خرید کتاب از گوگل

چاپ کتاب PDF

خرید کتاب از آمازون

خرید کتاب زبان اصلی

دانلود کتاب خارجی

دانلود کتاب لاتین

غذای ایتالیایی | روش تهیه سه نوع غذای متفاوت ایتالیایی خوشمزه

پنیر پارمسان | گوجه فرنگی | گوجه فرنگی | روغن زیتون | استفاده | خوشمزه | اسپاگتی | همراه | فرنگی | حرارت | خوشمزه

غذای ایتالیایی | روش تهیه سه نوع غذای متفاوت ایتالیایی خوشمزه

غذای ایتالیایی | روش تهیه سه نوع غذای متفاوت ایتالیایی خوشمزه

انواع غذاهای ایتالیایی,غذای ایتالیایی با کدو,غذاهای ایتالیایی خوشمزه ولذیذ,طرز تهیه غذاهای ایتالیایی روش تهیه غذای ایتالیایی با مرغ

طرز تهیه خوشمزه ترین غذاهای ایتالیایی در سایت روزگار

غذای ایتالیایی | روش تهیه سه نوع غذای متفاوت ایتالیایی خوشمزه

عبارات مهم : پنیر پارمسان – گوجه فرنگی
غذای ایتالیایی در تحریریه سایت روش تهیه چند نوع از غذاهای ایتالیایی را قرار داده ایم. جهت آموزش تهیه ی این غذاها با ما همراه شوید.

طرز تهیه اسپاگتی تورینو

پنیر پارمسان | گوجه فرنگی | گوجه فرنگی | روغن زیتون | استفاده | خوشمزه | اسپاگتی | همراه | فرنگی | حرارت | خوشمزه

مواد لازم:
کدو: یک عدد درشت
لیموی ترش: یک عدد متوسط
قارچ: ۴ عدد متوسط
زیتون درشت: ۱۰ عدد
سربرگ جعفری خرد شده: ۴۰ گرم
اسپاگتی: به مقدار لازم
روغن زیتون: ۳ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل: به مقدار مورد نیاز

روش تهیه:

این یک غذای دوست داشتنی هست. ترکیبی راحت و موثر. یک غذای روز اروپایی. بعد از برش زدن کدو و قارچ و بعد از خرد کردن برگ جعفری، کدو و قارچ را به همراه زیتون در روغن زیتون تفت دهید. چند باری تابه را جلو و عقب می بریم و تاب می دهیم تا حرارت به طور یکسان در سراسر ماهی تابه پخش شود. پوست یک لیموی تازه را رنده کرده و کنار دست خود می گذاریم. اکنون اسپاگتی آبکش شده است را در ماهی تابه ریخته و بعد از آزمون زدن فلفل و نمک و افزودن سربرگ جعفری و پوست رنده شده است لیمو ، اسپاگتی را بر روی حرارت ملایم قرار داده تا طعم و عطر مورد نظر شما را پیدا کند. بعد از آماده شدن اسپاگتی آن را به همراه پنیر پارمسان میل کنید. توصیه مهم در تهیه این اسپاگتی حرارت دیدن به اندازه تمامی مواد است به صورتی که نه خام بمانند و نه بسوزند.

نکته: این اسپاگتی روز اروپاست. توصیه طلایی و کلیدی در تهیه این اسپاگتی، استفاده از پوست رنده شده است لیموی ترش بدون استفاده از خود لیموترش است و هم نشینی پوست لیمو و کدو یک طعم منحصر به فرد و رویایی را ایجاد می کند.

غذای ایتالیایی | روش تهیه سه نوع غذای متفاوت ایتالیایی خوشمزه

طرز تهیه پنه پریماورا

مواد لازم:
پنه: به مقدار لازم
روغن زیتون: ۳ قاشق غذاخوری
قارچ: ۳ عدد درشت
ریحان خرد شده: ۳۰ گرم
گوجه فرنگی: ۲ عدد درشت
کاهو: ۲۵ گرم
نمک و فلفل سیاه: به مقدار مورد نیاز

پنیر پارمسان | گوجه فرنگی | گوجه فرنگی | روغن زیتون | استفاده | خوشمزه | اسپاگتی | همراه | فرنگی | حرارت | خوشمزه

روش تهیه:

پس از آبکش کردن پنه، قارچ برش خورده را به مدت یک دقیقه در روغن زیتون بر روی حرارت تند شعله قرار داده سپس گوجه فرنگی را افزوده و نمک را نیز آزمون کرده، اضافه می‌کنیم. در این مرحله ریحان ساطوری هم اضافه می‌شود. اکنون پنه را در ماهی تابه ریخته بعد از چند بار تاب دادن کاهوی تازه را افزوده و البته نمی‌گذاریم که کاهو حرارت زیادی ببیند چون همین که سی ثانیه بر روی حرارت قرار بگیرد کافی هست. حالا وقت آن است که پنه‌ها را در بشقاب کشیده و با پنیر پارمسان میل کنید.

نکته: برای پختن پنه حتی الامکان از روغن و نمک استفاده شود تا هم به یکدیگر نچسبند و هم دوام پیدا کنند.

غذای ایتالیایی | روش تهیه سه نوع غذای متفاوت ایتالیایی خوشمزه

طرز تهیه اسکالوپ مرغ به سبک ایتالیایی

مواد لازم:
سینه مرغ: ۱ عدد
قارچ: ۳ عدد
سس گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذا خوری
پنیر مازارلا: ۲/۱ لیوان
گوجه فرنگی بدون پوست: ۱ عدد
آب: ۲ قاشق غذا خوری
جعفری: ۵ ساقه
آرد سفید: ۳ قاشق غذا خوری
پاپریکا، پودر سیر، آویشن، روغن، نمک وفلفل به مقدار دلخواه

روش تهیه:
ابتدا سینه مرغ را به دو قسمت تقسیم کرده و استخوانها و پوست را جدا می کنیم، هر قسمت را بصورت برش های طولی به ۲ قسمت برش می دهیم و با استیک کوب یا گوشت کوب کمی آن ها را پهن می کنیم ( تکه های گوشت نباید سوراخ شوند )، مقداری از ادویه ها را با روغن مخلوط کرده و سینه های مرغ را داخل آن می گذاریم، گوجه فرنگی را خرد کرده و با مقداری روغن تفت می دهیم، سس گوجه فرنگی، پودرسیر، آویشن و نمک و فلفل را اضافه کرده و جعفری ها را خرد و اضافه می کنیم کمی تفت می دهیم و آب را اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم و از روی حرارت بر می داریم، سینه های مرغ را پهن گرده و مقداری از قارچ خرد شده است و پنیر را همراه مقدار کمی از سس وسط هر یک می گذاریم، کناره های را روی هم آورده و با گوشت کوب به آرامی لبه ها را می کوبیم تا به یکدیگر بسته شوند، رو و زیر مرغ را آرد زده و با مقدار کمی روغن حدود ۵ تا ۶ دقیقه سرخ می کنیم و با مابقی سس سرو می کنیم .

طرز تهیه غذای ایتالیایی

واژه های کلیدی: پنیر پارمسان | گوجه فرنگی | گوجه فرنگی | روغن زیتون | استفاده | خوشمزه | اسپاگتی | همراه | فرنگی | حرارت | خوشمزه

غذای ایتالیایی | روش تهیه سه نوع غذای متفاوت ایتالیایی خوشمزه

غذای ایتالیایی | روش تهیه سه نوع غذای متفاوت ایتالیایی خوشمزه

One thought on “غذای ایتالیایی | روش تهیه سه نوع غذای متفاوت ایتالیایی خوشمزه

  • مهر ۴, ۱۳۹۶ در t ۳:۴۲ ب.ظ
    Permalink

    مرسی از سایت خوبتون مطالب مفیدی دارین من عاشق ایتالیا هستم فرهنگ و تمدن اصیل و پر باری و غذاهای لذیذ و خوشمزه ای داره خانه های قشنگ و بی نظیری هم دارن مخصوصا اجناس و کالاهای مناسبی پیدا میشه پارسال هم با تور رفتم ایتالیا خیلی خوب بود

    پاسخ دادن

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *