خرید کتاب از گوگل

چاپ کتاب PDF

خرید کتاب از آمازون

خرید کتاب زبان اصلی

دانلود کتاب خارجی

دانلود کتاب لاتین

طرز تهیه پای گیلاس

آموزش آشپزی | مخلوط کن | شیرینی | یخچال | گیلاس | همراه | آموزش | آشپزی

طرز تهیه پای گیلاس

طرز تهیهپای گیلاس

پای گیلاس آموزش آشپزی شیرینی پزی هسته گیلاس خمیر پای گیلاس

طرز تهیه خمیر پای گیلاس آشپزی و شیرینی پزی آموزش شیرینی پزی دسری شیک و مجلسی

با ما همراه باشید با خوش طعم ترین غذاها و شیرینی ها در سایت روزگار

طرز تهیه پای گیلاس

عبارات مهم : آموزش آشپزی – مخلوط کن

مواد مورد نیاز جهت تهیه پاى گیلاس:

کره: ۲۸۵ گرم
پودر قند: ۱۵۰ گرم
آرد: ۵۰۰ گرم
زرده تخم مرغ: ۶ عدد
گیلاس: ۶۰۰ گرم
لیمو: ۱ عدد
آرد ذرت: ۱.۵ قاشق غذاخوری
شکر: ۱۵۰ گرم
وانیل: ۱/۳ قاشق چای خوری
تخم مرغ بزرگ: ۱ عدد
شیر: ۶ قاشق غذاخوری

آموزش آشپزی | مخلوط کن | شیرینی | یخچال | گیلاس | همراه | آموزش | آشپزی

روش تهیه پای گیلاس:

برای تهیه خمیر، ۲۵۵ گرم از کره را مکعبی خرد کرده و به همراه پودر قند و ۵۰۰ گرم آرد در مخلوط کن بریزید. آن ها را بزنید تا خمیر گوله گوله شود.

زرده های تخم مرغ را یکی یکی به مواد اضافه کرده و هم بزنید. سپس بین ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری آب خنک را به تدریج به مواد اضافه کنید، تا خمیر فرم بگیرد.
روی سطح کار کمی آرد بپاشید و خمیر را به مدت ۳۰ ثانیه روی آن ورز دهید.

بعد خمیر را نصف کرده و هر نیمه را در کیسه فریزر بپیچید، حداقل جهت ۱ ساعت در یخچال قرار دهید. یکی از خمیرها را از یخچال بیرون آورده و روی سطح کار آردپاشی شده، قرار دهید و به قطر ۳۰ سانتی متر و پهنای ۴ تا ۷ میلی متری باز کنید.

خمیر را دور وردنه بپیچید و بر روی قالب قرار دهید. به آرامی با فشار به دیوارها آن را در قالب جای دهید. تا مواد میانی را آماده می کنید، قالب را در یخچال قرار دهید.
برای مواد میانی، در ظرفی گیلاس ها را به همراه رنده ی پوست لیمو، آب لیمو، ۱ قاشق غذاخوری آرد، آرد ذرت، شکر و پودر وانیل با هم ترکیب کنید.

طرز تهیه پای گیلاس

آن ها را جهت ۱۰ دقیقه کنار بگذارید. قالب را از یخچال خارج کرده و مواد میانی را به صورت یکدست در آن بریزید. ۳۰ گرم کره را خرد کرده و روی آن قرار دهید.

فر را با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. نیمه ی دیگر خمیر را از یخچال خارج کرده و به روش قبل آن را باز کنید. به شکل نوارهاى باریک برش بزنید و روى پاى را نوارکشى کنید.

یک عدد تخم مرغ و شیر را با هم مخلوط کرده و هم بزنید. سپس آن را با قلمو به لبه های خمیر بمالید.

خمیرهاى اضافی را جدا کرده و لبه های هر دو خمیرهاى زیر و رو را به هم وصل کنید.

آموزش آشپزی | مخلوط کن | شیرینی | یخچال | گیلاس | همراه | آموزش | آشپزی

درجه فر را به ۱۸۰ درجه سانتی گراد کم کردن داده و پای را جهت حدود ۴۰ دقیقه در فر بپزید تا رویه آن طلایی شود.

قبل سرو اجازه دهید تا پای کمی خنک شود.

طرز تهیه پای گیلاس

طرز تهیه پای گیلاس

واژه های کلیدی: آموزش آشپزی | مخلوط کن | شیرینی | یخچال | گیلاس | همراه | آموزش | آشپزی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *