خرید کتاب از گوگل

چاپ کتاب PDF

خرید کتاب از آمازون

خرید کتاب زبان اصلی

دانلود کتاب خارجی

دانلود کتاب لاتین

روش تهیه ماهی کبابی شکم پر+ ماهی کبابی روی ذغال

مخلوط کن | استفاده | خوشمزه | احساس | آموزش | زعفران | امتحان | آبلیمو

روش تهیه ماهی کبابی شکم پر+ ماهی کبابی روی ذغال

ماهی کبابی روی ذغال + روش تهیه ماهی کبابی شکم پر

ماهی کبابی روش تهیه ماهی کبابی روی ذغال آموزش ماهی کبابی شکم پر آموزش ماهی کبابی در فر روش تهیه ماهی کبابی قزل آلا ماهیِ کبابی روی آتش ماهی کباب با توری جهت کبابی کردن ماهی چندین راه وجود دارد. هر لحظه جهت انجام آن نیاز به کاغذ فویل یا ابزار خاصی ندارید. تمیز کردن آن نیز خیلی سریع صورت می گیرد، با کمترین ادویه و فلفل مورد نیاز شما می توانید در عرض مدت وقت کوتاهی در کبابی کردن ماهی حرفه ای شوید

روش تهیه ماهی کبابی شکم پر+ ماهی کبابی روی ذغال

طرز تهیه ماهی کبابی

عبارات مهم : مخلوط کن – استفاده

مواد مورد نیاز

مخلوط کن | استفاده | خوشمزه | احساس | آموزش | زعفران | امتحان | آبلیمو

فیله ماهی 1 کیلو

روغن مایع 1/4 پیمانه

آبلیمو 6 قاشق غذاخوری

آب پیاز 6 قاشق غذاخوری

زعفران دم کرده 4 قاشق غذاخوری

نمک و فلفل قرمز به میزان مورد نیاز

روش تهیه ماهی کبابی شکم پر+ ماهی کبابی روی ذغال

طرز تهیه

مخلوط کن | استفاده | خوشمزه | احساس | آموزش | زعفران | امتحان | آبلیمو

برای تهیه ماهی کباب ابتدا فیله های ماهی را بشورید و بشکل مستطیل یا مربع بزرگ برش دهید.سپس در کاسه ای بزرگ روغن مایع و آبلیمو را با هم مخلوط کنید و آب پیاز و نمک،فلفل قرمز و زعفران دم کرده

(بجای زعفران میتوانید از فلفل قرمز،زردچوبه وپودر سیر بریزید و دیگر از ریختن آب پیاز صرف نظر کنید) را نیز به آن بیفزایید و تکه های ماهی ها را درون کاسه بریزید و آنها را زیر ورو کنید

روش تهیه ماهی کبابی شکم پر+ ماهی کبابی روی ذغال

تا مواد به تمام تکه ماهی ها برود و روی کاسه را با پلاستیک(سلفون)بپوشانید و بمدت 1 الی 2 ساعت در یخچال بگذارید تا طعم مایع به خورد تکه ماهی ها برود ذغال را آماده کنید و تکه ماهی ها را به سیخ بکشید و روی منقل قرار دهید و پشت و رو ماهی ها را برشته کنید و پیش از برداشتن سیخ ماهی کباب از روی آتش،کمی کره ذوب شده است را با قلمو روی ماهی ها بکشید

(اگر میل به داشتید) و سپس با سیخ در دیس تزئین شده است با گوجه فرنگی،خیار شور،جعفری،لیمو…بگذارید و با پلو نوش جان کنید. دوستان عزیزم اگر میل به دارید ماهی کباب شما یک طعم ایده آل بدهد 1 قاشق چای خوری پودر پاپریکا،1/4ق چ فلفل سیاه آسیاب شده،2ق چ گلپر خشک را با هم مخلوط کنید و جهت ماهی کباب یا گوشت های کبابی تان از آن استفاده کنید و تفاوت طعم را احساس کنید(ارزش یکبار امتحان را دارد)

اگه از فیله ماهی استفاده می کنید که هنوز پوست ماهی بر روی آن ها است به آسانی می توانید طرفین ماهی را روی یک کباب پز روغن زده شده است بپزید. پوست زمانی که ماهی می پزد به آسانی جدا می شود راه دیگر جهت بررسی پخته شدن ماهی فرو کردن یک سیخ فلزی درون ضخیم ترین بخش بدن ماهی و نگه داشتن به مدت 10 ثانیه و سپس لمس انتهای دیگر سیخ است اگر هنوز سرد باشد ماهی به اندازه کافی نپخته هست، اگر گرم است ( نه داغ ) ماهی باید آماده باشد

اگر پوست ماهی به میله های کباب پز چسبیده بود که البته جداساختن کامل آن دیگر سخت می شود، زحمت نکشید ممکن است شکل ماهی به هم بریزد ولی همان مزه خوشمزه را خواهد داشت پخت یک ماهی کامل از فیله های کوچک ماهی بسیار سخت تر هست، پوست ماهی گوشت خوشمزه ماهی را از گرما محافظت می کند و رطوبت را درون آن نگه می دارد. استخوان ها همچنین یک طعمی اضافی به ماهی می دهند.

ماهی کبابی , روش تهیه ماهی کبابی روی ذغال , آموزش ماهی کبابی شکم پر

ماهی کبابی , روش تهیه ماهی کبابی روی ذغال , آموزش ماهی کبابی شکم پر

ماهی کبابی , روش تهیه ماهی کبابی روی ذغال , آموزش ماهی کبابی شکم پر

ماهی کبابی , روش تهیه ماهی کبابی روی ذغال , آموزش ماهی کبابی شکم پر

ماهی کبابی

واژه های کلیدی: مخلوط کن | استفاده | خوشمزه | احساس | آموزش | زعفران | امتحان | آبلیمو

روش تهیه ماهی کبابی شکم پر+ ماهی کبابی روی ذغال

روش تهیه ماهی کبابی شکم پر+ ماهی کبابی روی ذغال

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *