خرید کتاب از گوگل

چاپ کتاب PDF

خرید کتاب از آمازون

خرید کتاب زبان اصلی

دانلود کتاب خارجی

دانلود کتاب لاتین

روشهای پخت آبگوشت مجلسی+ طرز تهیه آبگوشت مجلسی

لیمو عمانی | دستور پخت | استفاده | استخوان | خوشمزه | آبگوشت | همراه | مجلسی | لوبیا | فرنگی | آبگوشت

روشهای پخت آبگوشت مجلسی+ طرز تهیه آبگوشت مجلسی

طرز تهیه آبگوشت مجلسی + روشهای پخت آبگوشت مجلسی

دستور پخت آبگوشت | روش تهیه دیزی | روش طبخ آبگوشت مجلسی خوشمزه

نحوه ی پخت یک آبگوشت مجلسی خوشمزه چگونه است؟ در دستور زیر شما را با روش تهیه یک آبگوشت مجلسی خوشمزه آشنا خواهیم کرد.

روشهای پخت آبگوشت مجلسی+ طرز تهیه آبگوشت مجلسی

طرز تهیه آبگوشت مجلسی

عبارات مهم : لیمو عمانی – دستور پخت
مواد لازم:

نخودیک پیمانه
لوبیای سفیدیک پیمانه
گوجه فرنگیدو عدد بزرگ
پیاز پوست گرفته شده استدو عدد متوسط
گوشت گوسفند با استخوان و چربی۵۰۰ گرم
فلفل سبز تازهدو – سه عدد
آبلیمو2 ق غ
لیمو عمانی4عدد
سیب زمینی شسته شده است با پوست۴-۵ عدد متوسط
رب گوجهیک قاشق غذا خوری
سیر۲ – ۳ حبه
زعفران آب زده1 ق م
گرد غوره یا گرد لیمو عمانیدر صورت تمایل
نمک ،زرد چوبه ، فلفل سیاهبه مقدار لازم
دارچینکمی

لیمو عمانی | دستور پخت | استفاده | استخوان | خوشمزه | آبگوشت | همراه | مجلسی | لوبیا | فرنگی | آبگوشت

نحوه تهیه:

1- نخود و لوبیا را از شب قبل در مقداری آب ( سه برابر حجم خیس نخورده نخود و لوبیا ) خیس کنید .
2- گوشت را همراه چربی و استخوان به همراه نخود و لوبیا، یک عدد از پیازها،لیمو عمانی های سوراخ شده است ، زرد چوبه ،یک حبه سیر و گوجه فرنگی ها که هرکدام را پوست گرفته و به دو نیم کرده اید در ظرف مناسبی بریزید و شش برابر حجم آنها آب از قبل جوشیده سرد به آنها اضافه کنید . ( دقت کنید هنگامی که گوشت را میپزید از ابتدا به آن نمک و ادویه نزنید چون باعث دیرپز شدن گوشت میشود )

روشهای پخت آبگوشت مجلسی+ طرز تهیه آبگوشت مجلسی

3- اگر از دیزی گلی استفاده میکنید ، توجه داشته باشید که حتما از شعله پخش کن بین شعله مستقیم و ظرف دیزی استفاده کنید .یا دیزی را در فر بگذارید و با دمای ۲۰۰ درجه سنتی گراد آن را بپزید. این ظرف وقت پخت را طولانی تر و درعوض طعم غذا را خیلی بهتر و غذا را جا افتاده تر میکند .
4- بعد از حدود یک ساعت و نیم فلفل سبز ها را به دیزی بیفزائید .

لیمو عمانی | دستور پخت | استفاده | استخوان | خوشمزه | آبگوشت | همراه | مجلسی | لوبیا | فرنگی | آبگوشت

5- در تمام مراحل پخت دقت کنید که شعله زیر ظرف ملایم باشد تا غذا جا بیفتد . یک ساعت بعد از اضافه کردن فلفل ، سیب زمینی ها را با پوست داخل غذا بریزید .
6- پیازی که اول به غذا اضافه کردید از ظرف خارج کنید و دور بیندازید . چربی گوشت را نیز از ظرف خارج کنید . به همراه یک عدد پیاز باقیمانده خوب بکوبید ؛ ( میتوانید اول پیاز باقیمانده را ریز رنده کنید بعد چربی را بکوبید و با هم مخلوط کنید ) و داخل غذا بریزید .
7- در این مرحله که گوشت و نخود – لوبیا نرم و پخته شده است اند، نمک و فلفل سیاه را به میزان دلخواه به غذا اضافه کنید .

8- زعفران آب زده را به غذا بیفزایید کمی دارچین اضافه کنید
9- در صورتی که غذای شما رنگ دلخواهتان را نداشت میتوانید از یک قاشق غذا خوری رب گوجه فرنگی سرخ شده است در کمی روغن ، داخل غذا استفاده کنید . اگر ترشی آبگوشت کم بود مینوانید از کمی گرد غوره یا گرد لیمو عمانی استفاده کنید
10- زمانی که تمام مواد خوب له شد استخوان ها را خارج کرده و آبگوشت را از صافی عبور دهید تا آب آن جهت تریت جدا شده است و مواد آن جهت کوبیدن و تهیه گوشت کوبیده باقی بماند.
11- با یک گوشت کوب سنگین گوشت و سایر مواد را خوب بکوبید تا یک دست و کش دار شود و در ظرفی جدا سرو کنید . آب غذا را هم در ظرفی جدا ریخته و سر سفره ببرید.

روشهای پخت آبگوشت مجلسی+ طرز تهیه آبگوشت مجلسی

آبگوشت مجلسی

واژه های کلیدی: لیمو عمانی | دستور پخت | استفاده | استخوان | خوشمزه | آبگوشت | همراه | مجلسی | لوبیا | فرنگی | آبگوشت

روشهای پخت آبگوشت مجلسی+ طرز تهیه آبگوشت مجلسی

روشهای پخت آبگوشت مجلسی+ طرز تهیه آبگوشت مجلسی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *