خرید کتاب از گوگل

چاپ کتاب PDF

خرید کتاب از آمازون

خرید کتاب زبان اصلی

دانلود کتاب خارجی

دانلود کتاب لاتین

روش تهیه دمپخت گوجه با مرغ+ دمپخت گوجه با گوشت

تهیه دمپخت | استفاده | خوشمزه | ایرانی | زردچوبه | لیوان | فرنگی | آموزش

روش تهیه دمپخت گوجه با مرغ+ دمپخت گوجه با گوشت

دمپخت گوجه با گوشت + روش تهیه دمپخت گوجه با مرغ

دمپخت گوجه روش تهیه دمپخت گوجه با گوشت آموزش دمپخت گوجه با مرغ آموزش دمپخت گوجه با سیب زمینی روش تهیه دمپختِ گوجه با عدس روش تهیه دمپختِ گوجه ساده این غذا از آن غذاهای بسیار متداول در منزل های ایرانی است خوردن این غذا در همه مناطق کشور متداول است و متعلق به منطقه خاصی نیست.این غذا جزو غذاهای زیاد تابستانی هست. قصد داریم در این مطلب دستور پخت این غذای راحت و خوشمزه را جهت شما قرار دهیم.

روش تهیه دمپخت گوجه با مرغ+ دمپخت گوجه با گوشت

طرز تهیه دمپخت گوجه

عبارات مهم : تهیه دمپخت – استفاده

مواد مورد نیاز

برنج ایرانی 2 پیمانه

تهیه دمپخت | استفاده | خوشمزه | ایرانی | زردچوبه | لیوان | فرنگی | آموزش

گوجه میانگین 3 عدد

گوشت یا مرغ 250 گرم

پیاز 1 عدد

رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری

روغن 3 قاشق غذاخوری

نمک و زردچوبه و فلفل به مقدارلازم

روش تهیه دمپخت گوجه با مرغ+ دمپخت گوجه با گوشت

آب 2 لیوان

تهیه دمپخت | استفاده | خوشمزه | ایرانی | زردچوبه | لیوان | فرنگی | آموزش

طرز تهیه

برای تهیه این دمپخت خوشمزه ابتدا گوجه فرنگی ها را بشورید و پوست آنها را بگیرید و در اندازه کوچک با چاقو برش دهید و در مخلوط کن بریزید یا با رنده آنها را رنده کنید و پیاز را پوست بگیرید و نگینی (مربع)خرد کنید و در تابه ای روغن مایع بریزید و زیر شعله را کم کنید تا بمرور روغن داغ شود

روش تهیه دمپخت گوجه با مرغ+ دمپخت گوجه با گوشت

سپس پیاز نگینی خرد شده است را در روغن بریزید و تفت دهید تا طلایی و سرخ شود و در قابلمه ای بریزید و شعله را ملایم کنید و گوجه فرنگی را به پیاز اضافه کنید و نمک،زردچوبه،فلفل به اندازه دلخواه به آن بیفزایید و تفت دهید تا گوجه آب بیندازد سپس رب گوجه فرنگی را نیز بیفزایید و 2 لیوان آب نیز روی مواد بریزید

و صبر کنید تا آب بجوش بیاید و برنج را با دو قاشق نمک اضافه کنید ودر ظرف را بگذارید و 5 دقیقه یک بار آن را هم بزنید و اگر دوست داشتید جهت زیباتر شدن رنگ دمپختک کمی زعفران دم کرده نیز درون قابلمه بریزید و برنج را زیرو رو کنید هنگامی که آب آن کم شد زیر شعله را کم کنید و اجازه دهید تا 1 ساعت برنج کاملا پخته شود و سپس دمپختِ گوجه فرنگی را در دیس بکشید و نوش جان کنید

اگر دوست دارید میتوانید مرغ یا گوشت نیز در این غذا استفاده کنید.سینه مرغ یا گوشت را به تکه های ریز خرد کنید و در تابه ای روغن بریزید و زیر شعله را کم کنید تا روغن بمرور داغ شود و تکه های مرغ یا گوشت را در تابه بریزید و تفت دهید تا جایی که رنگ آن کاملا عوض کردن کند و زیر شعله را خاموش کنید

همچنان تفت دهید تا سرخ سرخ نشوند هنگامی که رب گوجه فرنگی را به مواد اضافه کردید تکه گوشت ها را نیز به دمپختِ گوجه فرنگی بیفزایید اضافه کردن یک عدد لیمو عمانی به غذای در حال جوش به خوشمزه تر شدن برنج کمک زیادی میکند

اگر غذا به اندازه کافی رنگ ندارد یک قاشق رب گوجه فرنگی به غذا اضافه کنید. در صورت میل به ۲تا۶قاشق شیر به برنج در حال قاشق اضافه کنید تا ته دیگ خوشرنگ تری داشته باشید.(این مقدار را از آب اولیه کم کنید) بهتر است بعد از دم کشیدن غذا به جای روغن از کره استفاده کنید

دمپخت گوجه , روش تهیه دمپخت گوجه با گوشت , آموزش دمپخت گوجه با مرغ

دمپخت گوجه , روش تهیه دمپخت گوجه با گوشت , آموزش دمپخت گوجه با مرغ

دمپخت گوجه , روش تهیه دمپخت گوجه با گوشت , آموزش دمپخت گوجه با مرغ

دمپخت گوجه , روش تهیه دمپخت گوجه با گوشت , آموزش دمپخت گوجه با مرغ

دمپخت گوجه

واژه های کلیدی: تهیه دمپخت | استفاده | خوشمزه | ایرانی | زردچوبه | لیوان | فرنگی | آموزش

روش تهیه دمپخت گوجه با مرغ+ دمپخت گوجه با گوشت

روش تهیه دمپخت گوجه با مرغ+ دمپخت گوجه با گوشت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *