خرید کتاب از گوگل

چاپ کتاب PDF

خرید کتاب از آمازون

خرید کتاب زبان اصلی

دانلود کتاب خارجی

دانلود کتاب لاتین

طرز تهیه کرم موشواره بیسکویتی خوشمزه

مخلوط کن | دستور پخت | بیسکوییت | شیرینی | خوشمزه | یخچال | آموزش | ژلاتین

طرز تهیه کرم موشواره بیسکویتی خوشمزه

نحوه تهیهکرم موشواره بیسکویتی خوشمزه

دستور شیرینی پزی و تهیه دسر موشواره | دستور پخت کرم موشواره بیسکویتی | آموزش شیرینی پزی دسرهای خوشمزه و راحت دسر فوق العاده خوشمزه و آسون و همه پسند

متنوع ترین و بروزترین رسپی های آشپزی و شیرینی پزی را در تحریریه سایت مشاهده کنید.

طرز تهیه کرم موشواره بیسکویتی خوشمزه

قبل از هر کاری جهت تهیه این دسر خوشمزه و قشنگ مورد نیاز است به چندین توصیه توجه شود. نکاتی را که باید در تهیه ی دسر کرم موشواره بیسکویتی گفته شود این است که جهت این که کرم دو رنگ شود آن را به دو قسمت مساوی تقسیم میکنیم. در یکی نسکافه میزنیم. و مسأله ای که در اینجا مهمه این است که چطوری رنگها رو روی هم قرار بدیم اول یکی از رنگها رو تو ضرف یا قالب مورد نظرمون میریزیم و بعد میذاریم تو یخچال تا یکم خودشو بگیره تا حدی که چسبندیگی داشته باشه میذاریمش و بعد رنگ بعدی رو روش میریزیم و میذاریم تو یخچال تا به طور کامل ببنده. و ولی مواد مورد نیاز و ظرز تهیه:

مواد لارم:

مخلوط کن | دستور پخت | بیسکوییت | شیرینی | خوشمزه | یخچال | آموزش | ژلاتین

خامه صبحانه: ۱ پاکت

عبارات مهم : مخلوط کن – دستور پخت
پنیر خامه ای: 200 گرم
شیر: 360 میلی لیتر
بیسکوییت وانیلی یا ساده: 1 و ۱/۲ پیمانه
پودر قند: 1 پیمانه
وانیل: 1/4 قاشق چ خ
پودر ژلاتین: 1/5 قاشق غ سر پر
آب: 1/4 پیمانه

طرز تهیه کرم موشواره بیسکوییتی:

ژلاتین رو با آب مخلوط کنید و اجازه دهید اسفنجی بشه بعد به روش بن ماری حلش کنید و کنار بذارید.

خامه پودر قند پنیر و وانیل را با همزن هم بزنید تا کامل یک دست و سبک بشه.

شیر رو اضافه کرده و مخلوط کنید.

ژلاتین سرد شده است و پودر بیسکوییت رو اضافه کرده و هم بزنید تو این قسمت میتونید یکم پودر گردو به صورت دلخواه بریزید.

طرز تهیه کرم موشواره بیسکویتی خوشمزه

مواد رو داخل قالب بریزید و به مدت ۶ الی ۷ ساعت داخل یخچال بذارید.

میتونین با سس شکلاتی سروش کنید مکمل خوبی در کنار هم هستند.

مخلوط کن | دستور پخت | بیسکوییت | شیرینی | خوشمزه | یخچال | آموزش | ژلاتین

طرز تهیه کرم موشواره بیسکویتی

واژه های کلیدی: مخلوط کن | دستور پخت | بیسکوییت | شیرینی | خوشمزه | یخچال | آموزش | ژلاتین

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *