طرز تهیه کرم موشواره بیسکویتی خوشمزه
مخلوط کن | دستور پخت | بیسکوییت | شیرینی | خوشمزه | یخچال | آموزش | ژلاتین
نحوه تهیهکرم موشواره بیسکویتی خوشمزه
دستور شیرینی پزی و تهیه دسر موشواره | دستور پخت کرم موشواره بیسکویتی | آموزش شیرینی پزی دسرهای خوشمزه و راحت دسر فوق العاده خوشمزه و آسون و همه پسند
متنوع ترین و بروزترین رسپی های آشپزی و شیرینی پزی را در تحریریه سایت مشاهده کنید.
طرز تهیه کرم موشواره بیسکویتی خوشمزه
قبل از هر کاری جهت تهیه این دسر خوشمزه و قشنگ مورد نیاز است به چندین توصیه توجه شود. نکاتی را که باید در تهیه ی دسر کرم موشواره بیسکویتی گفته شود این است که جهت این که کرم دو رنگ شود آن را به دو قسمت مساوی تقسیم میکنیم. در یکی نسکافه میزنیم. و مسأله ای که در اینجا مهمه این است که چطوری رنگها رو روی هم قرار بدیم اول یکی از رنگها رو تو ضرف یا قالب مورد نظرمون میریزیم و بعد میذاریم تو یخچال تا یکم خودشو بگیره تا حدی که چسبندیگی داشته باشه میذاریمش و بعد رنگ بعدی رو روش میریزیم و میذاریم تو یخچال تا به طور کامل ببنده. و ولی مواد مورد نیاز و ظرز تهیه:
مواد لارم:
مخلوط کن | دستور پخت | بیسکوییت | شیرینی | خوشمزه | یخچال | آموزش | ژلاتین
خامه صبحانه: ۱ پاکت
عبارات مهم : مخلوط کن – دستور پخت پنیر خامه ای: 200 گرم
شیر: 360 میلی لیتر
بیسکوییت وانیلی یا ساده: 1 و ۱/۲ پیمانه
پودر قند: 1 پیمانه
وانیل: 1/4 قاشق چ خ
پودر ژلاتین: 1/5 قاشق غ سر پر
آب: 1/4 پیمانه
طرز تهیه کرم موشواره بیسکوییتی:
ژلاتین رو با آب مخلوط کنید و اجازه دهید اسفنجی بشه بعد به روش بن ماری حلش کنید و کنار بذارید.
خامه پودر قند پنیر و وانیل را با همزن هم بزنید تا کامل یک دست و سبک بشه.
شیر رو اضافه کرده و مخلوط کنید.
ژلاتین سرد شده است و پودر بیسکوییت رو اضافه کرده و هم بزنید تو این قسمت میتونید یکم پودر گردو به صورت دلخواه بریزید.
طرز تهیه کرم موشواره بیسکویتی خوشمزه
مواد رو داخل قالب بریزید و به مدت ۶ الی ۷ ساعت داخل یخچال بذارید.
میتونین با سس شکلاتی سروش کنید مکمل خوبی در کنار هم هستند.
مخلوط کن | دستور پخت | بیسکوییت | شیرینی | خوشمزه | یخچال | آموزش | ژلاتین
طرز تهیه کرم موشواره بیسکویتی
واژه های کلیدی: مخلوط کن | دستور پخت | بیسکوییت | شیرینی | خوشمزه | یخچال | آموزش | ژلاتین