خرید کتاب از گوگل

چاپ کتاب PDF

خرید کتاب از آمازون

خرید کتاب زبان اصلی

دانلود کتاب خارجی

دانلود کتاب لاتین

ارسال ۳۹ برنامه پیشگیرانه به شورای اجتماعی ، کاهش آمار طلاق توافقی کشور در سال 95

مدیر کل پیشگیری‌های مردمی قوه قضائیه گفت: ۳۹ برنامه پیشگیرانه به شورای اجتماعی کشور ارسال شده است است که از این تعداد حدود ۱۷ الی ۱۸ برنامه، در حیطه پیشگیرهای مردمی است.

ارسال ۳۹ برنامه پیشگیرانه به شورای اجتماعی ، کاهش آمار طلاق توافقی کشور در سال 95

به گزارش گروه اجتماعی گروه تحریریه سایت جوان؛ علی‌اصغر رفاهی مدیر کل پیشگیری‌های مردمی قوه قضائیه در نشست اداره کل پیشگیری‌های مردمی با نمایندگان دستگاه‌های متفاوت در بحث مبارزه با قاچاق کالا و ارز اظهار کرد: تولیت پیشگیری از وقوع جرم با دستگاه قضایی است ولی متأسفانه هر دستگاهی ساز خودش را می‌زند و راه خودش را می‌رود.

این مقام مسئول در معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه‌قضائیه افزود: از معاونت پیشگیری از وقوع جرم انتظار می‌رود دستگاه‌های دخیل در امر پیشگیری را همسو کند لیکن در بحث پیشگیری، تعامل مطرح است و اهداف همه دستگاه‌ها پیشبرد اهداف نظام و منویات رهبر انقلاب است که قطعاً با برنامه می‌توان به این نشانه رسید.

رفاهی اضافه کرد: در بحث طلاق، قبلاً این طور بود که دادخواست طلاق توافقی می‌آمد و قاضی هم رأی می داد ولی الان دیگر این طور نیست و علت شناسی و راهکاریابی می‌شود. بر همین اساس در بسیاری استان ها در کنار دادگاه‌های خانواده، مراکز مشاوره راه اندازی شده است است.

ارسال ۳۹ برنامه پیشگیرانه به شورای اجتماعی ، کاهش آمار طلاق توافقی کشور در سال 95

مدیر کل پیشگیری‌های مردمی قوه‌قضائیه گفت: در نتیجه این اقدامات، جهت نخستین بار در سال 95، رشد طلاق توافقی نه تنها متوقف شد بلکه یک مقدار هم کم کردن یافت تا منویات رهبر معظم انقلاب اسلامی در این حوزه تحقق یابد.

رفاهی با بیان اینکه در باب پیشگیری به تنهایی نمی‌توان اقدام کرد و باید سیاست جنایی مشارکتی را پیاده و از ظرفیت‌های مردم استفاده کنیم،گفت: در اداره کل پیشگیری‌های مردمی، امسال 14 برنامه ملی و 3 برنامه استانی آینده نگری شده است و 39 برنامه نیز طی هفته‌های گذشته به شورای اجتماعی کشور ارسال شده است است که از این 39 برنامه، 17 الی 18 برنامه در حیطه پیشگیری‌های مردمی است.

این مقام مسئول با اشاره به بهره‌گیری از ظرفیت سمن‌ها گفت: در کشور بیش از 90 هزار هیئت مذهبی و تعداد زیادی سمن داریم که اگر از ظرفیت اینها استفاده شود، جرایم و آسیب‌ها، تا حد قابل توجهی کنترل می‌شود.

رفاهی با اشاره به ایجاد دیده‌بانان پیشگیری گفت: با استفاده از ظرفیت این دیده‌بانان، قبل از اینکه تخلف یا جرمی واقع شود، می‌توان از وقوع تخلف یا جرم جلوگیری کرد.

مدیر کل پیشگیری‌های مردمی قوه قضائیه گفت: ۳۹ برنامه پیشگیرانه به شورای اجتماعی کشور ارسال شده است است که از این تعداد حدود ۱۷ الی ۱۸ برنامه، در حیطه پیشگیرهای مردمی است.

مدیر کل پیشگیری‌های مردمی معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دستگاه قضا با تأکید بر اینکه مقابله به تنهایی جواب نداده و نمی‌دهد گفت: البته این بدان معنا نیست که مقابله باید به کلی کنار گذاشته شود بلکه باید همواره برخورد با دانه درشت‌ها و سرشبکه‌ها به خاص در حوزه قاچاق کالا و ارز در دستور کار دستگاه‌های ذیربط باشد.

وی با تأکید بر ارائه آموزش‌های مورد نیاز به کسبه و واحدهای صنفی گفت: به عنوان مثال در حال حاضر 11 و نیم میلیون دختر و پسر در سن ازدواج قرار دارند که جهت تشکیل زندگی یکسان باید 10 مهارت را بیاموزند ولی متأسفانه خانواده‌ها و زوج‌ها به همه چیز توجه دارند به غیر از یادگیری این 10 مهارت و در نهایت هم فشار ناشی از اختلافات زوجین به سیستم قضایی در دادگاه‌های خانواده وارد می‌شود.

انتهای پیام/

11 و نیم میلیون دختر و پسر در سن ازدواج قرار دارند

واژه های کلیدی: قوه قضائیه | خانواده | استفاده | دستگاه | برنامه | انقلاب | ازدواج | پیشگیری | خانواده | مقابله | تنهایی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *