طرز تهیه پاناکوتای لیمو و توت فرنگی
آموزش آشپزی | توت فرنگی | مخلوط کن | شیر بادام | دستور پخت | توت فرنگی | خوشمزه |
طرز تهیهپاناکوتای لیمو و توت فرنگی
دستور پخت دسر راحت و خوشمزه آموزش تهیه دسر دسر توت فرنگی و لیمو دستور تهیه پاناکوتابا ژله
ژله با طعم لیمو و توت فرنگی آموزش تهیه دسر لیمو و توت فرنگی آموزش آشپزی
در این پست در نظر داریم روش تهیه یک دسر خوشمزه ایتالیایی را به شما آموزش دهیم. دسر پاناکوتا (Panna cotta) یک دسر ایتالیایی و به معنی "خامه پختهشده" هست. خامه، شیر و شکر پختهشده را با ژلاتین ترکیب میکنند و آن را داخل یخچال قرار داده، بعد از بستن آن را به صورت قالبی سرو میکنند.
طرز تهیه پاناکوتای لیمو و توت فرنگی
دقیقا مشخص نیست که مبدا این دسر از کجا سرچشمه گرفته ولی به نقلی، در گذشته، کوهستانهای شمال ایتالیا به خاطر داشتن خامه مشهور بودهاند و معمولا دامداران خامه تازه را به صورت راحت و یا شیرینشده به همراه میوه و یا فندق مصرف میکردند. بعد از سالها، این دسر به شکل امروزی درآمده و به شهرت جهانی رسیده هست.
دسر پاناکوتا تنوع بسیار زیادی دارد و بر تصویر اسمش، خیلی سریع و راحت آماده میشود. دسر پاناکوتا جزو دسرهای سنگین به شمار میرود
آموزش آشپزی | توت فرنگی | مخلوط کن | شیر بادام | دستور پخت | توت فرنگی | خوشمزه |
مواد لازم:
عبارات مهم : آموزش آشپزی – توت فرنگی دو پیمانه شیر بادام
چهار و یک دوم قاشق چایخوری ژلاتین بدون طعم
یک پیمانه ماست یونانی وانیلی
هفت پیمانه توت فرنگی تازه
چهار قاشق غذاخوری عسل
سه قاشق غذاخوری آب لیموی تازه
طرز تهیه:
یک دوم پیمانه شیر بادام را در یک کاسه میانگین قرار دهید و ژلاتین را روی آن بریزید. اجازه دهید ۵ دقیقه در همین حالت باقی بماند. سپس یک و یک دوم پیمانه از شیر باقی مانده را بجوشانید.به مخلوط ژلاتین اضافه کنید.
ترکیب ژلاتین، ماست، پنج پیمانه از توت فرنگی، سه قاشق غذاخوری عسل و دو قاشق غذاخوری از آب لیمو را در مخلوط کن خوب ترکیب کنید.
به آرامی ترکیب را در ۱۰ ظرف مخصوص بریزید و به مدت هشت ساعت در یخچال بگذارید.
باقی مانده توت فرنگی، عسل و آب لیمو را ترکیب کنید. به مدت ۱۰ دقیقه کنار بگذارید و یک قاشق غذاخوری از آن را روی پاناکوتای آماده شده است بریزید.
طرز تهیه پاناکوتای لیمو و توت فرنگی
واژه های کلیدی: آموزش آشپزی | توت فرنگی | مخلوط کن | شیر بادام | دستور پخت | توت فرنگی | خوشمزه | یخچال | فرنگی | آموزش | ژلاتین