خرید کتاب از گوگل

چاپ کتاب PDF

خرید کتاب از آمازون

خرید کتاب زبان اصلی

دانلود کتاب خارجی

دانلود کتاب لاتین

روش تهیه آش بلغور با شیر+ آش بلغور گندم

سفره افطار | غذا خوردن | خوشمزه | زردچوبه | همراه | لوبیا | آموزش | خوشمزه | حبوبات | افطاری

روش تهیه آش بلغور با شیر+ آش بلغور گندم

آش بلغور گندم + روش تهیه آش بلغور با شیر

آش بلغور روش تهیه آش بلغور گندم آموزش آش بلغور با شیر روش تهیه آش بلغور با جو آموزش آش بلغور ترکی روش تهیه آش بلغور زنجان آموزش آش بلغور خوشمزه یکی از عالی ترین و خوشمزه‌ترین غذاهای سبک ولی مقوی که بسیاری از روزه‌داران به هنگام افطار از خوردن آن نمی‌گذرند آش‌ها هستند. آش بلغور یکی از عالی ترین گزینه‌ها جهت سفره افطار و پذیرایی از مهمانان ماه رمضان است که دستور پخت و روش طبخ آن را در ادامه آموزش داده‌ایم. جهت درست کردنش دست به کار شوید آش های ایرانی را می توان به عنوان پیش غذا سرو کرد. ولی باید در وعده های بسیار کوچک سرو شوند. آش های سنتی کشور عزیزمان ایران بسیار خوشمزه ،مقوی ، سالم و غذایی کامل هستند. آش بلغور از خوشمزه ترین آش های سنتی کشورمان هست. این آش را می توان جهت وعده های غذای مهم سرو نمود و یا در کنار غذاهای دیگر جهت مهمانی ها به عنوان پیش غذا در وعده های کوچک از آن استفاده کرد.

روش تهیه آش بلغور با شیر+ آش بلغور گندم

طرز تهیه آش بلغور

عبارات مهم : سفره افطار – غذا خوردن

مواد مورد نیاز

سفره افطار | غذا خوردن | خوشمزه | زردچوبه | همراه | لوبیا | آموزش | خوشمزه | حبوبات | افطاری

لوبیا سفید نصف پیمانه

لوبیا قرمز یک پیمانه

نخود نصف پیمانه

عدس یک پیمانه

بلغور جو 1/5 پیمانه

بلغور گندم 1/5 پیمانه

روش تهیه آش بلغور با شیر+ آش بلغور گندم

پیاز دو عدد

سیر ده حبه

سبزی آش یک و نیم کیلو

نعنا خشک یک قاشق غذاخوری

سفره افطار | غذا خوردن | خوشمزه | زردچوبه | همراه | لوبیا | آموزش | خوشمزه | حبوبات | افطاری

نمک، فلفل، زردچوبه به میزان مورد نیاز

کشک به میزان مورد نیاز

روغن به میزان مورد نیاز

روش تهیه آش بلغور با شیر+ آش بلغور گندم

طرز تهیه

حبوبات (لوبیا سفید، لوبیا قرمز، عدس و نخود) را ترجیحا از ۲۴ ساعت قبل خیس کنید. در این میان آب آن ها را چند بار عوض کنید جهت تهیه آش بلغور ابتدا باید حبوبات را به مدت 12 ساعت خیس کرده سپس می‌پزیم هنگامی که کمی پخته شد بلغورها را به آن اضافه می‌کنیم و هنگامی که کاملا پخته شد سبزی و یک پیاز رنده و سرخ شده است را به آن اضافه می‌کنیم

آموزش و روش تهیه آش بلغور ترکی مخصوص استان همدان بسیار خوشمره جهت افطاری سبزی آش مشمول بر تره، جعفری، گشنیز، ترخون و مرزه را تمیز بشویید و آن ها را ریز خرد کنیدسپس سیر رنده شده است و نعنا را تفت داده و می‌افزاییم (وقتی آش جا افتاد) نمک و فلفل را اضافه کرده و (سیر، پیاز و نعنا را با زردچوبه سرخ می‌کنیم)

در صورت میل به می‌توانیم کشک را هم در آش ریخته و بگذاریم چند جوش بزند. این آش اگر تند باشد خوشمزه‌تر است آش بلغور از مجموعه دستورغذایی های ایرانی است که بخش آشپزی سایت آشپزباشی، روش تهیه آن را جهت شما آماده کرده است این آش خوشمزه در نقاط متفاوت کشور عزیزمان ایران و به روش های متفاوتی پخته می شود. خوردن آن به علت مقوی بودن، در ماه رمضان به روزه داران توصیه می شود. باز کردن افطار با این آش خوشمزه علاوه براینکه معده شما را بعد از چندین ساعت خالی بودن آماده غذا خوردن می کند انرژی را نیز به شما بر می گرداند

حبوبات (لوبیا سفید، لوبیا قرمز، عدس و نخود) را ترجیحا از ۲۴ ساعت قبل خیس کنید. در این میان آب آن ها را چند بار عوض کنید. دو عدد از پیاز ها را جهت آش خرد کنید و پیاز دیگر را جهت تهیه ی گوشت قلقلی رنده کنید سیر را ریز خرد کنید سبزی آش مشمول بر تره، جعفری، گشنیز، ترخون و مرزه را تمیز بشویید و آن ها را ریز خرد کنید

در قابلمه ای روی حرارت متوسط، حبوبات خیس کرده را در آب تا حدی که روی آن را بگیرد جهت حدود ۴۰ دقیقه بپزید، تا نرم شوند. بلغور گندم و بلغور جو را به آن اضافه کنید و ۴۰ دقیقه دیگر بپزید، تا بلغور لعاب بیاندازد و نرم و مغز پخت شود در این میان، در ماهیتابه ای کمی روغن بریزید و سیر را درآن تفت دهید. سیر را از ظرف خارج کرده و سپس پیاز های خرد شده است را در آن تفت دهید تا طلایی شوند گوشت چرخ کرده و پیاز رنده شده است را به همراه کمی زردچوبه، نمک و فلفل سیاه ترکیب کنید. مواد را به شکل توپ های کوچک شکل دهید. می توانید تعدادی از آن ها را جهت تزیین آش سرخ کنید

سه چهارم پیاز سرخ شده است را به همراه سیر تفت داده شده، سبزی و گوشت در آش بریزید و جهت حدود ۴۰ دقیقه دیگر بپزید. می توانید مقداری کشک در آش بریزید و بگذارید تا چند قل بزند. آن را بچشید و بر اساس ذائقه تان به آن چاشنی اضافه کنید. آش را در ظرف مورد نظر بریزید، با نعناع داغ، پیاز داغ (باقیمانده)، کشک و گوشت قلقلی تزیین کنید

آش بلغور , روش تهیه آش بلغور گندم , آموزش آش بلغور با شیر

آش بلغور , روش تهیه آش بلغور گندم , آموزش آش بلغور با شیر

آش بلغور , روش تهیه آش بلغور گندم , آموزش آش بلغور با شیر

آش بلغور , روش تهیه آش بلغور گندم , آموزش آش بلغور با شیر

آش بلغور

واژه های کلیدی: سفره افطار | غذا خوردن | خوشمزه | زردچوبه | همراه | لوبیا | آموزش | خوشمزه | حبوبات | افطاری

روش تهیه آش بلغور با شیر+ آش بلغور گندم

روش تهیه آش بلغور با شیر+ آش بلغور گندم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *