خرید کتاب از گوگل

چاپ کتاب PDF

خرید کتاب از آمازون

خرید کتاب زبان اصلی

دانلود کتاب خارجی

دانلود کتاب لاتین

کلید ارتباط را گم کرده اید؟ ، رمزگشایی قفل ارتباطی والدین با فرزندان

ایجاد روابط صمیمانه با فرزند خود باعث می شود تا پرسشها درونی اش را راحت تر با والدین در میان بگذارد.

کلید ارتباط را گم کرده اید؟ ، رمزگشایی قفل ارتباطی والدین با فرزندان

نسترن نیک جو روانشناس در گفتگو با خبرنگار حوزه ازدواج و خانواده گروه اجتماعی گروه تحریریه سایت جوان؛با اشاره به اهمیت رابطه صمیمانه والدین با فرزندان اظهار کرد: آشنایی زبان فرزند و به اصطلاح راه های برقراری ارتباط دوستانه با آن ها از سوی والدین بسیار مهم است لیکن در شکل گیری شخصیت فرزندان در آینده نقش بزرگی دارد.
وی در ادامه تصریح کرد: نخستین و مهمترین گام در برقراری روابط صمیمانه با فرزندان، پذیرفتن شخصیت آن ها بدون مقایسه با همسالانشان هست، همچنین استفاده از جملات دوست داشتنی و شیوه های غیر کلامی عاطفی هم در این رابطه تاثیر گذار است.

عبارات مهم : برقراری رابطه – استفاده

نیک جو با اشاره به راهکارهای متفاوت در زیاد کردن رابطه صمیمانه والدین با فرزندان بیان کرد: سخن گفتن با فرزندان به زبان کودکی، ایجاد انگیزه مثبت و امنیت روانی،تقویت رشد معنوی، برطرف غلط های کودکان بدون ایجاد جسارت در آن ها، احترام در صدا کردن نام کودک بخصوص در جمع آشنایان،استفاده نکردن از جملات دستوری در برابر او و دادن هدیه های کوچک در وقت انجام دادن درست کارها؛ بطوریکه آن ها را متوقع نکند،از دیگر راه های ایجاد رابطه دوستانه با فرزندان است.
این روانشناس خاطرنشان کرد: کم کردن فاصله سنی در ذهن خود با کودک به معنی درک شرایط معنوی او است که بستر مناسب جهت برقراری رابطه دوستانه میان شما و فرزندتان را فراهم می کند.
وی گوش دادن به صحبت های فرزندان را یکی از بااهمیت ترین راهکارهای دوستی با آن ها دانست و افزود: باید با آرامش و کم کردن جایگاه والدین و فرزندی به صحبت های آن ها گوش دهید وخود را یک دوست صمیمی و هم سن و سال جهت او دانسته و در صورت لزوم راهنمایی اش کنید.
نیک جو با اشاره به اینکه تفهیم اهمیت جایگاه فرزندان در خانواده موجب رشد شخصیت کودکان می شود، گفت: توقعات و انتظارات خود را از فرزندتان به صورت دقیق و با دوستی برایش توضیح دهید، همچنین در وقت انتقاد، شخصیت او را زیر پرسش نبرید بلکه حداقل از چند خوبی او تعریف کرده و سپس عمل ناپسند او را مورد انتقاد قرار دهید.
انتهای پیام/

واژه های کلیدی: برقراری رابطه | استفاده | والدین | ارتباط | فرزندان | استفاده | دوستی | انتقاد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *