خرید کتاب از گوگل

چاپ کتاب PDF

خرید کتاب از آمازون

خرید کتاب زبان اصلی

دانلود کتاب خارجی

دانلود کتاب لاتین

روش تهیه زولبیا و بامیه خانگی+ زولبیا و بامیه خوشمزه

مخلوط کن | ماه رمضان | جوش شیرین | استفاده | شیرینی | خوشمزه | آموزش | زولبیا | زعفران

روش تهیه زولبیا و بامیه خانگی+ زولبیا و بامیه خوشمزه

زولبیا و بامیه خوشمزه + روش تهیه زولبیا و بامیه خانگی

زولبیا و بامیه روش تهیه زولبیا و بامیه خوشمزه آموزش زولبیا و بامیه خانگی روش تهیه زولبیا و بامیه ماه رمضان آموزش زولبیا بامیه سفره افطار پختن زولبیا بامیه در منزل کار راحتی است و به آسانی می توانید آن را تهیه کنید.در این مطلب روش تهیه زولبیا بامیه را جهت شما آماده کرده ایم و بعد از مطالعه آن می توانید به آسانی آن را درست کنید.

طرز تهیه زولبیا و بامیه

عبارات مهم : مخلوط کن – ماه رمضان

مواد مورد نیاز جهت زولبیا:
۲۰۰ گرم نشاسته
۱۸۰گرم ماست
۲۰ گرم آرد
یک قاشق سوپخوری زعفران حل شد
یک قاشق چایخوری روغن جامد
یک دوم قاشق چایخوری جوش شیرین
یک قاشق سوپخوری آب یا گلاب
طرز تهیه:
نشاسته و ماست را مخلوط کرده، چند دقیقه‌ای صبر می‌کنیم تا نشاسته در ماست خیس خورده و به آسانی حل شود. سپس آرد را اضافه می‌کنیم و با همزن خوب به هم می‌زنیم تا مایع زولبیا صاف و یکدست شود. روغن جامد را اضافه کرده و در حین به هم زدن آب یا گلاب را همراه با زعفران حل شده است به مایع اضافه می‌کنیم و آن را در قیف مخصوص می‌ریزیم.
در این مرحله جوش شیرین را هم اضافه می‌کنیم و مایع را خوب به هم زده، در حالی که روغن روی شعله قرار دارد، زولبیا را به وسیله قیف در روغن کاملا داغ به صورت دایره‌های بزرگ و کوچک فرم می‌دهیم و بلافاصله بعد از کمی سرخ شدن آن‌ها را پشت و رو می‌کنیم. زولبیا‌ها را در شربت قرار می‌دهیم و بعد از۱۵- ۱۰ دقیقه آن‌ها را از شربت خارج کرده و در صافی قرار می‌دهیم تا شربت اضافه آن خارج شود. جهت سرخ کردن بامیه و زولبیا و گوش فیل از روغن مایع استفاده کنید، چون روغن جامد باعث سفت شدن آنهاخواهد شد
مواد مورد نیاز جهت بامیه :
آرد ۲۰۰ گرم
آب ۳۰۰ گرم
تخم مرغ ۳عدد
روغن جامد یک قاشق سوپخوری
شکر نیم کیلو
نمک یک سوم قاشق چایخوری
آب ۱۵۰ گرم
آبلیمو ۲ قاشق سوپخوری
گلاب کمی
طرز تهیه:
آب را جوش آورده، با شعله ملایم آرد را اضافه می‌کنیم و مرتب به هم می‌زنیم تا خمیر تقریباً سفتی به دست آید. بعد روغن را اضافه کرده و مرتب به هم می‌زنیم (در حدود ۳-۲ دقیقه)، به طوری که خمیر به صورت یک تکه درآید. سپس بعد از کمی سرد شدن خمیر، تخم مرغ‌ها را یکی یکی اضافه می‌کنیم و خوب خمیر را ورز می‌دهیم تا خمیر نرم و لطیف شود. جهت اینکه بامیه رنگ زیباتری به خود بگیرد، بهتر است از شربت بامیه یک قاشق سوپخوری به خمیر بامیه اضافه کرده و با خمیر مخلوط کنیم. بعد خمیر را در قیف با ماسوره کنگره دار میانگین می‌ریزیم و سپس در روغن مایع سرخ می‌کنیم
برای سهولت کار بهتر است روغن را کمی داغ کرده، بامیه‌ها را به وسیله دست و یا با قیچی مخصوص آشپزخانه در روغن ریخته، بعد آن را روی حرارت مستقیم قرار دهیم تا بامیه‌ها سرخ شوند.
بامیه‌ها را در حین سرخ شدن مرتب به هم می‌زنیم تا به هم نچسبند و یک دست سرخ شوند. بامیه‌ها را در‌‌ همان حال که داغ می‌باشد، به شربت گرم اضافه می‌کنیم تا شربت را خوب به خود جذب کنند، در غیر این صورت بامیه‌ها شربت را جذب نخواهند کرد. اگر بامیه بعد از چند ساعت شربت خود را از دست داد، علت آن رقیق بودن شربت می‌باشد روش تهیه زولبیا بامیه در منزل کار خیلی راحت و جالبیه که طرفدارهای زیادی در ماه مبارک رمضان داره و اغلب تلاش داریم توی خونه زولبیا بامیه بپزیم تا علاوه بر استفاده از هنر خودمون با خیال راحت نسبت به پرسشها بهداشتی این شیرینی خوشمزه رو نوش جان کنیم
طرز تهیه زولبیا و بامیه خوشمزه , آموزش زولبیا و بامیه خانگی
طرز تهیه زولبیا و بامیه خوشمزه , آموزش زولبیا و بامیه خانگی
طرز تهیه زولبیا و بامیه خوشمزه , آموزش زولبیا و بامیه خانگی
طرز تهیه زولبیا و بامیه خوشمزه , آموزش زولبیا و بامیه خانگی

زولبیا و بامیه

واژه های کلیدی: مخلوط کن | ماه رمضان | جوش شیرین | استفاده | شیرینی | خوشمزه | آموزش | زولبیا | زعفران

روش تهیه زولبیا و بامیه خانگی+ زولبیا و بامیه خوشمزه

روش تهیه زولبیا و بامیه خانگی+ زولبیا و بامیه خوشمزه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *