خرید کتاب از گوگل

چاپ کتاب PDF

خرید کتاب از آمازون

خرید کتاب زبان اصلی

دانلود کتاب خارجی

دانلود کتاب لاتین

طرز تهیه پاناکوتای لیمو و توت فرنگی

آموزش آشپزی | توت فرنگی | مخلوط کن | شیر بادام | دستور پخت | توت فرنگی | خوشمزه |

طرز تهیه پاناکوتای لیمو و توت فرنگی

طرز تهیهپاناکوتای لیمو و توت فرنگی

دستور پخت دسر راحت و خوشمزه آموزش تهیه دسر دسر توت فرنگی و لیمو دستور تهیه پاناکوتابا ژله

ژله با طعم لیمو و توت فرنگی آموزش تهیه دسر لیمو و توت فرنگی آموزش آشپزی

در این پست در نظر داریم روش تهیه یک دسر خوشمزه ایتالیایی را به شما آموزش دهیم. دسر پاناکوتا (Panna cotta) یک دسر ایتالیایی و به معنی "خامه پخته‌شده" هست. خامه، شیر و شکر پخته‌شده را با ژلاتین ترکیب می‌کنند و آن را داخل یخچال قرار داده، بعد از بستن آن را به صورت قالبی سرو می‌کنند.

طرز تهیه پاناکوتای لیمو و توت فرنگی

دقیقا مشخص نیست که مبدا این دسر از کجا سرچشمه گرفته ولی به نقلی، در گذشته، کوهستان‌های شمال ایتالیا به خاطر داشتن خامه مشهور بوده‌اند و معمولا دام‌داران خامه تازه را به صورت راحت و یا شیرین‌شده به همراه میوه و یا فندق مصرف می‌کردند. بعد از سال‌ها، این دسر به شکل امروزی درآمده و به شهرت جهانی رسیده هست.

دسر پاناکوتا تنوع بسیار زیادی دارد و بر تصویر اسمش، خیلی سریع و راحت آماده می‌شود. دسر پاناکوتا جزو دسرهای سنگین به شمار می‌رود

آموزش آشپزی | توت فرنگی | مخلوط کن | شیر بادام | دستور پخت | توت فرنگی | خوشمزه |

مواد لازم:

عبارات مهم : آموزش آشپزی – توت فرنگی
دو پیمانه شیر بادام
چهار و یک دوم قاشق چایخوری ژلاتین بدون طعم
یک پیمانه ماست یونانی وانیلی
هفت پیمانه توت فرنگی تازه
چهار قاشق غذاخوری عسل
سه قاشق غذاخوری آب لیموی تازه

طرز تهیه:
یک دوم پیمانه شیر بادام را در یک کاسه میانگین قرار دهید و ژلاتین را روی آن بریزید. اجازه دهید ۵ دقیقه در همین حالت باقی بماند. سپس یک و یک دوم پیمانه از شیر باقی مانده را بجوشانید.به مخلوط ژلاتین اضافه کنید.
ترکیب ژلاتین، ماست، پنج پیمانه از توت فرنگی، سه قاشق غذاخوری عسل و دو قاشق غذاخوری از آب لیمو را در مخلوط کن خوب ترکیب کنید.
به آرامی ترکیب را در ۱۰ ظرف مخصوص بریزید و به مدت هشت ساعت در یخچال بگذارید.
باقی مانده توت فرنگی، عسل و آب لیمو را ترکیب کنید. به مدت ۱۰ دقیقه کنار بگذارید و یک قاشق غذاخوری از آن را روی پاناکوتای آماده شده است بریزید.

طرز تهیه پاناکوتای لیمو و توت فرنگی

واژه های کلیدی: آموزش آشپزی | توت فرنگی | مخلوط کن | شیر بادام | دستور پخت | توت فرنگی | خوشمزه | یخچال | فرنگی | آموزش | ژلاتین

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *