خرید کتاب از گوگل

چاپ کتاب PDF

خرید کتاب از آمازون

خرید کتاب زبان اصلی

دانلود کتاب خارجی

دانلود کتاب لاتین

طرز تهیه کیک خیس شکلاتی

طرز تهیه کیک شکلاتی | کیک شکلاتی اسفنجی | مخلوط کن | کاکائو | آموزش | کاکائو | آموزش شیرینی پزی | کیک خیس شکلاتی

طرز تهیه کیک خیس شکلاتی

طرز تهیهکیک خیس شکلاتی

طرز تهیه کیک شکلاتی روش تهیه کیک باونی مرطوب کیک خیس یا مرطوب

در این بخش از تحریریه سایت روش تهیه کیک شکلاتی اسفنجی بسیار خوشمزه و دلچسب را آموزش داده ایم. امیدواریم که باب میلتون باشه. کیک خیس شکلاتی یا کیک دابل چاکلت با اون بافت نرم و اشباع شده است از سس شکلاتش، آدم رو یاد بهشت میندازه . کیک خیس یا مرطوب نوعی کیک است که بافتی نرم تر از کیک های معمولی دارد و هنگامی که داخل دهان میگذارید آب میشود ! و یکی از محبوب ترین نوع کیک هاست. مواد مورد نیاز جهت ۸ نفر رو در ادامه ببینین:

طرز تهیه کیک خیس شکلاتی

مواد لازم:

عبارات مهم : طرز تهیه کیک شکلاتی – کیک شکلاتی اسفنجی
روغن مایع: یک پیمانه

شکر: یک و نیم پیمانه

تخم مرغ: ۳ عدد

طرز تهیه کیک شکلاتی | کیک شکلاتی اسفنجی | مخلوط کن | کاکائو | آموزش | کاکائو | آموزش شیرینی پزی | کیک خیس شکلاتی

پودر کاکائو: ۵ ق.غ

شیر: یک و نیم پیمانه

بکینگ پودر: ۱ ق.چ

وانیل: یک چهارم ق.چ

آرد: دو پیمانه

طرز تهیه کیک خیس شکلاتی

طرز تهیه:
قالب ۲۳ سانتی رو با کره سرد چرب و آرد پاشی کنید.
فر رو روی ۱۸۰ درجه قرار بدید تا گرم بشه
آرد و بکینگ پودر رو سه بار با هم الک کنید و کنار بذارید
شیر+شکر+پودر کاکائو+روغن رو با هم خوب مخلوط کنید. یک پیمانه از این مخلوط رو بردارید و کنار بذارید.
تخم مرغها و وانیل رو با همزن برقی خوب بزنید. مخلوط اوج رو بهش اضافه کنید و در حد مخلوط شدن بزنید.
آرد و بکینگ پودر رو اضافه کنید و با لیسک مخلوط کنید.
مایه کیک رو در قالب بریزید و به مدت ۴۰-۵۰ دقیقه در فر قرار بدید.
بعد از اینکه کیک پخت، کیک رو با قالب به مدت ۱۰ دقیقه روی توری سیمی قرار بدید.

بعد از قالب خارج کنید و با سیخ چوبی چندین سوراخ روش ایجاد کنید و یک پیمانه مخلوطی که اول کار کنار گذاشته بودید روی کیک بدید و صبر کنید تا کیک هم دمای محیط بشه و بعد سرو کنید.

طرز تهیه کیک خیس شکلاتی

واژه های کلیدی: طرز تهیه کیک شکلاتی | کیک شکلاتی اسفنجی | مخلوط کن | کاکائو | آموزش | کاکائو | آموزش شیرینی پزی | کیک خیس شکلاتی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *