خرید کتاب از گوگل

چاپ کتاب PDF

خرید کتاب از آمازون

خرید کتاب زبان اصلی

دانلود کتاب خارجی

دانلود کتاب لاتین

نهادینه کردن رویکرد اجتماعی مبارزه با مواد مخدر، روش مهم کشور است

وزیر کشور گفت: نهادینه کردن رویکرد اجتماعی مبارزه با مواد مخدر، روش مهم کشور در جهت کم کردن دسترسی به مواد مخدر است.

نهادینه کردن رویکرد اجتماعی مبارزه با مواد مخدر، روش مهم کشور است

به گزارش خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی گروه تحریریه سایت جوان؛ رحمانی‌فضلی وزیر کشور در همایش روز جهانی مبارزه با مواد مخدر اظهار داشت: با توجه به شرایط حاکم بر منطقه عملکرد کشور ما در مبارزه با مواد مخدر عملکرد قابل قبولی است .

وی با بیان اینکه شرکت ملل متحد هر ساله با توجه به تجاوز بین‌المللی کشورها شعاری را جهت روز جهانی مبارزه با مواد مخدر تعیین می‌کند، تاکید کرد: شعار امسال از این قرار است:«ابتدا گوش کن ، گوش کردن به کودکان و جوانان راه درست در جهت کمک به رشد صحیح آن‌ها است»، این شعار مبتنی بر پیشگیری از اعتیاد در کودکان و خانواده است .

وزیر کشور ادامه داد:‌ جمهوری اسلامی کشور عزیزمان ایران در بالاترین سطح مبارزه با مواد مخدر فعالیت می‌کند و در حفظ صیانت اجتماعی از معتادان اصلاح یافته جزء کشورهای موفق بوده است.

نهادینه کردن رویکرد اجتماعی مبارزه با مواد مخدر، روش مهم کشور است

رحمانی فضلی با تاکید بر اینکه جرایم شرکت یافته صلح جهانی را به خطر انداخته و موجب کم کردن رشد فرهنگ، سیاست و جریان مدنی کشورها شده است هست، گفت: جرایم شرکت یافته مانند قاچاق مواد مخدر ، قاچاق اسلحه و انسان موجب پولشویی و ورود این پول‌ها از طریق سیستم‌های متفاوت به جریان مالی کشورها شده است است.

وی تصریح کرد:‌ درآمد حاصل از مواد مخدر به آسانی وارد سیستم پولی کشورها می‌شود و موجب ایجاد فساد در فرآیندهای جامعه می‌شود.

وزیر کشور گفت: همه ساله تعداد بی‌شماری انسان در مواجهه با گروه‌های قاچاقچی و مواد روان‌گردان و سوء مصرف مواد مخدر یا جان خود را از دست می‌دهند و یا دچار معلولیت می‌شوند که این‌ موارد تنها گوشه‌ای از نتیجه های جرایم سازمان‌ یافته به شمار می‌آید.

رحمانی فضلی افزود: در این راستا دولت یازدهم به خصوص ستاد مبارزه با مواد مخدر تلاش کرده با به تصویر کشیدن مواد مخدر به منظور ایجاد حساسیت در جامعه ضمن ایجاد هماهنگی بین دستگاه‌های مختلف، آسیب‌های اجتماعی را نیز کنترل کند.

وزیر کشور گفت: نهادینه کردن رویکرد اجتماعی مبارزه با مواد مخدر، روش مهم کشور در جهت کم کردن دسترسی به مواد مخدر است.

وزیر کشور گفت: در این راستا جلساتی با حضور مقام معظم رهبری به منظور تعیین الویت‌های مبارزه با مواد مخدر برگزار شد و با کمک تجارب مسئولانی همچون مدیر جمهور ، مدیر قوه قضائیه و مدیر مجلس تصمیم بر آن شد که رویکرد اجتماعی شدن مبارزه با مواد مخدر در کشور نهادینه شود و موجی در جامعه در مسیر مبارزه با مواد مخدر ایجاد کند.

انهدام 8 هزار و 880 عملیات جهت کم کردن دسترسی به مواد مخدر

رحمانی فضلی با اشاره به عملکرد 4 ساله ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت: 8 هزار و 880 عملیات انهدام به منظور کم کردن ورود و دسترسی به مواد مخدر برگزار و 11 گروه بزرگ مواد مخدر معدوم شد.

وی افزود:در این عملیات‌ها 2 هزار و 500 تن از انواع مواد مخدر کشف و به 3 میلیون نفر در محیط خانواده و 1 میلیون نفر در محیط کار آموزش داده شد.

فعالیت 8 هزار و 100 مرکز مجاز درمانی جهت معتادان

وریر کشور با بیان اینکه 785 هزار معتاد درمان شدند، ادامه داد: 8 هزار و 100 مرکز مجاز درمانی مواد مخدر در جهت درمان معتادان فعالیت می کنند که بیش از 85 درصد این مراکز متعلق به NGOها و مراکز شخصی بود. همچنین 86 هزار معتاد ساماندهی و 18 مرکز مرتبط با ماده 16 فعالیت دارند که این مقدار رشد 174 درصدی را نسبت به سال گذشته نشان می‌دهد.

وی بیان کرد : صیانت اجتماعی و همکاری مردمی از جمله اهداف ما در مسیر مبارزه با مواد مخدر است که در این مسیر از 2 هزار و 365 معتاد حمایت شد.

رحمانی فضلی گفت: از اهداف دیگر ما صیانت از زنان و دختران در مسیر مبارزه با مواد مخدر است که در این راستا 210 مرکز اشتغال‌زایی و هزار و 131 مرکز کارآفرینی با همکاری هزار و 500 شرکت مردم‌نهاد فعالیت می کنند.

نهادینه کردن رویکرد اجتماعی مبارزه با مواد مخدر، روش مهم کشور است

وی تاکید کرد : مهم‌ترین نتیجه های رویکرد اجتماعی شدن مبارزه با مواد مخدر زیاد کردن حساسیت و ایجاد دغدغه در بین مسئولان و افراد تصمیم گیرنده در سطح ملی و استانی اعم از نخبگان بود.

وزیر کشور گفت: شکل‌گیری الگوهای رفتاری و ایجاد تعهد نسبت به مواد مخدر در جامعه و بهره‌گیری از گروه‌های متفاوت به خاص روحانیون و ورزشکاران از دیگر کارها ما در مسیر مبارزه با مواد مخدر است.

رحمانی فضلی با بیان اینکه آسیب‌های ناشی از مواد مخدر یک عنوان جهانی به شمار می‌آید و موجب گسترش جرایم شرکت یافته و پول‌شویی می‌شود، تاکید کرد: راه حل مبارزه با مواد مخدر، همکاری تمام کشورهایی را می طلبد که دچار این بلا شده‌اند و جمهوری اسلامی کشور عزیزمان ایران به عنوان کشوری که در آن قاچاق مواد مخدر انجام می‌شود در صدر مبارزه با مواد مخدر واقع شده است است و در این مسیر جا دارد یاد 3 هزار و 700 شهیدی که در عرصه مبارزه با مواد مخدر جان خود را از دست داده‌اند را گرامی بداریم.

آخر خبر /

وزیر کشور گفت: نهادینه کردن رویکرد اجتماعی مبارزه با مواد مخدر، روش مهم کشور در جهت کم کردن دسترسی به مواد مخدر است.

«ابتدا گوش کن ، گوش کردن به کودکان و جوانان راه درست در جهت کمک به رشد صحیح آن‌ها است»؛ شعار امسال مبارزه با مواد مخدر است

واژه های کلیدی: قاچاق مواد | روز جهانی | کودکان | قاچاقچی | کشورها | همکاری | فعالیت | اخبار ستاد مبارزه با مواد مخدر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *