خرید کتاب از گوگل

چاپ کتاب PDF

خرید کتاب از آمازون

خرید کتاب زبان اصلی

دانلود کتاب خارجی

دانلود کتاب لاتین

طرز تهیه باقلوای گوشت جهت افطار

باقلوای گوشت | پنیر پیتزا | سفره افطار | دستور پخت | پیتزا | فنجان | حرارت | آموزش آشپزی تصویری

طرز تهیه باقلوای گوشت جهت افطار

طرز تهیه باقلوای گوشت جهت افطار

دستور پخت باقلوای گوشت جهت افطار

طرز تهیه باقلوای گوشت جهت افطار

مواد مورد نیاز جهت خمیر باقلوای گوشت جهت سفره افطار :

عبارات مهم : باقلوای گوشت – پنیر پیتزا
آرد سه پیمانه
شیر یک پیمانه
شکر یک قاشق غذاخوری
نمک یک قاشق چای خوری
بکینگ پودر دو قاشق چای خوری پر
روغن مایع دو قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا 100 گرم

طرز تهیه خمیر باقلوای گوشت :
تمام مواد خشک را دو بار الک کنید و بعد شیر و روغن را به آنها اضافه کنید و مخلوط کرده، روی آن را بپوشانید و در جای تاریک گذاشته و دو ساعت به آن استراحت دهید . مورد نیاز است بدانید که این خمیر جهت تهیه انواع پیراشکی، قطاب، نان، و نان پیتزا و سمبوسه استفاده می‌شود .

باقلوای گوشت | پنیر پیتزا | سفره افطار | دستور پخت | پیتزا | فنجان | حرارت | آموزش آشپزی تصویری

مواد مورد نیاز میان باقلوای گوشت :
گوشت چرخ کرده 100 گرم
فلفل دلمه ای نصف فنجان
ذرت یک فنجان
پیاز دو قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
رب گوجه یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه باقلوای گوشت :
ابتدا پیاز را نگینی خرد کنید و سپس با کمی روغن تفت دهید.
گوشت چرخ‌کرده را به همراه ذرت، فلفل دلمه‌ای و رب گوجه‌فرنگی به پیاز اضافه کنید.
در نهایت با افزودن نمک و فلفل این مواد را از روی حرارت بردارید.

در این مرحله خمیر را نصف و به ضخامت کمتر از نیم سانتی‌متر آن را باز کنید.
کف ظرف نچسبی را چرب کرده و یک قسمت از خمیر باز شده است را کف آن پهن کنید، به طوری که دیواره های ظرف با خمیر پوشیده شود.

مایع گوشتی را روی خمیر بریزید و پنیر پیتزا را روی آن بپاشید. خمیر دوم را روی آن قرار دهید و کناره‌های آن را به لایه اول متصل کنید.
در نهایت مقداری زرده تخم‌مرغ را روی خمیر بمالید و کمی کنجد روی آن بپاشید.
این غذا را به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه در حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد در فر قرار دهید تا روی آن طلایی شود.

طرز تهیه باقلوای گوشت جهت افطار

طرز تهیه باقلوای گوشت

باقلوای گوشت | پنیر پیتزا | سفره افطار | دستور پخت | پیتزا | فنجان | حرارت | آموزش آشپزی تصویری

طرز تهیه باقلوای گوشت جهت افطار

واژه های کلیدی: باقلوای گوشت | پنیر پیتزا | سفره افطار | دستور پخت | پیتزا | فنجان | حرارت | آموزش آشپزی تصویری

طرز تهیه باقلوای گوشت جهت افطار

طرز تهیه باقلوای گوشت جهت افطار

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *