خرید کتاب از گوگل

چاپ کتاب PDF

خرید کتاب از آمازون

خرید کتاب زبان اصلی

دانلود کتاب خارجی

دانلود کتاب لاتین

طرز تهیه پای ریواس قشنگ و خوشمزه

دستور پخت | پرتقال | خوشمزه | یخچال | آموزش | پرتقال | آموزش پای ریواس، | ‎پای ریواس،

طرز تهیه پای ریواس قشنگ و خوشمزه

قشنگ و خوشمزهطرز تهیه پای ریواس

آموزش ‎پای ریواس | دستور پخت پای ریواس | نحوه پخت پای ریواس

طرز تهیه پای ریواس قشنگ و خوشمزه

‎برای علاقه مندان به آشپزی در این بخش از سایت روزگار، روش تهیه یک پای ریواس خوشمزه و قشنگ را آموزش داده ایم که در ادامه مشاهده می نمایید:

عبارات مهم : دستور پخت – پرتقال
‎موادلازم:
‎کرست
‎ارد ٢و ١/٢پ
‎نمک ١و ١/۴ق چ
‎شکر ١ق چ
‎کره سرد ١٢۵گرم
‎اب سرد
‎فیلینگ
‎ریواس پوست گرفته و نگینى خرد شده است ۶ پ
‎شکر ١پ
‎نشاسته ذرت ٣ق غ
‎جوز هندى ١/۴ق چ
‎زست(رنده پوست)پرتقال ١ و ١/٢ق چ
‎کمى شیر و شکر واسه رومال

‎طرزتهیه:
‎براى کرست ارد،نمک و شکر را داخل غذا ساز ریخته چند پالس میزنید که مخلوط بشه،کره سرد را تکه تکه کرده اصافه میکنید و باز مخلوط میکنید تا تکه هاى کره اندازه نخود باشه سپس اب سرد قاشق قاشق اضافه میکنید و هم میزنید تا ارد از خشکى در بیاد و بین دو انگشت فشار بدید بچسبد
‎این خمیر نیمه اماده را رو سطح صاف میزارید و با دست کمى ورز میدید،اگه خشک باشه و از هم بپاشه باز کمى اب سرد اضافه میکنید که خمیر یکدست بشه و دو قسمت کرده داخل یخچال میزارید براى یک ساعت
‎بعد از یک ساعت خمیر رو با وردنه پهن میکنید و کف ظرف پاى را چرب میکنید و خمیر را کفش میزارید که رو دیواره هم بیفته و اضافى را با چاقو برش میزنید و میزارید داخل یخچال
‎ریواس،نشاسته ذرت،شکر،رنده پوست پرتقال و جوز هندى را مخلوط میکنید و بعد از ١۵ دقیقه ظرف پاى را از یخچال درمیارید و مواد فیلینگ رو روش مریزید و نصف دوم خمیر را پهن میکنید و دلخواه رو پاى تزیین میکنید.منم با کاتر نوارى برش زدم و با قالب فنرى گل و برگ زدم،روش با فرچه شیر رومال میکنید و کمى شکر میپاشید.داخل فر از قبل گرم شده است رو دماى ٢٢٠ براى ١۵ دقیقه میزارید.سپس دماى فر را کم میکنید به ١٩٠ درجه و ٣۵ دقیقه دیگه میزارید بپزه.اخراى پخت اگر دیدیدخمیرتون پر رنگ میشود با فویل بپوشونید که قبل از پختن خمیر بالاى نسوزد.

دستور پخت | پرتقال | خوشمزه | یخچال | آموزش | پرتقال | آموزش پای ریواس، | ‎پای ریواس،

‎آموزش پای ریواس

‎آموزش پای ریواس

طرز تهیه پای ریواس قشنگ و خوشمزه

‎آموزش پای ریواس

دستور پخت | پرتقال | خوشمزه | یخچال | آموزش | پرتقال | آموزش پای ریواس، | ‎پای ریواس،

‎آموزش پای ریواس

طرز تهیه پای ریواس قشنگ و خوشمزه

‎آموزش پای ریواس

واژه های کلیدی: دستور پخت | پرتقال | خوشمزه | یخچال | آموزش | پرتقال | آموزش پای ریواس، | ‎پای ریواس،

طرز تهیه پای ریواس قشنگ و خوشمزه

طرز تهیه پای ریواس قشنگ و خوشمزه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *