طرز تهیه کازان کباب ترکیه ای
آموزش انواع غذاها | بادمجان | خوشمزه | بادمجان | کازان | فرنگی | ترکیه | ادویه | آموزش | زعفران
طرز تهیه کازان کباب ترکیه ای
آموزش تهیه kazan kebeb یا کباب دیگی کازان کباب یک غذای خوشمزه ترکیه ای
آموزش انواع غذاهای خارجی و ایرانی را در تحریریه سایت دنبال کنید.
طرز تهیه کازان کباب ترکیه ای
این غذای خوشمزه ترکیه ای همانطور که از شکلش پیداست طعم بسیار خوبی دارید. حتما در منزل تهیه کنید و از خوردن آن لذت ببرید.
آموزش انواع غذاها | بادمجان | خوشمزه | بادمجان | کازان | فرنگی | ترکیه | ادویه | آموزش | زعفران
مواد لازم:
بادمجان میانگین : ۵ عدد
گوجه فرنگی نسبتا درشت : ٣ عدد
جهت مواد میانی :
گوشت چرخ کرده : ٢٠٠ گرم
پیاز : ١ عدد
طرز تهیه کازان کباب ترکیه ای
فلفل سبز تند : ٢ عدد ، من از فلفل سبز کبابی استفاده کردم
گوجه فرنگی جهت مخلوط گوشت : ١ عدد کوچک
سیر : ٢ حبه
نمک ، فلفل ، زردچوبه ، ادویه مخلوط
آموزش انواع غذاها | بادمجان | خوشمزه | بادمجان | کازان | فرنگی | ترکیه | ادویه | آموزش | زعفران
روش تهیه:
پیاز ، سیر، گوجه فرنگی ، فلفل سبز و ادویه هارو توی خردکن یا غذاساز میریزیم ، تا جسابی له و با هم مخلوط بشن ، بعد هم گوشت رو اضافه می کنیم و خوب ورز میدیم ….
طرز تهیه کازان کباب ترکیه ای
بادمجان هارو مطابق شکل برش های ٢ سانتی می زنیم ولی تا انتها نمی بریم تا قطعه هاش از هم جدا نشه و بینشون رو با مخلوط گوشت پر می کنیم ….
گوجه هارو هم برش می زنیم و همونطور پر می کنیم …
همه رو توی تابه می چینیم ، کمی روغن و یک لیوان آبجوش می ریزیم و روی حرارت کم میذاریم تا خیلی آروم بپزه …
می توانید در انتها آبغوره و زعفران هم اضافه کنید.
طرز تهیه کازان کباب ترکیه ای
عبارات مهم : آموزش انواع غذاها – بادمجان
واژه های کلیدی: آموزش انواع غذاها | بادمجان | خوشمزه | بادمجان | کازان | فرنگی | ترکیه | ادویه | آموزش | زعفران