خرید کتاب از گوگل

چاپ کتاب PDF

خرید کتاب از آمازون

خرید کتاب زبان اصلی

دانلود کتاب خارجی

دانلود کتاب لاتین

طرز تهیه مربای توت فرنگی

طرز تهیه مربای توت | توت فرنگی | توت فرنگی | فرنگی | آفتاب | مربای توت فرنگی

طرز تهیه مربای توت فرنگی

طرز تهیهمربای توت فرنگی

آموزش تهیه انواع مرباها و شیرینی جات مربای توت فرنگی

با ما همراه باشید با خوشمزه ترین و لذیذترین مرباها و ترشیجات

طرز تهیه مربای توت فرنگی

مواد لازم:

توت فرنگی: به مقدار دلخواه

عبارات مهم : طرز تهیه مربای توت – توت فرنگی
شکر: هم وزن توت فرنگی ها
آب لیمو: ۲ قاشق غذاخوری جهت هر یک کیلوگرم توت فرنگی

طرز تهیه مربای توت | توت فرنگی | توت فرنگی | فرنگی | آفتاب | مربای توت فرنگی

طرز تهیه:
توت فرنگی ها را پاک کرده، شسته و اجازه می دهیم خشک شوند. در ظرف مورد نظر توت فرنگی و شکر را لا به لای هم می ریزیم. ظرف را به مدت ۲۴ ساعت در یخچال می گذاریم تا توت فرنگی ها آب بیاندازد. بعد ظرف را روی شعله ی اجاق گذاشته و اجازه می دهیم به مدت ۵ دقیقه بجوشد، شعله را خاموش می کنیم و آب لیمو را به آن اضافه می کنیم. سپس محتویات ظرف را در سینی فر یا یک ظرف پهن کم عمق می ریزیم و روی آن را توری تمیز می کشیم و سینی را برابر آفتاب مستقیم قرار می دهیم، اگر یک روز آفتابی گرم این کار را انجام دهیم، یک روز جهت قوام آمدن مربای توت فرنگی کافی هست. هنگامی که مربا به قوام دلخواه رسید، آن را در شیشه های مورد نظر می ریزیم. با این روش مربای توت فرنگی بسیار خوش رنگی خواهیم داشت.

طرز تهیه مربای توت فرنگی

واژه های کلیدی: طرز تهیه مربای توت | توت فرنگی | توت فرنگی | فرنگی | آفتاب | مربای توت فرنگی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *