سلامتی زائران مهمترین اولویت شرکت حج و زیارت است
رئيس شرکت حج و زيارت در هفتمین روز حضورش در مدینه منوره از آشپزخانه «زین» مدینه منوره دیدار کرد.
به گزارش گروه اجتماعی گروه تحریریه سایت جوان؛ حمید محمدی صبحگاه امروز جمعه 20 مردادماه با حضور در آشپزخانه «زین» مدینه منوره ، از نزدیک روند فعالیت و کارها انجام شده است را مورد بررسی قرار داد.
رئيس شرکت حج و زيارت در جريان این بازديد ضمن اخذ گزارش از مدیر آشپزخانه و مسئولین بخش های متفاوت با ذکر مواردی کاربردی در حوزه های مربوطه به حساسیت و اهمیت بالای کار آشپزخانه های ایرانی در کشور عربستان تاکید کرد و گفت: رعایت حساسیت ها در تمام مراحل تهیه اقلام، طبخ و رساندن غذای سالم به زائر مهم است.
حمید محمدی مهمترین مسئله را در سفر سلامتی زائر بیان کرد و گفت: مجموعه خدمتگزاران اعزامی باید بر این عنوان مهم اهتمام مورد نیاز را داشته باشند تا زائران بتوانند عالی ترین فیض و معنویت را در سفر کسب کنند آیا که سیاست شرکت حج و زیارت بر اهمیت طبخ غذایی سالم و مناسب جهت زائران ایرانی و زیاد کردن هر چه زیاد کیفیت غذای تهیه شده است در آشپزخانه های مرکزی است.
سلامتی زائران مهمترین اولویت شرکت حج و زیارت است
مدیر کل حراست شرکت حج و زیارت نیز که به اتفاق سرپرست روابط عمومی شرکت و مدیر ستاد مدینه منوره در بازدید، ریاست شرکت را همراهی می کردند از حضور نماینده حراست شرکت در تمام آشپزخانه های پخت متمرکز زائران ایرانی خبر داد و گفت: وظایف محوله از سوی حراست شرکت از جمله نظارت کامل بر توزیع غذا و غیره در این آشپزخانه ها پیگیری می شود.
طبخ 7 هزار غذا جهت زائران ایرانی در آشپزخانه های مدینه
حسین صمدی مدیر آشپزخانه زین مدینه منوره از پخت حدود 7 هزار غذا در این آشپزخانه خبر داد و گفت: این مهم با 32 نیروی کارآمد در حال انجام است و با همکاری خوب مالک آشپزخانه «زین» نیز کم و کاستی های مربوطه در روزهای ابتدایی برطرف شده است و هیچ مشکلی در حال حاضر نداریم.
ابوالقاسم درامامی مسئول بهداشت آشپزخانه زین نیز طی گزارشی به ریاست شرکت حج و زیارت اعلام کرد همه اقلام وارد شده است به آشپزخانه قبل از ورود به تناوب طبخ بررسی می شود و مراحل متفاوت میکروب زدایی و انگل زدایی و کنترل دمای مورد نیاز هیتر ها از آشپزخانه تا محل هتل ها و همچنین دمای انبار های متفاوت بر اساس استاندارد های اعلامی به طور منظم و دقیق اجرایی می شود.
گفتنی هست؛ طبق برنامه ریزی غذای گرم جهت زائران ایرانی در حج امسال در مدینه منوره در دو آشپزخانه «زین و دخیل» طبخ و توزیع می شود.
رئيس شرکت حج و زيارت در هفتمین روز حضورش در مدینه منوره از آشپزخانه «زین» مدینه منوره دیدار کرد.
انتهای پیام/
واژه های کلیدی: حج و زیارت | آشپزخانه | سلامتی | حساسیت | ایرانی | مدینه | زائران | اخبار حج و زیارت