خرید کتاب از گوگل

چاپ کتاب PDF

خرید کتاب از آمازون

خرید کتاب زبان اصلی

دانلود کتاب خارجی

دانلود کتاب لاتین

چرا طعم‌ها را در وقت سرماخوردگی تشخیص نمی‌دهیم؟

اگر تا به حال به این فکر کرده‌اید که آیا نمی‌توانیم در وقت سرماخوردگی مزه‌ها را تشخیص دهیم، بهتر است این مطلب را بخوانید.

چرا طعم‌ها را در وقت سرماخوردگی تشخیص نمی‌دهیم؟

به گزارش خبرنگار باشگاه شبانه گروه تحریریه سایت جوان، اگر تا به حال به این فکر کرده‌اید که آیا نمی‌توانیم در وقت سرماخوردگی مزه‌ها را تشخیص دهیم، بهتر است بدانید هشتاد درصد از حس چشایی وابسته به بویایی هست. به همین علت در پخت غذا استفاده از ادویه از نکات کلیدی آشپزی هست. هنگام سرماخوردگی نیز چون گیرنده‌های بینی گرفته‌اند نمیتوان مزه را خوب احساس کرد.

انتهای پیام/

واژه های کلیدی: سرماخوردگی | استفاده | باشگاه | کلیدی | شبانه | احساس | آشپزی | طعم غذا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *