خرید کتاب از گوگل

چاپ کتاب PDF

خرید کتاب از آمازون

خرید کتاب زبان اصلی

دانلود کتاب خارجی

دانلود کتاب لاتین

روش تهیه دسر میوه ای زمستانی+ دسر میوه ای راحت ژله ای

سفیده تخم مرغ | توت فرنگی | مخلوط کن | توت فرنگی | استفاده | آناناس | همراه | لیوان | فرنگی

روش تهیه دسر میوه ای زمستانی+ دسر میوه ای راحت ژله ای

دسر میوه ای راحت ژله ای + روش تهیه دسر میوه ای زمستانی

دسر میوه ای دسر میوه ای راحت دسر میوه ای با ژله دسر میوه ای با ژله دسر میوه ای دراژه دسر میوه ای با شیر دسر میوه ای زمستانی جهت تهیه دسر هر لحظه مورد نیاز نیست وقت زیادی صرف کنید. می توانید دسری سالم و خوشمزه را در کمترین وقت آماده کنید.

روش تهیه دسر میوه ای زمستانی+ دسر میوه ای راحت ژله ای

عبارات مهم : سفیده تخم مرغ – توت فرنگی
مواد مورد نیاز دسر میوه ای

پنیر خامه ای ۲۵۰ گرم
اسانس وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری
شکر ۱/۴ لیوان
خامه فرم گرفته ۱ لیوان
گردوی خرد شده است به مقدار لازم
آناناس و کیوی به مقدار مورد نیاز

سفیده تخم مرغ | توت فرنگی | مخلوط کن | توت فرنگی | استفاده | آناناس | همراه | لیوان | فرنگی

دسر میوه ای پارفیت کیوی و آناناس

پارفیت دسری فرانسوی است که از ترکیب خامه ، بستنی ، ژله و تکه های میوه تهیه میشود ، در این دسر تمام مواد لایه لایه درون لیوان قرار داده میشود و میتوان از انواع میوه ها و مغزها و … استفاده کرد.

طرز تهیه : پنیر خامه ای ، شکر و اسانس وانیل را داخل کاسه ای بریزید و بزنید تا یکدست شود سپس خامه فرم گرفته را اضافه و مخلوط کنید.داخل لیوان دسر را لایه لایه با کرم خامه ای ؛ میوه های خرد شده است و مغز گردو پر کنید سپس سرو کنید ( تمام مواد مورد استفاده باید سرد باشند ) ، در صورت میل به میتوانید از تکه های ژله هم داخل دسر استفاده کنید.

روش تهیه دسر میوه ای زمستانی+ دسر میوه ای راحت ژله ای

سفیده تخم مرغ | توت فرنگی | مخلوط کن | توت فرنگی | استفاده | آناناس | همراه | لیوان | فرنگی

مواد مورد نیاز دسر میوه ای

آرد ۱ پیمانه
شکر قهوه‌ای ۱/۴ پیمانه
گردوی خرد شده است ۱/۲ پیمانه
کره ذوب شده است ۱/۲ پیمانه
توت فرنگی تازه خرد شده است ۲ پیمانه
شکر ۱/۲ پیمانه
خامه ۳۰٪ چربی ۱ پیمانه
سفیده تخم مرغ ۲ عدد
آب لیموی تازه ۲ قاشق غذاخوری
توت فرنگی و اسپری خامه جهت تزیین (دلخواه)

روش تهیه دسر میوه ای زمستانی+ دسر میوه ای راحت ژله ای

دسر میوه ای توت فرنگی خامه‌ ای

دسر توت فرنگی خامه‌ای، ظاهری خیلی شیک و مجلسی دارد و می‌توانید آن را در مهمانی‌ بعد از صرف ناهار یا شام سرو کنید. دسر توت فرنگی خامه‌ای دو لایه مهم دارد. لایه اول مانند نان تارت عمل می‌کند و از آرد، شکر و کره تهیه شده است هست. این لایه همچنین مقداری گردو دارد که زیر دندان می‌رود و طعم خیلی خوبی به دسر می‌دهد. لایه بعدی دسر، خامه و توت فرنگی و سفیده تخم مرغ زده شده است است که بافت نرمی دارد و همراه با نان ترد لایه قبلی عالی می‌شود.دسر توت فرنگی خامه‌ای قبل از سرو چند ساعتی در فریزر قرار داده می‌شود. به همین علت هم دسر سردی است و جهت فصل گرما حرف ندارد.

طرز تهیه: فر را با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد گرم کنید.

مواد مورد نیاز جهت تهیه لایه کراست، یعنی، آرد، شکر قهوه‌ای، گردو و کره ذوب شده است را به خوبی با هم مخلوط کنید و در یک تابه بزرگ بریزید. تابه را به مدت ۱۵–۲۰ دقیقه در فر قرار دهید تا مواد طلایی رنگ شوند. سپس آنها را از فر خارج کنید و اجازه بدهید کمی خنک شوند. حال مواد را به طور یکنواخت کف تابه پهن کنید.

توت فرنگی‌های خرد شده است را با نصف شکر (۱/۴ پیمانه) مخلوط کنید و بگذارید در ظرف باقی بمانند تا آب بیاندازند. خامه را با همزن برقی بزنید (حدود ۵ دقیقه) تا فرم بگیرد. سپس آن را کنار بگذارید.در کاسه دیگری و با سری همزن تمیز شده است سفیده‌های تخم‌مرغ را همراه با شکر باقی مانده و آب لیمو ترش بزنید.

حدود ۱۰ دقیقه هم بزنید تا سفیده پف کند.توت فرنگی را همراه با آبش داخل خامه فرم گرفته بریزید. سفیده تخم مرغ زده شده است را هم اضافه کنید و با لیسک زیر و رو کنید تا با هم مخلوط شوند. حال کرم توت فرنگی تهیه شده است را روی لایه گردویی بریزید و پخش کنید.تابه را حداقل ۴ ساعت فریز کنید. جهت سرو، دسر را به شکل مربعی برش بزنید. همچنین می‌توانید روی آن را با اسپری خامه و توت فرنگی تزیین کنید.

ژله قالبی آناناس

طرز تهیه: در قوطی کمپوت آناناس را باز کنید . دقت کنید که به حلقه های آناناس آسیبی نرسد چون به آنها نیاز دارید. آب کمپوت را کاملا خالی کنید.طبق دستور پودر ژله را حاضر کنید. بهتر است از ژله ای استفاده کنید که رنگ آن کاملا مشخص و متضاد با آناناس باشد. قوطی آناناس را با مایع ژله پر کنید و آن را در گوشه ای قرار دهید تا کمی خنک شود و سپس در یخچال قرار دهید تا سفت شود.

مواد مورد نیاز دسر میوه ای

بادام درسته یا پودر بادام ۹۰ گرم ( پوست کنده شده)
شیر ۱۲۰ میلی لیتر
خامه ی غلیظ (دوبل) ۱۲۰ میلی لیتر
شکر ۹۰ گرم به اضافه ی ۱ قاشق سوپخوری
تخم مرغ ۲ عدد
دانه وانیل بریده شده است از طول ۱/۲ عدد
کره ی بدون نمک ۱ قاشق سوپخوری
سیب سبزِ خرد شده است و بدون پوست ۹۰ گرم
انبه پوست کنده، خرد شده است ۱ عدد
توت سیاه ۶۰ گرم
شکر شیرینی پزی (اختیاری) جهت تزئین کیک

کلافوتی میوه ای

طرز تهیه: فر را از قبل تادمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. اگر از بادام کامل استفاده می کنید آنها را در خرد کن مخصوص یا غذا ساز بریزید و با تیغه ی فلزی ریز کنید. آن را بزنید تا زمانیکه بادام ها کاملا ریز شوند. ( بیش از حد نزنید).در یک کاسه ی بزرگ شیر، خامه، پودر بادام، ۹۰ گرم شکر و تخم مرغ ها را مخلوط کنید. با استفاده از نوک یک چاقو میوه های وانیل را بتراشید و دانه ها را در کاسه بریزید. با استفاده از یک همزن سیمی آنها را بزنید تا خوب هم بخورند و کنار بگذارید.

در یک ماهیتابه روی شعله ی ملایم، کره را ذوب کنید. سیب و یک قاشق سوپخوری شکر را اضافه کنید و ۳ تا۴ دقیقه تفت دهید تا زمانی که کاراملی شود. آن را از روی حرارت بردارید.سیب ها، مانگو و بلک بری را در کف ۴ ظرف پخت گراتینی گرد با قطر ۱۴ سانتی متر بریزید. مخلوط شیر را روی میوه ها بریزید. آنها را۲۰ تا ۲۵ دقیقه بپزید تا زمانیکه پودینگ بگیرد و اگر چاقویی را در مرکز آن فرو کنید تمیز بیرون بیاید.آن را به روی سینی فلزی انتقال دهید و قبل از اینکه به شکل گرم سرو کنید اجازه دهید تا حداقل ۳۰ دقیقه خنک شود. در صورت میل به روی آن شکر شیرینی پزی بپاشید.

عکس دسر میوه ای راحت , دسر میوه ای با ژله , دسر میوه ای زمستانی

عکس دسر میوه ای راحت , دسر میوه ای با ژله , دسر میوه ای زمستانی

عکس دسر میوه ای راحت , دسر میوه ای با ژله , دسر میوه ای زمستانی

عکس دسر میوه ای راحت , دسر میوه ای با ژله , دسر میوه ای زمستانی

دسر میوه ای

واژه های کلیدی: سفیده تخم مرغ | توت فرنگی | مخلوط کن | توت فرنگی | استفاده | آناناس | همراه | لیوان | فرنگی

روش تهیه دسر میوه ای زمستانی+ دسر میوه ای راحت ژله ای

روش تهیه دسر میوه ای زمستانی+ دسر میوه ای راحت ژله ای

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *