خرید کتاب از گوگل

چاپ کتاب PDF

خرید کتاب از آمازون

خرید کتاب زبان اصلی

دانلود کتاب خارجی

دانلود کتاب لاتین

روش تهیه حریره بادام خوشمزه+ حریره بادام با نشاسته

بادام با پوست | روغن زیتون | مخلوط کن | استفاده | خوشمزه | حرارت | آموزش | خوشمزه

روش تهیه حریره بادام خوشمزه+ حریره بادام با نشاسته

حریره بادام با نشاسته + روش تهیه حریره بادام خوشمزه

حریره بادام روش تهیه حریره بادام با نشاسته آموزش حریره بادام خوشمزه روش تهیه حریره بادام خانگی آموزش حریره بادام جهت نوزاد روش تهیه حریره بادام با پوست روش تهیه این حریره شبیه فرنی می‌باشد که به همراه اضافه نمودن آرد و شکر یک قاشق مرباخوری بادام رنده شده است یا آسیاب شده است و پوست گرفته اضافه می‌گردد. جهت آسانی کار و رعایت تنوع در غذاهای شیرخوار می‌توان یک روز در میان از فرنی و حریره ی بادام استفاده کرد در این مطلب روش تهیه این حریره خوشمزه را برایتان آماده کرده ایم که در ادامه مطالعه خواهید کرد.

روش تهیه حریره بادام خوشمزه+ حریره بادام با نشاسته

طرز تهیه حریره بادام

عبارات مهم : بادام با پوست – روغن زیتون

مواد لازم:

بادام: 4 عدد
آرد برنج: 1 ق مربا خوری
شیر پاستوریزه، یک استکان (حدود 60 میلی لیتر)
روغن مایع: 1 ق چای خوری (بهتر است روغن زیتون باشد)
شکر: 1 ق چای خوری
آب: نصف استکان (حدود 30 میلی لیتر)

بادام با پوست | روغن زیتون | مخلوط کن | استفاده | خوشمزه | حرارت | آموزش | خوشمزه

طرز تهیه:

بادام ها را به مدت 3-4 ساعت در آب گرم خیسانده و سپس پوست بکنید. سپس آن ها را رنده کرده، به طوری که پودری کاملا یک دستی بدست آید. شیر را در یک ظرف کوچک که بهتر است از جنس لعابی باشد ریخته و آرد برنج را در آن حل کرده و با پشت قاشق نرم کنید و ظرف را روی شعله ملایم گاز قرار دهید سپس آب و شکر را با سایر مواد مخلوط کرده و در حالی که آن را به طور مرتب به هم می زنید، به مدت حدود 20 دقیقه بپزد تا قوامی مانند ماست پیدا کند

روش تهیه حریره بادام خوشمزه+ حریره بادام با نشاسته

در دو سه دقیقه آخر پخت، روغن زیتون را با سایر مواد مخلوط کنید اضافه کردن روغن باعث زیاد کردن کالری غذا و در نتیجه کمک به رشد شیرخوار می شود. از آن جا که روغن نباید در معرض حرارت زیاد قرار گیرد توصیه می شود که در آخرهای پخت به غذا اضافه شود با رعایت بهداشتی می توان قبل از مصرف، مقدار اضافی حریره را در ظرف در بسته تا دو روز در یخچال نگه داری کرد. همانند فرنی، بهتر است حریره را به جای شیر پاستوریزه، با آب پخت و در آخر شیر مادر به آن اضافه کرد

بادام با پوست | روغن زیتون | مخلوط کن | استفاده | خوشمزه | حرارت | آموزش | خوشمزه

مواد مورد نیاز جهت روش دوم :

بادام 3 عدد

شکر 1 قاشق مرباخوری

روش تهیه حریره بادام خوشمزه+ حریره بادام با نشاسته

شیر 1 لیوان پر

آرد برنج 1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه

برای تهیه این حریره ابتدا بادام ها را در کاسه ای از آب بریزید و بمدت 3 ساعت تامل کنید تا خیس بخورد و بعد پوست آنها را بگیرید و در آسیاب یا هاونگ پودر کنید سپس شیر را در شیر جوش بریزید و روی شعله با حرارت کم قرار دهید و پودر بادام را با آرد برنج و شکر به آن اضافه کنید و مخلوط کنید تا جایی که قوام بگیرد (نه خیلی شل باشد نه سفت،البته این توصیه را در نظر بگیرید که بعد از خنک شدن سفت تر میشود) و حریره خوشمزه بادام را در کاسه ای بریزید و نوش جان کنید

درخصوص گلاب که یکی از مواد تشکیل دهنده ی حریره بادام و فرنی است ، بایستی این توضیح را عرض کنیم که جهت کودکان و نوزادان ، بهتر است که به هیچ وجه از گلاب استفاده نکنید و به همین علت بود که ما هم در دستور تهیه ی این غذا و در مواد اولیه ، نامی از گلاب نبردیم .

حریره بادام , روش تهیه حریره بادام با نشاسته , آموزش حریره بادام خوشمزه

حریره بادام , روش تهیه حریره بادام با نشاسته , آموزش حریره بادام خوشمزه

حریره بادام , روش تهیه حریره بادام با نشاسته , آموزش حریره بادام خوشمزه

حریره بادام

واژه های کلیدی: بادام با پوست | روغن زیتون | مخلوط کن | استفاده | خوشمزه | حرارت | آموزش | خوشمزه

روش تهیه حریره بادام خوشمزه+ حریره بادام با نشاسته

روش تهیه حریره بادام خوشمزه+ حریره بادام با نشاسته

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *