طرز تهیه کیک با ژله های مکعبی
مخلوط کن | یخچال | حرارت | ژلاتین | روش تهیه کیک با ژله های مکعبی
طرز تهیه کیک با ژله های مکعبی
طرز تهیه کیک خامه ای با ژله خرد شده است مکعبی
در تحریریه سایت با آموزش خوشمزه ترین دسرها و کیک های مجلسی همراه ما باشید…
طرز تهیه کیک با ژله های مکعبی
مواد مورد نیاز جهت لایه کیک:
پودر بادام……………………………….یک پیمانه
شکر……………………………………سهچهارم پیمانه
آرد……………………………………..یکسوم پیمانه
تخممرغ درشت………………………. سه عدد
زرده تخممرغ…………………………..یک عدد
سفیده تخممرغ……………………….سه عدد
پودر قند………………………………..یکدوم پیمانه
کره…………………………………….دو قاشق سوپخوری (آب شده)
رنگ خوراکی قرمز……………………..مقداری
مخلوط کن | یخچال | حرارت | ژلاتین | روش تهیه کیک با ژله های مکعبی
مواد مورد نیاز جهت داخل کیک:
پودر ژلاتین……………………………..دو قاشق سوپخوری
شربت آناناس…………………………یک پیمانه
آب سرد……………………………….یکچهارم پیمانه
خامه فرم گرفته شیرین………………یک و یکدوم پیمانه
عصاره وانیل…………………………..یکدوم قاشق چایخوری
ژلههای مکعبی رنگی…………………یک و یکدوم پیمانه
طرز تهیه :
طرز تهیه کیک با ژله های مکعبی
۱- فر را با حرارت ۲۱۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. در سینی فر یا یک قالب کم ارتفاع مسطح (به اندازه تقریبا ۳۰۲۰) دو، سه ورق کاغذ روغنی پهن کنید.
۲- در یک کاسه پودر بادام، شکر و آرد را بریزید. تخممرغها را هم اضافه کنید. حالا با همزن برقی مواد را هم بزنید. باید آنقدر مواد را هم بزنید تا به خوبی با هم مخلوط شوند.
۳- حالا یک زرده تخممرغ را همراه رنگ خوراکی بیفزایید و باز هم زدن را ادامه دهید، سپس در یک کاسه دیگر سفیده تخممرغ را با همزن برقی خوب هم بزنید تا سفید و پفکرده شود.
۴- به سفیده پفکرده، پودر قند را هم اضافه کنید تا یکدست و فرمدار شود. حالا سفیده را به مواد اولیه (مخلوط پودر بادام) اضافه کنید و به آرامی هم بزنید. کره آب شده است را هم افزوده و خوب با مواد مخلوط کنید.
مخلوط کن | یخچال | حرارت | ژلاتین | روش تهیه کیک با ژله های مکعبی
۵- حالا مایه کیک آماده را روی کاغذ روغنی بریزید و پهن کنید. سینی را در فر بگذارید و حدود ۵ تا ۸ دقیقه صبر کنید تا کیک بپزد. در این فاصله دائم کیک را نگاه کنید. هنگامی که پخت، سینی را بیرون بیاورید. مواظب باشید این کیک سریع میسوزد.
۶- کیک آماده را از فر بیرون آورده و روی سطح آن یکچهارم پیمانه پودر قند بپاشید و پخش کنید. حالا روی آن یک تکه دستمال پارچهای تمیز بگذارید.
۷- کمی که گذشت و کیک نرم شد، قالب کمربندی مناسب (با قطر حدود ۱۸ سانت) روی کیک بگذارید. با کمک آن تکههایی از کیک را برش زده و در قالب بگذارید تا کف و دیوارههای قالب با کیک پوشیده شود.
۸- حالا سراغ ساختن لایه میانی کیک بروید. شربت آناناس را در یک شیرجوش کوچک بریزید. پودر ژلاتین را روی آن بپاشید. کمی صبر کنید تا پودر در شربت نرم شود، سپس شیرجوش را روی حرارت ملایم بگذارید و دائم هم بزنید تا ژلاتین حل شود.
طرز تهیه کیک با ژله های مکعبی
۹- بلافاصله شیرجوش را از روی حرارت بردارید و آب سرد را به آن افزوده و هم بزنید. مخلوط را به یک کاسه مناسب انتقال یافته کنید و کمی صبر کنید تا خنک شود، سپس ظرف را در یخچال بگذارید، پنج دقیقه کافی هست. این مرحله فقط جهت خنک شدن مخلوط است و شربت نباید سفت شود، باید هنوز مایع باشد.
۱۰- در یک کاسه بزرگ خامه فرمگرفته شیرین و عصاره وانیل را بریزید و با همزن خوب هم بزنید تا خامه فرمدار شود. حالا مخلوط شربت و ژلاتین خنکشده را هم به خامه بیفزایید و حسابی هم بزنید.
۱۱- مکعبهای ژلهای رنگارنگ را با فاصله از یکدیگر در خامه بریزید. در این مرحله نباید مواد را هم بزنید چون شکل ژلهها به هم میریزد. فقط با تکان دادن کاسه، ژلهها را زیاد در خامه فرو برید.
۱۲- این مخلوط را به آرامی و ترجیحا با تکان دادن کاسه داخل قالب کمربندی روی کیک بریزید. در آخر روی آن را با یک کاردک صاف کنید. قالب را حداقل شش ساعت در یخچال بگذارید تا سفت و آماده شود. بعد از این مدت کیک را از قالب بیرون بیاورید و با ترافلهای رنگی تزئین کنید. کیک را برش زده و سرو کنید.
طرز تهیه کیک با ژله های مکعبی
واژه های کلیدی: مخلوط کن | یخچال | حرارت | ژلاتین | روش تهیه کیک با ژله های مکعبی