خرید کتاب از گوگل

چاپ کتاب PDF

خرید کتاب از آمازون

خرید کتاب زبان اصلی

دانلود کتاب خارجی

دانلود کتاب لاتین

روش تهیه رب گوجه فرنگی خانگی+ رب گوجه فرنگی خوشمزه

استفاده | خوشمزه | نگهداری | جلوگیری | یخچال | فریزر | فرنگی | بازار | آموزش

روش تهیه رب گوجه فرنگی خانگی+ رب گوجه فرنگی خوشمزه

رب گوجه فرنگی خوشمزه + روش تهیه رب گوجه فرنگی خانگی

رب گوجه فرنگی روش تهیه رب گوجه فرنگی خوشمزه آموزش رب گوجه فرنگی خانگی روش تهیه رب گوجه فرنگی با کیفیت آموزش رب گوجه فرنگی در منزل روش تهیه رب گوجه فرنگی تهیه رب در منزل جزء کارهای سالیانه بسیاری از خانواده های ایرانی در قدیم بوده است که معمولا در آخر فصل تابستان که گوجه فرنگی کاملا رسیده و ارزان قیمت تر می شود انجام می شد و گاهی چند خانواده با کمک یکدیگر به صورت شریکی این کار را در یک محل انجام می دادند. به همین علت قصد داریم در این مطلب روش تهیه آن را به شما آموزش دهیم.

روش تهیه رب گوجه فرنگی خانگی+ رب گوجه فرنگی خوشمزه

طرز تهیه رب گوجه فرنگی

عبارات مهم : استفاده – خوشمزه

مواد و وسایل لازم:

استفاده | خوشمزه | نگهداری | جلوگیری | یخچال | فریزر | فرنگی | بازار | آموزش

گوجه فرنگی 100 کیلوگرم

آب 12 کیلوگرم

روغن 1 کیلوگرم

نمک 1بسته 400 گرمی

توری سیمی با منزل های خیلی ریز

روش تهیه رب گوجه فرنگی خانگی+ رب گوجه فرنگی خوشمزه

طرز تهیه:

ابتدا گوجه فرنگی را بشویید. از وسط به 2 قاچ تقسیم کنید و در دیگ بیندازید. رویش را آب بگیرد و بگذارید به جوش بیاید. گوجه به حدی بجوشد که پوست آن کنده شود. گوجه ها را در حالی که قل قل می جوشد روی توری سیمی بریزید و گوجه ها را روی توری حرکت دهید تا پوست و دانه آن جدا شود. بعضی از چلو صافی جهت جدا کردن پوست و دانه گوجه استفاده می کنند که این کار باعث ترش شدن و کپک زدن رب می شود چون منزل های چلو صافی درشت است و دانه را رد می کند. در بازار دستگاههایی موجود است که آب گوجه را می گیرند و تحویل مشتری می دهند این کار جوشانیدن رب در منزل را راحت تر می کند و تهیه رب بعد از آب گرفتن، شروع می شود

استفاده | خوشمزه | نگهداری | جلوگیری | یخچال | فریزر | فرنگی | بازار | آموزش

آب گوجه فرنگی باید آنقدر بجوشد تا غلیظ شده است و رب چلپ چلپ به هوا پرت شود. در این مرحله نمک را اضافه کنید تا از خرابی زودهنگام رب جلوگیری شود. میزان غلیظ شدن رب بسیار مهم است اگر شل و آبدار باشد سریع کپک می زند و اگر خیلی سفت باشد طعم سوختگی می دهد و استفاده از آن به علت سفت بودن مسئله هست. روش تشخیص وقت آماده شدن رب این است که هنگامی که با کفگیر در کف قابلمه خطی می کشیم شکاف ایجاد شده است بر جای می ماند و خیلی دیر پر می شود. رب را باید هر چند دقیقه هم بزنید و خصوصا در آخرهای پخت آن دقت کنید چون ممکن است ته بگیرد و طعم سوختگی در رب مشخص شود. بعد از غلیظ شدن رب در مرحله آخر روغن را اضافه کنید هم بزنید تا رب تفت بخورد میزان روغن به دلخواه شماست و جهت خوش رنگ شدن رب و عدم یخ زدگی در یخچال یا فریزر هست.

روش تهیه رب گوجه فرنگی خانگی+ رب گوجه فرنگی خوشمزه

رب را در تشت بزرگی بریزید و اجازه دهید تا کاملا سرد شده است و آماده بسته بندی شود بطری های پلاستیکی نو و آک بند که به مصرف آب و نوشابه می رسد را از بازار تهیه کنید. رب سرد شده است را داخل آنها بریزید و فشرده کنید. رب را تا لبه پر کنید. جهت دوام زیاد روی رب را کمی روغن مایع بریزید. این کار باعث می شود تا از نفوذ هوا به داخل رب و فساد آن جلوگیری شود. درب آن را محکم ببندید. با این کار حتی چند سال این رب خراب نمی شود به خصوص اگر در یخچال نگهداری شود

رب را به صورت لایه های نازکی در کیسه فریزر ریخته و صاف کنید با انگشت به میزان هر وعده غذایی که نیاز دارید به صورت چهارخانه رد بیندازید و در فریزر نگهداری کنید. این کار باعث می شود که در هر وعده ای که رب نیاز دارید همان میزان را جدا کرده و از در آوردن کل پلاستیک از فریزر جلوگیری می شود. بطری های شیشه ای تمیز و خشک را تهیه کنید. رب را داخل آن ریخته درب آن را محکم ببندید و در یخچال نگهداری کنید. بعضی معتقدند فریزر مواد مغذی رب را از بین می برد و نگهداری در یخچال را ترجیح می دهند

بطری های شیشه ای که درب فلزی دارد را گزینش کنید. رب را به صورت فشرده درون آنها قرار دهید. درب شیشه را نه سفت و نه شل ببندید. شیشه های پر شده است از رب را در ته قابلمه بچینید. به مقداری آب در قابلمه بریزید که آب به درب شیشه ها نرسد. سپس روی حرارت ملایم بگذارید تا آب بجوشد حدود 20 دقیقه وقت مورد نیاز است در حین جوشیدن درب شیشه ها را چپ و راست بچرخانید تا هوای داخل آنها خارج شود. سپس درب شیشه ها را محکم ببندید. شیشه های رب را در کابینت یا انباری نگهداری کنید و بعد از باز کردن هر یک از شیشه ها، آن را در یخچال نگهداری کنید

گوجه های موجود در بازار در دو نوع گلخانه ای و محلی تهیه شده است اند که از ه دو جهت ساختن رب گوجه میتوانید استفاده کنید. گوجه فرنگی محلی از کپک رب جلوگیری میکند و رب تهیه شده است از آن با وجود اینکه مقدارش کمتر میشود دیرتر خراب میشود. رب بدست آمده از گوجه فرنگی گلخانه ای زیاد است ولی گرانتر هست. اگر 100کیلو گوجه آبدار و گوشتی داشته باشیم بین ده تا پانزده کیلو رب گوجه فرنگی به دست می آید. گوجه لهیده و کپک زده و خراب روی طعم رب اثر میگذارند، از گوجه های آبدار ، گوشتی، سالم ، رسیده و بدون رنگ سبز یا سفید استفاده کنید منظور از توری سیمی ، توری های دانه ریز است که در پنجره و درها جهت جلوگیری از ورود حشرات راه اندازی میشوند. توری های مخصوص تهیه رب هم در بازار موجودند عالی ترین دیگ جهت تهیه رب دیگ مسی است

طرز تهیه رب گوجه فرنگی خوشمزه , آموزش رب گوجه فرنگی خانگی

طرز تهیه رب گوجه فرنگی خوشمزه , آموزش رب گوجه فرنگی خانگی

طرز تهیه رب گوجه فرنگی خوشمزه , آموزش رب گوجه فرنگی خانگی

طرز تهیه رب گوجه فرنگی خوشمزه , آموزش رب گوجه فرنگی خانگی

رب گوجه فرنگی

واژه های کلیدی: استفاده | خوشمزه | نگهداری | جلوگیری | یخچال | فریزر | فرنگی | بازار | آموزش

روش تهیه رب گوجه فرنگی خانگی+ رب گوجه فرنگی خوشمزه

روش تهیه رب گوجه فرنگی خانگی+ رب گوجه فرنگی خوشمزه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *