خرید کتاب از گوگل

چاپ کتاب PDF

خرید کتاب از آمازون

خرید کتاب زبان اصلی

دانلود کتاب خارجی

دانلود کتاب لاتین

طرز تهیه شیرینی بامیه

طرز تهیه بامیه | ماه رمضان | شیرینی | حرارت | آموزش | شیرینی بامیه | شیرینی پزی

طرز تهیه شیرینی بامیه

طرز تهیه شیرینی بامیه

آموزش و نحوه ‎تهیه بامیه | دستور پخت بامیه | آموزش شیرینی بامیه جهت ماه مبارک رمضان

در روزهای ماه رمضان شیرینی بامیه و زولبیا طرفداران زیادی دارد، در این قسمت آموزش روش تهیه بامیه را جهت شما توضیح داده ایم که مشاهده می نمایید:

طرز تهیه شیرینی بامیه

مواد مورد نیاز خمیر بامیه :
آرد 130 گرم
آب 1 پیمانه =۲۵۰ میلی لیتر
تخم مرغ ۲ عدد =۱۲۰ گرم
کره ۲۰ گرم
شربت بار یا عسل یا شکر 2 قاشق سوپخوری

مواد مورد نیاز شربت :
شکر 2 پیمانه
آب ۱ پیمانه
گلاب یک چهارم پیمانه
آبلیمو 2 قاشق چایخوری
زعفران دمکرده غلیظ 2 قاشق سوپخوری

طرز تهیه بامیه | ماه رمضان | شیرینی | حرارت | آموزش | شیرینی بامیه | شیرینی پزی

طرزتهیه :

برای ساختن خمیر بامیه ابتدا آب کره و عسل را درون قابلمه ای ریخته و روی حرارت میگذاریم و اجازه میدهیم آب به جوش آید. مراقب باشید که آب در هنگام به جوش آمدن زیادی تبخیر نشود آب که کاملا حالت جوشیدن پیدا کرد آرد را اضافه میکنیم و سریع هم میزنیم . خمیر بدست آمده را روی حرارت هم بزنید و باز و بسته کنید تا آب خمیر تبخیر شود ته قابلمه یک لایه ته دیگ مانند بوجود آید (در حدود پنج دقیقه)

خمیر را کنار میگذاریم تا ولرم شود . در این فاصله شربت بار را درست میکنیم. خمیر که ولرم شد تخم مرغها را دانه دانه در خمیر میشکنیم و هم میزنیم هم میتوانید با دست ورز دهید و تخم مرغ را به خورد خمیر بدهید هم با قاشق و هم با همزن هر تخم مرغ که به خورد خمیر رفت بعدی را اضافه کنید . من با همزن هم زدم و بعد اضافه کردن تخم مرغ سی ثانیه وقت دادم تا تخم مرغ به خورد خمیر برود .

اگر تخم مرغهای شما کوچک باشد ممکن است اضافه کردن تخم مرغ سوم هم مورد نیاز باشد پیشنهاد میکنم تخم مرغ سوم را در ظرفی بشکنید هم بزنید و کم کم به خمیر اضافه کنید تا خمیرتان زیادی شل نشود. خمیر آماده را در قیف با ماسوره شیاردار بریزید . حالا میزان زیادی روغن را درتابه بریزید تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید و کار را شروع کنید.

طرز تهیه شیرینی بامیه

قیف را در یک دست و قیچی تمیزی را در دست دیگراتان بگیرید و بامیه ها را در روغن فرم دهید قیچی را در روغن بزنید و بعد هر فشار به قیف خمیر را قیچی کنید تلاش کنید سایز بامیه ها با هم مساوی باشد که همزمان سرخ شوند حرارت زیر تابه باید ملایم باشد تا خمیر کاملا پخته شود حدود یک ربع طول میکشد تا بامیه ها کامل سرخ شوند البته به سایز بامیه ها خیلی بستگی دارد.

بامیه های سرخ شده است صدای خش خش و تردی میدهند بامیه های سرخ شده است را از روغن خارج کنید و در صافی بریزید .و سریع در شربت آماده ولرم بریزد و بعد پنج دقیقه از شربت خارج کنید.بامیه ها هر چه زیاد در شهد بمانند شیرین تر میشوند.
برای ساختن شربت آب و شکر را در قابلمه ای ریخته و روی حرارت ملایم بگذارید شکر که در آب حل شد آبلیمو را اضافه کنید .

طرز تهیه بامیه | ماه رمضان | شیرینی | حرارت | آموزش | شیرینی بامیه | شیرینی پزی

بعد از پنج دقیقه گلاب و زعفران را هم اضافه کنید و بگذارید شربت قوام آید شربت هنگامی که قوام آمده که اگر از مایع شربت با قاشق بردارید و خالی کنید حالت پیوسته داشته باشد نه اینکه قطره قطره از قاشق بریزد . شربت بعد خنک شدن نه باید شل و نه باید غلیظ و عسل مانند باشد شربت شل باعث نرم شدن بامیه ها میشود و شربت غلیظ هم داخل بامیه ها نمیرود بامیه ها را بعد از خارج کردن از شربت میتوانید با پودر پسته تزیین کنید.

طرز تهیه شیرینی بامیه

واژه های کلیدی: طرز تهیه بامیه | ماه رمضان | شیرینی | حرارت | آموزش | شیرینی بامیه | شیرینی پزی

طرز تهیه شیرینی بامیه

طرز تهیه شیرینی بامیه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *