خرید کتاب از گوگل

چاپ کتاب PDF

خرید کتاب از آمازون

خرید کتاب زبان اصلی

دانلود کتاب خارجی

دانلود کتاب لاتین

طرز تهیه ۳ نوع ساندویچ خوشمزه و لذیذ

گوجه فرنگی | گوجه فرنگی | ساندویچ | کالباس | سوخاری | خوشمزه | ساندویچ | فنجان

طرز تهیه ۳ نوع ساندویچ خوشمزه و لذیذ

طرز تهیه ۳ نوع ساندویچخوشمزه و لذیذ

ساندویچ سوخاری پنیر خوشمزه l نحوه ساختن ساندویچ مرغ و ترخون l تزیین ساندویچ سوخاری پنیر l تهیه ساندویچ رست بیف l انواع ساندویچ خوشمزه و لذیذ

طرز تهیه انواع متفاوت ساندویچ ها و غذاهای ایرانی و خارجی را درسایت سرنوشت دنبال کنید.

طرز تهیه ۳ نوع ساندویچ خوشمزه و لذیذ

طرز تهیه ساندویچ مرغ و ترخون

مواد لازم:
مرغ: یک تکه سینه پخته شده
مایونز: یک دوم فنجان
کرفس خرد شده: یک سوم فنجان
ماست راحت یونانی: یک چهارم فنجان
ترخون تازه و خرد شده: سه قاشق غذاخوری
آب لیموی تازه: دو قاشق غذاخوری
فلفل سیاه: یک دوم قاشق چایخوری
کاهو: ۴ برگ بزرگ
نان آزمون سبوس دار: ۸ قطعه
گوجه فرنگی: ۸ برش

طرز تهیه:
۷ مورد اول در لیست مواد مورد نیاز را در یک کاسه بزرگ با هم ترکیب کنید، و خوب هم بزنید.
برگ های کاهو را بین ۴ قطعه نان تقسیم کنید، و روی هر کدام به اندازه مساوی از ترکیب مرغی که درست کردید قرار دهید.
سپس گوجه فرنگی و روی آن قطعه ی دیگر نان آزمون قرار بدهید، ساندویچ شما آماده هست.

گوجه فرنگی | گوجه فرنگی | ساندویچ | کالباس | سوخاری | خوشمزه | ساندویچ | فنجان

طرز تهیه ساندویچ سوخاری پنیر

مواد لازم:
ورقه‌های‌ نان‌ آزمون ‌: ۸ عدد،
پنیر آشپزی ‌: ۲۵۰ گرم،
کالباس‌ ژامبون‌ گوشت ‌: ۱۰۰ گرم،
تخم‌ مرغ ‌:۱عدد،
آرد سوخاری ‌: مقداری،
روغن‌ مایع ‌: مقداری،
خامه‌ : یک‌ چهارم‌ پیمانه‌

طرز تهیه:‌
دور تا دور لبه‌های‌ سفت‌ نان‌ را می‌گیریم ‌پنیر را طوری‌ ورقه‌ ورقه‌ می‌بریم‌ که‌ ابعاد آن‌ حدود یک‌ سانتی‌متر از ابعاد نان‌ کمتر باشد. تعداد ورقه‌های‌ پنیر باید ۴ عدد باشد. سپس‌ کالباس‌ها را به‌ صورت‌ ورقه ‌ورقه‌ به‌ ابعاد پنیر برش‌ داده‌ و روی‌ هر نان‌ تست‌ یک‌ ورقه‌ پنیر همچنین‌ یک‌ ورقه‌ کالباس‌ و مجددا یک‌ ورقه‌ پنیر و یک‌ عدد نان‌ تست‌ قرار می‌دهیم. ‌ پس‌ از آماده‌ کردن‌ چهار عدد ساندویچ‌ پنیر به‌ این‌ نحو، تخم‌مرغ‌ و خامه‌ را با چنگال‌ هم‌ می‌زنیم‌، بعد ساندویچ‌ها را از تخم‌ مرغ‌ و خامه‌ عبور داده‌ و سپس‌ در آرد سوخاری‌ می‌غلتانیم مقداری‌ روغن‌ مایع‌ در ظرفی‌ ریخته‌ و روی‌ حرارت‌ قرار داده‌ و ساندویچ‌ها را در روغن‌ سرخ‌ می‌کنیم‌.

طرز تهیه ۳ نوع ساندویچ خوشمزه و لذیذ

طرز تهیه ســاندویچ رست‌ بیف

گوجه فرنگی | گوجه فرنگی | ساندویچ | کالباس | سوخاری | خوشمزه | ساندویچ | فنجان

مواد مورد نیاز جهت تهیه نان:

آرد ۱۰۰ گرم

تخم‌مرغ یک عدد

شکر نصف قاشق مرباخوری

طرز تهیه ۳ نوع ساندویچ خوشمزه و لذیذ

نمک نصف قاشق چایخوری

کره ۳۰ گرم

طرز تهیه نان:

مواد فوق را با هم مخلوط کنید. خمیر به دست آمده را داخل قالب مستطیلی شکل بریزید و داخل فر قرار دهید. درجه فر را بر روی ۲۶۰ تا ۲۸۰ درجه فارنهایت بگذارید و به مدت ۱۲ دقیقه خمیر را داخل فر بپزید.

مواد مورد نیاز جهت سس گوجه‌فرنگی:

گوجه‌فرنگی سه عدد

نمک، فلفل و ادویه به میزان مورد نیاز

طرز تهیه سس:

ابتدا گوجه‌فرنگی‌ها را رنده کنید. سپس آنها را داخل قابلمه ریخته و بر روی اجاق با حرارت کم قرار دهید و آرام هم بزنید. نمک، فلفل و ادویه را به آن اصافه کنید.

مواد مورد نیاز رست‌ بیف:

گوشت گوساله ۱۳۰ گرم

پیاز ۱۰ گرم

قارچ ۲۰ گرم

پنیر پیتزا ۸۰ گرم

نمک، فلفل و ادویه به میزان مورد نیاز

طرز تهیه رست‌ بیف:

بر روی گوشت گوساله ادویه بریزید و بگذارید بپزد. سپس گوشت‌ ها را قطعه‌قطعه کنید. نان‌ های آماده شده است را با مقداری سس گوجه‌ فرنگی و پنیر بپوشانید. سپس گوشت‌ ها را روی آن قرار داده و بر روی آن پنیر، پیاز و قارچ بریزید. ساندویچ‌ های آماده شده است را در فر با دمای ۳۶۰ درجه فارنهایت به مدت ۷ تا ۱۰ دقیقه قرار دهید.

طرز تهیه ۳ نوع ساندویچ

واژه های کلیدی: گوجه فرنگی | گوجه فرنگی | ساندویچ | کالباس | سوخاری | خوشمزه | ساندویچ | فنجان | فرنگی | انواع | ادویه

طرز تهیه ۳ نوع ساندویچ خوشمزه و لذیذ

طرز تهیه ۳ نوع ساندویچ خوشمزه و لذیذ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *