روش تهیه فرنی با ژله هندوانه+ فرنی با ژله خوشمزه
هندوانه | استفاده | خوشمزه | هندوانه | یخچال | لیوان | قطعات | آموزش | ژلاتین
فرنی با ژله خوشمزه + روش تهیه فرنی با ژله هندوانه
فرنی با ژله روش تهیه فرنی با ژله خوشمزه آموزش فرنی با ژله هندوانه روش تهیه فرنی با ژله مجلسی آموزش فرنی با ژله خانگی روش تهیه فرنی با ژله خورده شیشه فرنی به همراه ژله تلفیق سنت و مدرنیته است که می توانید از آن به عنوان یک دسر خوشمزه استفاده کنید فرنی و ژله جزو دسرهای ایرانی میباشد وقت آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه و وقت پخت و انتظار آن در حدود 20 دقیقه میباشد فرنی و ژله را می توانید در وعده میان وعده – دسر – سرو کنید توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه جهت 5 نفر مناسب میباشد
روش تهیه فرنی با ژله هندوانه+ فرنی با ژله خوشمزه
طرز تهیه فرنی با ژله
عبارات مهم : هندوانه – استفاده
مواد مورد نیاز
هندوانه | استفاده | خوشمزه | هندوانه | یخچال | لیوان | قطعات | آموزش | ژلاتین
: شیر: یک لیوان
خامه: 120 گرم
شکر: یک پیمانه
آرد برنج: 3 قاشق غذاخوری
گلاب: یک چهارم لیوان
ورق ژلاتین: 4 برگ
روش تهیه فرنی با ژله هندوانه+ فرنی با ژله خوشمزه
ژله: به میزان مورد نیاز
هندوانه | استفاده | خوشمزه | هندوانه | یخچال | لیوان | قطعات | آموزش | ژلاتین
طرز تهیه:
نصف لیوان آب سرد روی ژلاتین میریزیم تا حالت ژله ای پیدا کند. شیر را داخل ظرفی ریخته آرد برنج را به آرامی به شیر اضافه می کنیم و روی حرارت می گذاریم و شکر را می افزاییم. ژله را که از قبل با یک لیوان آب سرد و یک لیوان آب جوش مخلوط کرده ایم در ظرف مورد نظر ریخته و در یخچال می گذاریم تا آماده شود.
روش تهیه فرنی با ژله هندوانه+ فرنی با ژله خوشمزه
در اینجا از ژله آلبالو استفاده شده است است ولی بسته به ذائقه و سلیقه شخصی می توان از هر نوع ژله ای استفاده کرد. بعد از اینکه آرد برنج با شیر آماده شد خامه و ژلاتین را اضافه کرده تا به غلظت برسد. سپس بعد از اینکه کاملا خنک شد ژله را برش می دهیم و داخل مواد ریخته و در یخچال می گذاریم تا آماده شود.
مواد مورد نیاز جهت روش دوم :
آرد برنج : 100 گرم
پودر ژله هندوانه : 1 بسته
خامه راحت : 100 گرم
شکر : 180 گرم
شیر : 750 سی سی
گلاب : 4/1 پیمانه
هل : (آسیاب شده) 2/1 قاشق چایخوری
ورق ژلاتین : 4 ورق
طرز تهیه :
پودر ژله را در یک پیمانه آب جوش حل میکنیم، پیمانه آب سرد میافزاییم و در ظرف با ارتفاع کم ریخته و در یخچال قرار میدهیم تا کاملا سفت شود سپس به قطعات مکعبی برش زده یا با قالبهای کوچک شیرینی قالب میزنیم آرد برنج، شکر و هل را در ظرفی مخلوط میکنیم. شیر را کمکم اضافه کرده خوب مخلوط میکنیم تا گلوله نشود، سپس خامه را میافزاییم و داخل دستگاه مایکرویو با قدرت 900وات، 15 دقیقه وقت میدهیم تا بپزد مرتب هر دو دقیقه، یک بار هم میزنیم تا مواد گلوله نشود. گلاب را در سه دقیقه آخر افزوده، مخلوط و در آخر زمان، ظرف را از دستگاه خارج میکنیم
ورق ژلاتین را در آب سرد خیس کرده و بعد از آبکش کردن به فرنی افزوده، خوب هم میزنیم تا داخل فرنی حل شود کمی که خنک شد قطعات ژله آماده را به آن میافزاییم و در قالبی که از قبل چرب کردهایم میریزیم، سپس در یخچال حدود چهار ساعت قرار میدهیم تا ببندد آنگاه در ظرف مورد نظر که کمی آن را خیس کردهایم بر میگردانیم، برش زده و سرو میکنیم میتوان از چند رنگ ژله در فرنی استفاده کرد اگر از قالب سلیکونی استفاده میکنید حتما آن را چرب نمایید
فرنی با ژله , روش تهیه فرنی با ژله خوشمزه , آموزش فرنی با ژله هندوانه
فرنی با ژله , روش تهیه فرنی با ژله خوشمزه , آموزش فرنی با ژله هندوانه
فرنی با ژله , روش تهیه فرنی با ژله خوشمزه , آموزش فرنی با ژله هندوانه
فرنی با ژله , روش تهیه فرنی با ژله خوشمزه , آموزش فرنی با ژله هندوانه
فرنی با ژله
واژه های کلیدی: هندوانه | استفاده | خوشمزه | هندوانه | یخچال | لیوان | قطعات | آموزش | ژلاتین