توصیه راجع به زولبیا و بامیه
گرسنگی | مشاهده | شیرینی | نگهداری | دیابت | شیرینی | زولبیا | زولبیا و بامیه
توصیه راجع به زولبیا و بامیه
زولبیا و بامیه
توصیه راجع به زولبیا و بامیه
در ماه مبارک رمضان در اکثر منزل ها مصرف زولبیا و بامیه زیاد است در این قسمت رعایت بهداشت و نگهداری از زولبیا و بامیه را برایتان توضیح داده ایم که مشاهده می نمایید:
- زولبیا و بامیه از مراکز تهیه و توزیع معتبر که شرایط بهداشتی را رعایت میکنند، خریداری شود.
عبارات مهم : گرسنگی – مشاهده
- این شیرینی باید دارای عطر، طعم و رنگ روشن باشد، سوختگی و عوض کردن رنگ قهوه ای در آن مشاهده نشود.
- ذرات سوخته شده است روی زولبیا و بامیه وجود نداشته باشد.
- در یخچال یا محل خشک و خنک نگهداری شود.
- از نگهداری طولانی مدت آن در منزل خودداری شود.
گرسنگی | مشاهده | شیرینی | نگهداری | دیابت | شیرینی | زولبیا | زولبیا و بامیه
- در حجم کم خریداری شود تا سریع مصرف شود و مدت طولانی نگهداری نشود.
- در وعده سحری از مصرف زولبیا و بامیه پرهیز شود لیکن به علت شیرینی زیاد، قند خون به سرعت زیاد کردن می یابد و گرسنگی زودرس را در ساعات ابتدایی روز درپی دارد.
- بهتر است افراد مبتلا به دیابت (قند خون بالا)، چاقی و چربی خون اوج از مصرف این نوع شیرینیها پرهیز کنند و در صورت تمایل، کمترین مقدار ممکن را مصرف کنند.
توصیه راجع به زولبیا و بامیه
توصیه راجع به زولبیا و بامیه
توصیه راجع به زولبیا و بامیه
واژه های کلیدی: گرسنگی | مشاهده | شیرینی | نگهداری | دیابت | شیرینی | زولبیا | زولبیا و بامیه