خرید کتاب از گوگل

چاپ کتاب PDF

خرید کتاب از آمازون

خرید کتاب زبان اصلی

دانلود کتاب خارجی

دانلود کتاب لاتین

روش تهیه لیموناد لیمو ترش عربی گازدار+ خواص لیموناد

لیموناد نعنایی | مخلوط کن | گازدار | لیموناد | یخچال | گیلاس | فنجان | فرنگی | حرارت | ژلاتین | آبلیمو

روش تهیه لیموناد لیمو ترش عربی گازدار+ خواص لیموناد

خواص لیموناد + روش تهیه لیموناد لیمو ترش عربی گازدار

لیموناد لیمو ترش روش تهیه لیموناد روش تهیه لیموناد عربی لیموناد چیست روش تهیه لیموناد گازدار روش تهیه لیموناد با لیمو تازه شربت لیموناد نعنایی شربت آبلیمو و یا لیموناد (به انگلیسی: Lemonade) یک نوشیدنی با طعم لیمو است که به طور معمول از لیمو، آب و شکر ساخته می‌شود

روش تهیه لیموناد لیمو ترش عربی گازدار+ خواص لیموناد

اگر چه نسخه‌های بسیار متفاوت حاوی طعم‌دهنده‌های مصنوعی به جای آب لیمو طبیعی در کشورهای متفاوت مورد استفاده قرار می‌گیرد. ولی در هند، با استفاده از لیمو تازه، شکر دانه‌ریز، نمک، فلفل (و ادویه جات ترشی جات دیگر با توجه به سلیقه شخصی) مورد استفاده قرار می‌گیرد.

لیموناد نعنایی | مخلوط کن | گازدار | لیموناد | یخچال | گیلاس | فنجان | فرنگی | حرارت | ژلاتین | آبلیمو

خواص لیموناد

عبارات مهم : لیموناد نعنایی – مخلوط کن
آبلیمو سرشار از ویتامین C و پتاسیم است و از بیماری اسکوربوت جلوگیری می کند. قندها ، پلی ساکارید، اسیدهای عالی ، چربی ، کاراتنوئید‌ها ، ویتامین های A ، B 1، B 2 ، B3 ، مواد معدنی ، فلانوئید‌ها و لیمونوئید‌ها و اسانس از ترکیبات موجود در آب لیموست. بااهمیت ترین اسید های عالی لیموترش اسید‌سیتریک است که ۱۰ درصد آب لیمو را تشکیل می دهد و همچنین ۲ درصد سیترات کلسیم و پتاسیم در آب لیمو وجود دارد. لیموترش از خونریزی جلوگیری می کند ، موجب زیاد کردن مقاومت بدن می شود ، از عفونت‌ها جلوگیری می کند و آنتی اکسیدان نیرومند دارد. همچنین جهت قرقره کردن گلو مناسب هست.

روش تهیه لیموناد لیمو ترش عربی گازدار+ خواص لیموناد

دستور تهیه شربت لیموناد و نعنا به اندازه ۲/۵ پیمانه

مواد مورد نیاز

شاخه نعنای تازه : ۲ پیمانه
آب : ۲ پیمانه
شکر : یک پیمانه
پوست ۳ عدد لیمو

طرز تهیه لیموناد

لیموناد نعنایی | مخلوط کن | گازدار | لیموناد | یخچال | گیلاس | فنجان | فرنگی | حرارت | ژلاتین | آبلیمو

درون قابلمه متوسطی، آب، شکر و پوست لیمو را بجوشانید؛ مخلوط را آنقدر هم بزنید تا شکر آن حل شود.قابلمه را از روی حرارت برداشته، نعنا را به آن اضافه کرده و هم بزنید تا خوب با هم ترکیب شوند.ظرف را درب بسته به مدت یک ساعت در دمای محیط اتاق قرار دهید.مایع را با یک صافی درون ظرفی ریخته و مواد جامد آن را جدا کنید.شربت حاصله در ظرف دربسته درون یخچال به مدت ۵ روز قابل نگه‌داری است.پس از حاضر شدن شربت لیمو و نعنا حال لیموناد نعنایی را تهیه می کنیم

مواد مورد نیاز جهت تهیه لیموناد نعنایی

شربت لیمو و نعنا : ۲ پیمانه
آب سرد: ۲ پیمانه
یخ خرد شده است : ۲ پیمانه
آب لیموی تازه : یک و یک چهارم پیمانه

روش تهیه لیموناد لیمو ترش عربی گازدار+ خواص لیموناد

طرز تهیه : همه مواد فوق را با هم مخلوط کرده و درون پارچ بزرگی بریزید سپس با آن لیوان‌ها را پر کنید.

شکر :یک پیمانه یا ¾ پیمانه
آب (برای شربت ساده) :یک پیمانه
آب لیموی تازه :۲۳۵ میلی لیتر
آب سرد (برای رقیق کردن) :۳ تا ۴ پیمانه

آب را در یک شیر جوش حرارت دهید و شکر را به آن اضافه کنید اجازه دهید با اوج رفتن حرارت آب شکر حل شود.وقتی شکر در حال حل شدن است آب ۴ تا ۶ لیمو را بگیرید (آب لیموی گرفته شده است باید ۲۳۵ میلی لیتر شود).آب لیموها را به شربت راحت اضافه کنید و شربت را در یک پارچ بریزید تا ۴ پیمانه آب سرد اضافه کنید. (بسته به اینکه ترجیح می دهید لیموناد غلیظ یا رقیق باشید می توانید مقدار آب را کم یا زیاد کنید) شربت آماده شده است را جهت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه در یخچال بگذارید.اگر لیموناد به نظرتان کمی شیرین شده است است کمی آب لیمو مستقیم به آن اضافه کنید.راه های زیادی جهت ساختن لیموناد و شربت آبلیمو وجود دارد. ایده های زیر را مشاهده کنید و ببینید که چطور اضافه کردن رنگ و طعم به آن، بهارتان را خنک تر و گواراتر می کند.

مواد مورد نیاز لیموناد

· 2 تا ۴ قاشق برگ نعنای تازه و خرد شده است

· 8 فنجان آب سرد

· 4 فنجان آّ جوس

· 1 فنجان شکر

· 1 قوطی ۱۷۰ گرمی عصاره لیموناد

· نیم فنجان میکس تی آماده

۱٫ در کاسه ای، آب جوس، شکر، چای و برگ نعنارا مخلوط کنید و بگذارید ۱۵ دقیقه بماند.

۲٫ آب سرد و لیموناد را اضافه کنید و با یخ سرو کنید.

لیموناد تمشکی

لیمونادهای گوارای بهاری – آکا

مواد لازم:

· 1 لیتر لیموناد

· تمشک به مقدار دلخواه

۱٫ لیموناد و تمشک را داخل پارچ بریزید و هم بزنید. سپس در لیوان های جداگانه بریزید و با تمشک تزئین کنید.

لیموناد توت فرنگی

مواد لازم:

· 1 بسته ژلاتین با طعم توت فرنگی

· 1 فنجان آب جوش

· 2 بسته توت فرنگی منجمد با شربت رقیق

· 4 فنجان توت فرنگی تازه

· 1 قوطی ۳۴۰ گرمی عصاره لیموناد

· نیم فنجان شکر

۱٫ در ظرف پیرکسی ژلاتین را خالی کنید. آب جوش را روی ژلاتین بریزید و هم بزنید تا ژلاتین حل شود.

۲٫ توت فرنگی و شربت، توت فرنگی تازه، عصاره لیموناد و شکر را داخل مخلوط کن بریزید و هم بزنید تا نرم شود. سپس آن را روی ژلاتین بریزید. ۴ تا ۶ بگذارید در یخچال بماند تا یکنواخت شود.

۳٫ جهت سرو کردن، نیم فنجان از این مخلوط را در هر لیوان بریزید و لیموناد اضافه کنید و سرو کنید.



لیموناد گیلاسی

مواد مورد نیاز جهت عصاره راحت گیلاس:

· 1 فنجان آب

· نیم فنجان شکر یا شیرین کننده دلخواه

· چند عدد گیلاس

مواد مورد نیاز جهت لیموناد:

· عصاره راحت گیلاس

· 1 فنجان آبلیمو

· 3 تا ۴ فنجان آب

۱٫ آب و شکر را در قابلمه کوچکی حرارت دهید تا شکر کاملاً در آب حل شود و محلول شفافی بدست آید.

۲٫ آن را داخل مخلوط کن بریزید و گیلاس های بی هسته را اضافه کنید.

۳٫ ۱۰ تا ۱۵ ثانیه مخلوط کنید و از سپس از صافی رد کنید.

۴٫ با قاشق مواد روی صافی را فشار دهید تا کاملاً آبشان در آید سپس تفاله را دور بریزید.

۵٫ آبلیمو و آب را اضافه کنید.

۶٫ با یخ سرو کنید.

لیموناد زنجبیلی

مواد لازم:

· 3 فنجان شکر

· 16 فنجان آب

· 12 تا ۱۴ برش ریشه زنجبیل

· 4 فنجان آبلیموی تازه

· 2 عدد لیمو برش خورده

۱٫ شکر، آب و ریشه زنجبیل را در ظرفی روی اجاق حرارت دهید تا بجوشد و گاهی هم بزنید. سپس از روی حرارت بردارید و بگذارید ۱۵ دقیقه خنک شود. سپس زنجبیل ها را از آن خارج کنید.

۲٫ مخلوط شکر را داخل پارچ یا ظرف شیشه ای یا پلاستیکی بزرگی بریزید و آبلیمو را اضافه کرده و هم بزنید. حداقل یک ساعت آن را در فریزر بگذارید تا سرد شود.

۳٫ لیموناد را با یخ و برش های لیمو سرو کنید.

لیموناد کیوی گازدار

مواد لازم:

· 6 عدد کیوی، پوست کنده و خرد شده است

· 1 فنجان لیموی تازه آب گرفته

· 1 فنجان شکر

· 1 لیتر آب معدنی گازدار

۱٫ کیوی ها را در مخلوط کن بریزید و خوب مخلوط کنید.

۲٫ پوره کیوی را از الک بگذرانید و دانه هایش را جدا کنید.

۳٫ در پارچ بزرگی پوره کیوی، آبلیمو و شکر را مخلوط کنید تا شکر کاملاً حل شود. بگذارید ۲ تا ۴ ساعت در یخچال خنک شود.

۴٫ درست قبل از سرو کردن، آب معدنی گازدار را اضافه کنید و هم بزنید تا با هم مخلوط شود. با یخ سرو کنید.

لیموناد های گوارای بهاری

مواد لازم:

· 12 عدد لیمو

· 1 فنجان لیموناد صورتی

· 2 بسته ژلاتین

۱٫ لیموها را به دو نیم کنید و داخل آنها را با قاشق درآورید.

۲٫ لیموناد را داخل قابلمه کوچکی بریزید و ژلاتین را رویش بریزید. بگذارید ۲ دقیقه بماند.

۳٫ روی حرارت کم ۵ دقیقه حرارت دهید و هم بزنید تا ژلاتین حل شود.

۴٫ سپس آن را داخل پوست لیمو ها بریزید.

۵٫ حدود ۴ ساعت داخل یخچال بگذارید تا ژله ها سفت شوند.

۶٫ سپس از یخچال دربیاورید و لیموها را به دو نیم کنید و سرو کنید.

طرز تهیه لیموناد , روش تهیه لیموناد عربی , روش تهیه لیموناد گازدارنعنایی

طرز تهیه لیموناد , روش تهیه لیموناد عربی , روش تهیه لیموناد گازدارنعنایی

طرز تهیه لیموناد , روش تهیه لیموناد عربی , روش تهیه لیموناد گازدارنعنایی

طرز تهیه لیموناد , روش تهیه لیموناد عربی , روش تهیه لیموناد گازدارنعنایی

طرز تهیه لیموناد , روش تهیه لیموناد عربی , روش تهیه لیموناد گازدارنعنایی

لیموناد

واژه های کلیدی: لیموناد نعنایی | مخلوط کن | گازدار | لیموناد | یخچال | گیلاس | فنجان | فرنگی | حرارت | ژلاتین | آبلیمو

روش تهیه لیموناد لیمو ترش عربی گازدار+ خواص لیموناد

روش تهیه لیموناد لیمو ترش عربی گازدار+ خواص لیموناد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *