چرا طعمها را در وقت سرماخوردگی تشخیص نمیدهیم؟
اگر تا به حال به این فکر کردهاید که آیا نمیتوانیم در وقت سرماخوردگی مزهها را تشخیص دهیم، بهتر است این مطلب را بخوانید.
به گزارش خبرنگار باشگاه شبانه گروه تحریریه سایت جوان، اگر تا به حال به این فکر کردهاید که آیا نمیتوانیم در وقت سرماخوردگی مزهها را تشخیص دهیم، بهتر است بدانید هشتاد درصد از حس چشایی وابسته به بویایی هست. به همین علت در پخت غذا استفاده از ادویه از نکات کلیدی آشپزی هست. هنگام سرماخوردگی نیز چون گیرندههای بینی گرفتهاند نمیتوان مزه را خوب احساس کرد.
انتهای پیام/
واژه های کلیدی: سرماخوردگی | استفاده | باشگاه | کلیدی | شبانه | احساس | آشپزی | طعم غذا