طرز تهیه پای ریواس قشنگ و خوشمزه
دستور پخت | پرتقال | خوشمزه | یخچال | آموزش | پرتقال | آموزش پای ریواس، | پای ریواس،
قشنگ و خوشمزه طرز تهیه پای ریواس
آموزش پای ریواس | دستور پخت پای ریواس | نحوه پخت پای ریواس
طرز تهیه پای ریواس قشنگ و خوشمزه
برای علاقه مندان به آشپزی در این بخش از سایت روزگار، روش تهیه یک پای ریواس خوشمزه و قشنگ را آموزش داده ایم که در ادامه مشاهده می نمایید:
عبارات مهم : دستور پخت – پرتقال موادلازم:
کرست
ارد ٢و ١/٢پ
نمک ١و ١/۴ق چ
شکر ١ق چ
کره سرد ١٢۵گرم
اب سرد
فیلینگ
ریواس پوست گرفته و نگینى خرد شده است ۶ پ
شکر ١پ
نشاسته ذرت ٣ق غ
جوز هندى ١/۴ق چ
زست(رنده پوست)پرتقال ١ و ١/٢ق چ
کمى شیر و شکر واسه رومال
طرزتهیه:
براى کرست ارد،نمک و شکر را داخل غذا ساز ریخته چند پالس میزنید که مخلوط بشه،کره سرد را تکه تکه کرده اصافه میکنید و باز مخلوط میکنید تا تکه هاى کره اندازه نخود باشه سپس اب سرد قاشق قاشق اضافه میکنید و هم میزنید تا ارد از خشکى در بیاد و بین دو انگشت فشار بدید بچسبد
این خمیر نیمه اماده را رو سطح صاف میزارید و با دست کمى ورز میدید،اگه خشک باشه و از هم بپاشه باز کمى اب سرد اضافه میکنید که خمیر یکدست بشه و دو قسمت کرده داخل یخچال میزارید براى یک ساعت
بعد از یک ساعت خمیر رو با وردنه پهن میکنید و کف ظرف پاى را چرب میکنید و خمیر را کفش میزارید که رو دیواره هم بیفته و اضافى را با چاقو برش میزنید و میزارید داخل یخچال
ریواس،نشاسته ذرت،شکر،رنده پوست پرتقال و جوز هندى را مخلوط میکنید و بعد از ١۵ دقیقه ظرف پاى را از یخچال درمیارید و مواد فیلینگ رو روش مریزید و نصف دوم خمیر را پهن میکنید و دلخواه رو پاى تزیین میکنید.منم با کاتر نوارى برش زدم و با قالب فنرى گل و برگ زدم،روش با فرچه شیر رومال میکنید و کمى شکر میپاشید.داخل فر از قبل گرم شده است رو دماى ٢٢٠ براى ١۵ دقیقه میزارید.سپس دماى فر را کم میکنید به ١٩٠ درجه و ٣۵ دقیقه دیگه میزارید بپزه.اخراى پخت اگر دیدیدخمیرتون پر رنگ میشود با فویل بپوشونید که قبل از پختن خمیر بالاى نسوزد.
دستور پخت | پرتقال | خوشمزه | یخچال | آموزش | پرتقال | آموزش پای ریواس، | پای ریواس،
آموزش پای ریواس
آموزش پای ریواس
طرز تهیه پای ریواس قشنگ و خوشمزه
آموزش پای ریواس
دستور پخت | پرتقال | خوشمزه | یخچال | آموزش | پرتقال | آموزش پای ریواس، | پای ریواس،
آموزش پای ریواس
طرز تهیه پای ریواس قشنگ و خوشمزه
آموزش پای ریواس
واژه های کلیدی: دستور پخت | پرتقال | خوشمزه | یخچال | آموزش | پرتقال | آموزش پای ریواس، | پای ریواس،