خرید کتاب از گوگل

چاپ کتاب PDF

خرید کتاب از آمازون

خرید کتاب زبان اصلی

دانلود کتاب خارجی

دانلود کتاب لاتین

طرز تهیه نان با مغز بادام

سفیده تخم مرغ | دستور پخت نان | استفاده | استراحت | روزانه | آموزش | آموزش شیرینی پزی | دستور پخت نان با مغز بادام

طرز تهیه نان با مغز بادام

طرز تهیه نان با مغز بادام

دستور پخت نان با مغز بادام

در این بخش از تحریریه سایت قصد داریم خوراکی ساده، خوشمزه و پرانر|ژی را آموزش دهیم که نان و بادام اجزاء مهم آن می باشند. ولی نخست از فواید این دو ماده مغذی بدانید که نان به عنوان کالایی اساسی و مهم دارای اهمیت ویژه‌ای در سبد مصرفی خانوار‌ها هست. نان‌هایی که با آرد کامل و سبوس‌دار تهیه می‌شود، نسبت به نان‌ تهیه شده است با آرد سفید به مراتب ارزش غذایی بالاتری دارد و مصرف روزانه آنها مقداری از نیاز روزانه بدن به املاح، پروتئین، فیبر و ویتامین‌ها را تأمین می‌کند.

طرز تهیه نان با مغز بادام

بادام نیز یکی از انواع آجیل هایی است که در کشور عزیزمان ایران به وفور یافت می شود و فواید فوق العاده آن باعث شده است که در لیست مواد مغذی و بافایده قرار گیرد.با وجود داشتن چربی بالا، بادام بسیار مغذی است

مواد مورد نیاز (برای ۷ نفر)

عبارات مهم : سفیده تخم مرغ – دستور پخت نان
تخم مرغ تخم مرغ ۱عدد
آرد ۳پیمانه
مایه خمیر ۱قاشق چایخوری
شکر نصف پیمانه
شیر شیر ۱پیمانه
کره ۴۰گرم

سفیده تخم مرغ | دستور پخت نان | استفاده | استراحت | روزانه | آموزش | آموزش شیرینی پزی | دستور پخت نان با مغز بادام

مواد مورد نیاز جهت مغز نان:
بادام (آسیاب شده) ۱پیمانه
دارچین ۱قاشق چایخوری
سفیده تخم مرغ ۱عدد
شکر ۲قاشق غذاخوری
کره ۴۰گرم

مواد رویه نان:
تخم مرغ تخم مرغ ۱عدد
کنجد به میزان لازم
بادام به میزان مورد نیاز

طرز تهیه نان با مغز بادام

طرز تهیه خمیر
ابتدا خمیر مایه را با یک قاشق سوپخوری شکر و شیر ولرم مخلوط کرده و اجازه می‌دهیم ده دقیقه بماند تا عمل آمده و پف کند. در ظرفی دیگر تخم مرغ، کره ذوب شده است و باقی شکر را مخلوط می‌نماییم، سپس مایه خمیر عمل آمده را افزوده و هم می‌زنیم. آرد را کم کم ریخته و مخلوط می‌کنیم تا خمیر نرمی به دست آید. خمیر را در سطح آرد پاشی شده است ورز می دهیم (اگر خمیر به دست چسبید کمی آرد اضافه می‌کنیم). روی خمیر را با دستمال نخی تمیز می‌پوشانیم و یک ساعت استراحت داده تا حجم آن دو برابر شود.

طرز تهیه مواد میانی:
در ظرفی پودر بادام، دارچین، شکر و سفیده تخم مرغ را هم زده تا انسجام یابد، در غیر این صورت کمی شیر می‌ریزیم. خمیر را در سطح آرد پاشی شده است به صورت مستطیل باز کرده و روی آن کره ذوب شده است را می‌مالیم و مواد میانی را با رعایت فاصله یک و نیم سانتی‌متری از کناره خمیر روی آن قرار می‌دهیم، سپس از یک طرف شروع به رول کردن می‌کنیم و دو سر خمیر را به کمک کمی آب به هم می‌چسبانیم تا مانند حلقه شود. خمیر را در سینی فر که کاغذ روغنی انداخته‌ایم قرار داده و با کارد یا قیچی برش‌هایی به فاصله دو سانتی‌متری از یکدیگر ایجاد کرده و هر برش را به یک سمت می‌خوابانیم تا مواد میانی دیده شوند. روی آن تخم مرغ زده شده است را مالیده و کنجد و بادام می‌پاشیم و دوباره نیم ساعت استراحت داده و آن را در فری که از قبل با حرارت ۱۷۰ درجه سانتی‌گراد گرم کرده‌ایم به مدت نیم ساعت قرار می‌دهیم تا روی آن طلایی شود.

سفیده تخم مرغ | دستور پخت نان | استفاده | استراحت | روزانه | آموزش | آموزش شیرینی پزی | دستور پخت نان با مغز بادام

نکات:
– اگر دوست دارید نان شما پوک شود یک ظرف اب هم در فر قرار دهید.
– در مواد میانی می‌توانید به جای بادام از گردو یا فندق نیز استفاده کنید.
– تلاش کنید از خمیر مایه فوری استفاده کنید.
– اگر دوست دارید نان شما شیرین شود روی آن پودر قند بپاشید.

طرز تهیه نان با مغز بادام

واژه های کلیدی: سفیده تخم مرغ | دستور پخت نان | استفاده | استراحت | روزانه | آموزش | آموزش شیرینی پزی | دستور پخت نان با مغز بادام

طرز تهیه نان با مغز بادام

طرز تهیه نان با مغز بادام

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *