خرید کتاب از گوگل

چاپ کتاب PDF

خرید کتاب از آمازون

خرید کتاب زبان اصلی

دانلود کتاب خارجی

دانلود کتاب لاتین

آموزش تزیین کشک بادمجان لقمه ای و مجلسی

پلاستیک | بادمجان | مجلسی | لیوان | تزیین | آموزش | کشک بادمجان

آموزش تزیین کشک بادمجان لقمه ای و مجلسی

آموزش تزیین کشک بادمجان لقمه ای و مجلسی

کشک بادمجان لقمه ای و مجلسی کشک بادمجان با نان آزمون تزیین تارت کشک بادمجان امروز روش تهیه کشک و بادمجان لقمه ای را براتون آماده کردیم که جهت سفره افطار هم مناسبه و چند تا تصویر از تزیین کشک بادمجان رو قرار دادیم

آموزش تزیین کشک بادمجان لقمه ای و مجلسی

آماده سازی: ۲ ساعت

عبارات مهم : پلاستیک – بادمجان
مدت انتظار: ۱۵ دقیقه
مجموعاً: ۲ ساعت و ۱۵ دقیقه

پلاستیک | بادمجان | مجلسی | لیوان | تزیین | آموزش | کشک بادمجان

مواد اولیه
آرد سفید ۳ لیوان
شیر خشک ۳ ق غ
خمیر مایه ۱ ق غ
بکینگ پودر ۱ ق م
شکر ۱/۵ چ
نمک نصف ق چ
روغن زیتون ۳_۴ ق غ
آب به میزان مورد نیاز (حدود ۱ و ۱/۴ لیوان )

طرز تهیه :
خمیرمایه و شکر رو با۱/۴ لیوان آب مخلوط کرده، ده دقیقه در جای گرم و تاریک میذاریم تا خمیر مایه پف کنه.مواد خشک رو با خمیرمایه و روغن مخلوط می کنیم یه لیوان آب رو کم کم اضافه می کنیم،ده دقیقه ورز می دهیم تا به دست نچسبد.روی خمیر رو با روغن چرب می کنیم و یه پلاستیک فریزر رو باز کرده و روی آن می کشیم و روی پلاستیک هم یه دستمال میندازیم،سپس یک تا دو ساعت در جای گرم قرار می دهیم تا خمیر دو برابر شود.حالا خمیر رو با وردنه صاف کرده با قالب گل پنج پر به ابعاد تقریبی۱۴ سانتی متر قالب می زنیم.

طرز تهیه کشک و بادمجان لقمه ایگلها رو داخل قالب مافین که از قبل چرب کرده ایم میندازیم طوری که گلبرگهای گل رو به اوج بماند و در فر ۱۷۰ درجه به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه می پزیم.طرز تهیه کشک و بادمجان لقمه ایدقت کنید که کمی عوض کردن رنگ بدهد ولی حواستان باشد که به علت کوچکی و نازکی سریع می سوزد،داخل کاسه ها چون غذا سرو می شود مهم نیست که کمی سفید باشد.بعد از سرد شدن در نان های کاسه شکل کشک و بادمجان تان را سرو و با کشک ،نعناع داغ،سیرداغ و یه برگ جعفری تزیین کنید.

آموزش تزیین کشک بادمجان لقمه ای و مجلسی

واژه های کلیدی: پلاستیک | بادمجان | مجلسی | لیوان | تزیین | آموزش | کشک بادمجان

آموزش تزیین کشک بادمجان لقمه ای و مجلسی

آموزش تزیین کشک بادمجان لقمه ای و مجلسی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *