خرید کتاب از گوگل

چاپ کتاب PDF

خرید کتاب از آمازون

خرید کتاب زبان اصلی

دانلود کتاب خارجی

دانلود کتاب لاتین

طرز تهیه پاپ کورن یا پف فیل در طعم ها و رنگ های مختلف

بادام هندی | مخلوط کن | دستور پخت | استفاده | مختلف | فنجان | حرارت | دستور تهیه پاپ کورن

طرز تهیه پاپ کورن یا پف فیل در طعم ها و رنگ های مختلف

طرز تهیه پاپ کورن یا پف فیل در طعم ها و رنگ های مختلف

دستور پخت انواع متفاوت پاپ کورن طعم دار و مجلسی پاپ کورن عسلی پاپ کورن شکلاتی

همه شما مطمئنا روش تهیه پاپ کورن یا پف فیل رو میدونید. فقط کافیه مقداری روغن و نمک تو یه قابلمه در دار بریزید و هنگامی که داغ شد ذرت رو بهش اضافه کنید و هر از گاهی قابلمه رو تکون بدید تا شروع به پف کردن کنه. ولی شاید بعضی ها باشند که ندونند چطور میشود این پاپ کورن ها رو طعم دار کرد. ما در ادامه روش تهیه پاپ کورن در طعم های متفاوت را به شما کدبانوهای عزیز آموزش می دهیم. پاپ کورن با طعم های متفاوت رو براحتی آماده کنید و در مجالس و دورهمی های دوستانه سرو کنید.

طرز تهیه پاپ کورن یا پف فیل در طعم ها و رنگ های مختلف


پاپ کورن عسلی و بادام

بادام هندی | مخلوط کن | دستور پخت | استفاده | مختلف | فنجان | حرارت | دستور تهیه پاپ کورن

مواد لازم:

عبارات مهم : بادام هندی – مخلوط کن
کره نرم شده
یک و نیم فنجان بادام اسلایس شده
۴ بسته پف فیل
نصف فنجان کره
یک و نیم فنجان عسل
نصف قاشق چای خوری نمک
یک قاشق چای خوری جوش شیرین
دو قاشق چای خوری وانیل

طرز تهیه:
یک کاسه بزرگ را آغشته به کره نرم شده است نمایید . ذرت و بادام را در کاسه ریخته و با هم مخلوط کنید . در یک ماهیتابه گود ، کره را آب کنید و عسل و نمک را به آن بیفزایید . صبر کنید تا به جوش آید و آن را هم بزنید . بعد از پنج دقیقه آن را از روی حرارت برداشته و جوش شیرین را به آن بیفزایید . مخلوط به دست آمده را روی ذرت ها بریزید تا کاملا آن را آغشته کند . سپس آن را در فر قرار داده و به مدت نیم ساعت با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت بپزید . هر ده دقیقه یک بار آن را هم بزنید . سپس آن را از فر بیرون آورده و کنار بگذارید تا خنک شود.


پاپ کورن کاراملی

طرز تهیه پاپ کورن یا پف فیل در طعم ها و رنگ های مختلف

مواد لازم:
۴ قاشق غذاخوری کره
۱/۲ پیمانه ذرت
۱ پیمانه بادام هندی
۱/۲ پیمانه شکر قهوه ای
به میزان مورد نیاز نمک

طرز تهیه:
در تهیه این دستور، به کره اضافی جهت چرب کردن سینی فر نیاز دارید.
برای تهیه این دستور، ذرت را بو دهید. اگر از پاپ کورن آماده استفاده می کنید، به ۱۰ پیمانه پاپ کورن نیاز دارید.
در تهیه این دستور در صورت میل به می توانید از بادام هندی استفاده کنید. بادام هندی را خرد کنید.
از قبل، فررا با حرارت ۱۵۰ درجه سانتی گراد، گرم کنید. سینی فر را با، کره چرب کنید و کنار بگذارید. پاپ کورن ها را در ظرفی بریزید، اگر از بادام هندی استفاده می کنید آن ها را هم اضافه کنید، با هم ترکیب کنید و کنار بگذارید.در قابلمه ای کوچک، کره، شکر قهوه ای ، یک هشتم قاشق چای خوری نمک و ۲ قاشق غذاخوری آب را بجوشانید، تا کمی غلیظ شوند ( مدام مواد را هم بزنید). شیره را روی پاپ کورن ها بریزید و سریع هم بزنید.پاپ کورن ها را در سینی فر آماده شده است به صورت یکدست پخش کنید و جهت ۴۰ دقیقه تا طلایی شود،در فر قرار دهید(هر از گاهی پاپ کورن ها را تکان دهید ). پاپ کورن داغ را به سینی فری که در آن کاغذ روغنی پهن کردید، انتقال دهید، تا خنک شود.


بادام هندی | مخلوط کن | دستور پخت | استفاده | مختلف | فنجان | حرارت | دستور تهیه پاپ کورن

پاپ کورن ژله ای رنگارنگ

مواد لازم:
پاپ کورن آماده۸پیمانه
کره:۱چهارم پیمانه
شربت ذرت:۳قاشق غذاخوری
شکر:نصف پیمانه
پودر ژله:۱بسته

طرز تهیه پاپ کورن یا پف فیل در طعم ها و رنگ های مختلف

طرز تهیه:
اول فر رو با دمای ۱۸۰درجه روشن کنید تا کاملا گرم بشه.کره و شربت ذرت رو مخلوط کنید و بذارید روی حرارت تا کره کامل آب بشه بعد پودر ژله و شکر رو بهش اضافه کنید و اجازه بدید مواد به جوش بیان بعد حرارت رو کم کنید تا ۵یا۶دقیقه مواد غل بزنن.حالا با ملاقه کم کم مواد رو بریزید روی پاپ کورن و تند تند هم بزنید تا نچسبن!


پاپ کورن گوجه ای

برای تهیه این پاپ کورن یا میتونید مقداری گوجه خشک شده است از عطاری بخرید یا خودتون کمی گوجه رو داخل فر خشک کنید یا میتونید مقداری سس گوجه رو اونقدر داخل فر حرارت بدید تا خشک و پودری بشه(توی هوای آزاد هم با درپوش میشود خشکش کرد)بعد از آماده شدن پاپ کورن اون رو داخل کیسه کاغذی(همون که قنادی ها توش شکلات میریزن)بریزید و پودر رو بهش اضافه کنید و خوب هم بزنید.


پاپ کورن شکلاتی

مقداری پودر کاکائو و شکر رو مخلوط کنید بعد از آماده شدن پاپ کورن اون رو داخل کیسه کاغذی بریزید و پودر رو بهش اضافه کنید و خوب هم بزنید.


پاپ کورن سرکه‌ای

بعد از آماده شدن پاپ کورن آن را از روی حرارت بردارید و مقداری سرکه را با مقداری کره و نمک با هم مخلوط کرده و روی پاپ کورن‌ها بریزید و چند دقیقه داخل فر گرم قرار بدهید.

طرز تهیه پاپ کورن یا پف فیل

واژه های کلیدی: بادام هندی | مخلوط کن | دستور پخت | استفاده | مختلف | فنجان | حرارت | دستور تهیه پاپ کورن

طرز تهیه پاپ کورن یا پف فیل در طعم ها و رنگ های مختلف

طرز تهیه پاپ کورن یا پف فیل در طعم ها و رنگ های مختلف

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *