جامد تکه شده است
۴فنجان شیر (۱ لیتر) (شیر کمچرب یا هر طور که میل شماست)
خامه (اختیاری)
کمی نمک (اختیاری)
طعمدهندههای اختیاری مانند وانیل، داروهای گیاهی و ادویهها (دارچین و جوز هندی به نوشیدنی تهیهشده طعم دلپذیری میدهند)، لیکور، نعنا و غیره.
مارشمالو (اختیاری)
روش تهیه هات چاکلت خانگی+ هات چاکلت با خامه
طرز تهیه :
نوشیدنی | استفاده | خوشمزه | فنجان | شکلات | آموزش | هات چاکلت
شمش شکلات باکیفیت تهیه کنید. شکلات باکیفیت تهیه کنید. همچنین میتوانید از شکلاتهای طعم دار استفاده کنید لیکن خوشمزه هستند اگر شکلات موردنظر شما بهاندازه کافی شیرین است دیگر مورد نیاز نیست از شکر استفاده کنید. میتوانید از شکلاتهای تلخ استفاده نموده و سپس شکر را اضافه نمایید شکلات را آماده کنید. با استفاده از یک چاقوی تیز شکلاتها را تکهتکه کنید. هرچقدر شکلاتها ضخامت کمتری داشته باشند سریعتر ذوب میشوند
به ازای هر فنجان با حجم ۲۲۵ گرم، ۵۰ گرم یا ۳ قاشق غذاخوری شکلات به کار ببرید. البته با توجه به غلظت موردنظر خود میتوانید این میزان را کموزیاد کنید. بسته به سلیقه خود میتوانید میزان شکلات و شیر را کموزیاد کنید. تکهتکه کردن شکلات مهم نیست. یک تکه کوچک شکلات میتواند در شیر حل شود. در حقیقت با کمک یک قاشق چوبی باریک میتوانید شکلات را در شیر حل کنید
روش تهیه هات چاکلت خانگی+ هات چاکلت با خامه
شکلات را ذوب کنید. یک تابه را روی دمای کم تا میانگین قرار داده و شکلات را به همراه ۱ فنجان شیر (۲۵۰ میلیلیتر) مخلوط کرده و بهآرامی هم بزنید تا شکلات کاملاً حل شود. تابه را روی اجاق رها نکنید لیکن شیر و کاکائو میتوانند بهراحتی بسوزند میتوانید از روش جوشاندن دوبل استفاده کنید. به این صورت که یک قابلمه آب را روی دمای زیاد گذاشته و یک کاسه فلزی را روی آن بگذارید
شکلات را در آن کاسه گذاشته و آنقدر هم بزنید تا ذوب شود. سپس به همان اندازهای که در کاسه شکلات است همان اندازه خامه اضافه کنید تا به شکلات گاناچه تبدیل شود. و درنهایت آن را به شیر داغ اضافه میکنید. زمانی که خامه را هم میزنید میتوانید طعمدهندههای موردعلاقه خود را اضافه کنید استفاده از روش جوشاندن دوبل احتمال سوختن شکلات را کم میکند ولی باید مراقب کاسه فلزی باشید لیکن بسیار داغ میشود
طعمدهندهها را اضافه کنید. حالا میتوانید طعمدهندههایی مانند نمک، لیکور، ادویه و چیزهای دیگر را اضافه کنید. این طعمدهندهها اگر مدتزمان بیشتری در شکلات بمانند طعم ماندگارتری خواهند داشت. ولی اگر نمیخواهید طعمدهندهها چندان حس شوند در این مرحله آنها را اضافه نکنید. دما را زیاد کردن داده و به میانگین برسانید. شیر باقیمانده را اضافه کنید. ممکن است بر روی سطح شیر دانههای سیاهی ببینید، دلواپس نباشید، آنها با زیاد کردن دما ذوب میشوند. گاهی اوقات اضافه کردن سریع شیر باعث میشود که شیر کاملاً ذوب شود
اگر احساس کردید که شکلات بهشدت داغ است و ممکن است بسوزد، آن را از روی حرارت برداشته و هم بزنید تا دمای آن کم کردن پیدا کند. بعد از خنک شدن دوباره آن را روی حرارت بگذارید.اجازه ندهید که شکلات بجوشد. در فنجانهای کوچک یا ماگ های بزرگ سرو کنید.میتوانید آن را با برگ نعنا، چوب دارچین یا خامه، یا هر چیز دیگری تزئین کنید
طرز تهیه هات چاکلت با خامه , آموزش هات چاکلت خانگی
طرز تهیه هات چاکلت با خامه , آموزش هات چاکلت خانگی
طرز تهیه هات چاکلت با خامه , آموزش هات چاکلت خانگی
طرز تهیه هات چاکلت با خامه , آموزش هات چاکلت خانگی
هات چاکلت
واژه های کلیدی: نوشیدنی | استفاده | خوشمزه | فنجان | شکلات | آموزش | هات چاکلت