روش تهیه اسفناج پلو با رب انار+ اسفناج پلو با گوشت
خوشمزه | فنجان | ادویه | آموزش | زعفران | اسفناج | اسفناج پلو
اسفناج پلو با گوشت + روش تهیه اسفناج پلو با رب انار
اسفناج پلو روش تهیه اسفناج پلو با گوشت آموزش اسفناج پلو با رب انار روش تهیه اسفناج پلو با مرغ آموزش اسفناج پلو خوشمزه روش تهیه اسفناج پلو خانگی در این مطلب قصد داریم یک غذایی را به شما معرفی کنیم که شاید کمتر به گوشتون خورده باشه ولی سرشار از خاصیت های گوناگون است و بسیار هم مقوی است.طرز تهیه این غذای خوشمزه رو می تونید در ادامه مطلب مطالعه کنید و از ساختن و خوردن این غذای سنتی و بافایده لذت ببرید.
روش تهیه اسفناج پلو با رب انار+ اسفناج پلو با گوشت
طرز تهیه اسفناج پلو
عبارات مهم : خوشمزه – فنجان
مواد مورد نیاز :
اسفناج : 1 الی 1/5 کیلو
خوشمزه | فنجان | ادویه | آموزش | زعفران | اسفناج | اسفناج پلو
گوشت چرخ کرده : 300 گرم
برنج : 3 پیمانه
پیاز : 2 عدد بزرگ
لپه : 1 فنجان
آب نارنج غلیظ : نصف فنجان
سیر : 3 حبه
روش تهیه اسفناج پلو با رب انار+ اسفناج پلو با گوشت
رب گوجه فرنگی : 1 ق غ
سس انار یا رب انار رقیق به دلخواه : 1 ق غ
زعفران آبکرده، نمک، فلفل، دارچین، زردچوبه، آویشن، پودر سیر
روغن سرخ کردنی
خوشمزه | فنجان | ادویه | آموزش | زعفران | اسفناج | اسفناج پلو
طرز تهیه :
روش تهیه اسفناج پلو با رب انار+ اسفناج پلو با گوشت
اسفناج را خرد کرده، حدود نصف لیوان از آن را کنار گذاشته و باقی را با نصف فنجان آب در قابلمه می پزیم. می گذاریم کاملا آبش کشیده شود و به خوردش برود. لپه را جداگانه کمی می پزیم سپس آبکش می کنیم. یک عدد پیاز را خرد کرده و تفت می دهیم و گوشت را به آن اضافه می کنیم و ادویه و نمک و کمی زعفران زده و بعد از تفت دادن لپه را به مخلوط می افزائیم، کمی آب می ریزیم تا گوشت کاملا بپزد و آبش کشیده شود. سپس ربها یا رب و سس انار را اضافه کرده تفت می دهیم در ظرف دیگر روغن داغ می کنیم ( ترجیحا در این مرحله از ظرف معنوی استفاده شود ) و پیاز باقی مانده را خرد کرده در آن تفت می دهیم. سیر را خرد کرده و اضافه می کنیم
پس از تفت دادن اسفناج خام را افزوده و کمی که تفت خورد اسفناج پخته را می افزائیم و مخلوط را خوب سرخ می کنیم سپس آب نارنج را به آن می افزائیم. اگر آب نارنج رقیق بود مقدار بیشتری از آن نیاز است مخلوط اسفناج را به مخلوط گوشت افزوده و کاملا مخلوط می کنیم . ترشی و ادویه و نمک غذا را باب میل خود اندازه می کنیم. برنج را کمی زنده تر بر می داریم و آبکش کرده و در آبکش به آن آب و روغن داغ را می افزائیم سپس ته دیگ مورد نظر را کف قابلمه چیده و رویش یک لایه برنج می ریزیم و سپس یک لایه از مواد و روی آن کمی دارچین و زغفران می ریزیم، این لایه ها را یک بار دیگر تکرار می کنیم. سپس باقی برنج را روی سطح داده و کمی زعفران رویش می ریزیم و چند سوراخ ایجاد کرده و برنج را دم می کنیم، بعد از دم کشیدن، با احتیاط برنج و مواد را مخلوط کرده و سرو می کنیم.
مواد مورد نیاز جهت روش دوم
اسفناج (پاک و ریزخرد شده) 500 گرم
روغن مایع به مقدار مورد نیاز
برنج 3 پیمانه
گوشت چرخ کرده (مخلوط گوسفند و گوساله) 400 گرم
پیاز (رنده شده) 1 عدد
فلفل قرمز (پودرشده) به مقدار مورد نیاز
نمک به مقدار مورد نیاز
زعفران 2 قاشق سوپ خوری
کره (ذوب شده) 100 گرم
طرز تهیه
300گرم از اسفناج را در تابه ای حاوی روغن داغ، تفت دهید تا آبِ آن کاملاً کشیده شده است و سرخ شود؛ آبِ روی برنج خیس شده است را خالی کنید و آن را به مدت 10 تا 12 دقیقه در قابلمه ای حاوی آب جوش بریزید تا آماده شود، سپس آبکش کنید؛ در ظرفی، گوشت چرخ کرده، پیاز، اسفناج خام، فلفل و نمک را با دست ورز دهید تا کاملاً حالت چسبندگی پیدا کند. از مایه به اندازه های کوچک بردارید و به شکل کوفته ریزه درآورید؛ در تابه ای حاوی روغن داغ، کوفته ریزه ها را سرخ کنید، سپس روی حوله کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آن ها گرفته شود؛
قابلمه ای حاوی روغن داغ، مقداری از برنج را بریزید، سپس روی آن اسفناج تفت داده شده است و کوفته ریزه را ریخته و مجدداً مقداری برنج بریزید. به همین ترتیب، یک لایه اسفناج، یک لایه کوفته ریزه و یک لایه برنج بریزید؛ زعفران را همراه با کره به گوشه ای از برنج اضافه کنید، سپس درِ قابلمه را بگذارید و حرارت را زیاد کنید تا بخار آن بلند شود؛ زمانیکه بخار برنج بلند شد، حرارت را ملایم کنید تا پلو به مدت 30 دقیقه دم بکشد. بعد از پخت، اسفناج پلو را در ظرف موردنظر کشیده و سرو کنید
طرز تهیه اسفناج پلو با گوشت , آموزش اسفناج پلو با رب انار
طرز تهیه اسفناج پلو با گوشت , آموزش اسفناج پلو با رب انار
طرز تهیه اسفناج پلو با گوشت , آموزش اسفناج پلو با رب انار
طرز تهیه اسفناج پلو با گوشت , آموزش اسفناج پلو با رب انار
اسفناج پلو
واژه های کلیدی: خوشمزه | فنجان | ادویه | آموزش | زعفران | اسفناج | اسفناج پلو