خرید کتاب از گوگل

چاپ کتاب PDF

خرید کتاب از آمازون

خرید کتاب زبان اصلی

دانلود کتاب خارجی

دانلود کتاب لاتین

زیاد کردن 20 درصدی پرونده های زمین ذلت نسبت به سال گذشته ، رشد 23 درصدی پرونده های جرایم اقتصادی

معاون مبارزه با جرایم اقتصادی پلیس آگاهی گفت:در این مدت با تشکیل دو هزار و 891 پرونده در حوزه جرایم اقتصادی، شاهد رشد 23 درصدی پرونده ها در مقایسه با مدت مشابه بوده‌ایم.

زیاد کردن 20 درصدی پرونده های زمین ذلت نسبت به سال گذشته ، رشد 23 درصدی پرونده های جرایم اقتصادی

به گزارش گروه اجتماعی گروه تحریریه سایت جوان؛ سرهنگ سهراب بهرامی معاون مبارزه با جرایم اقتصادی پلیس آگاهی ناجا اظهار داشت: پلیس مبارزه با جرایم اقتصادی در جهت اجرای فرامین مقام معظم رهبری(مدظله العالی) و تاکیدات معظم له، طی 10 ساله گذشته مبنی بر برخورد قاطع با مفاسد اقتصادی و تدابیر ابلاغی فرمانده ناجا با وجود تنوع و پیچیدگی این حوزه از جمله پولشویی، فرار مالیاتی، تسهیلات غیر مجاز بانکی، اختلاس، رشاء و ارتشاء توانسته با بهره گیری از تمام توان و امکانات موجود و هدایت ستادی رده های متناظر استانی به خصوص در کشف پرونده های کلان کارها مناسبی را انجام دهد و در ایجاد امنیت اقتصادی سهیم باشد.

وی به رشد 201 درصدی ارزش ریالی پرونده‌های متشکله در سال گذشته در مقایسه با مدت مشابه سال قبل اشاره و بیان کرد: در این مدت با تشکیل دو هزار و 891 پرونده در حوزه جرایم اقتصادی، شاهد رشد 23 درصدی پرونده ها در مقایسه با مدت مشابه بوده‌ایم.

رشد 95 درصدی پرونده های فرار مالیاتی سال 95 نسبت به سال 94

سرهنگ بهرامی از رشد 95 درصدی کشفیات پرونده‌های فرار مالیاتی سال گذشته در مقایسه با سال 94 خبر داد و گفت: کشف پرونده‌های متشکله در خصوص زمین‌خواری در مقایسه با سال گذشته 20 درصد زیاد کردن داشته است.

زیاد کردن 20 درصدی پرونده های زمین ذلت نسبت به سال گذشته ، رشد 23 درصدی پرونده های جرایم اقتصادی

وی خاطرنشان کرد: زیاد کردن رشد کشفیات به معنی زیاد کردن وقوع در سطح کشور نیست بلکه نشانگر تخصصی شدن روند پیگیری به پرونده‌های جرایم اقتصادی است.

معاون مبارزه با جرایم اقتصادی پلیس آگاهی ناجا با بیان اینکه اگر چه مجموع کارها انجام شده است در حوزه های پیشگیری و مقابله ای باعث شده است تا حدودی از فعالیت مجرمان کاسته شود، ادامه داد: این معاونت مصمم است در برخورد با جرایم اقتصادی کارها خود را گسترش دهد به نحوی که در سطح کشور امنیت اقتصادی را بیش از پیش تامین کند.

وی گفت: با توجه به سابقه بیش از 10 ساله معاونت مبارزه با جرایم اقتصادی پلیس آگاهی ناجا، تعاملات و همکاری خوبی بین این معاونت با ادارات و دستگاه های مرتبط و متولی از جمله سازمان بازرسی کل کشور، سازمان امور مالیاتی، بانک مرکزی و شبکه بانکی، مرکز اطلاعات مالی دبیرخانه مبارزه با پولشویی، مرجع ملی مبارزه با فساد وزارت دادگستری و غیره وجود دارد.

سرهنگ بهرامی تصریح کرد: در اکثر جرایم مهم، آسیب شناسی پرونده‌ها صورت گرفته و تخصصی تر به عنوان جرایم اقتصادی پیگیری می شود،همچنین در این خصوص گزارش های تخصصی و تحلیلی تهیه و به سلسله مراتب فرماندهی و مراجع ذیصلاح اعلام می شود که این امر توانسته در کم کردن جرایم اقتصادی تاثیر گذار باشد و از تکرار جرم پیشگیری کند.

معاون مبارزه با جرایم اقتصادی پلیس آگاهی گفت:در این مدت با تشکیل دو هزار و 891 پرونده در حوزه جرایم اقتصادی، شاهد رشد 23 درصدی پرونده ها در مقایسه با مدت مشابه بوده‌ایم.

این مقام ارشد پلیس آگاهی با اشاره به نامگذاری سال 1396 به عنوان سال «اقتصاد مقاومتی،تولید – اشتغال» در خصوص اهداف و اولویت‌های امسال، گفت: اصلی‌ترین نشانه این معاونت، ایجاد امنیت اقتصادی جهت حمایت از تولید ملی و ایجاد اشتغال است که جهت تحقق این نشانه با تعامل و همکاری شرکت های موثر در تلاش هستیم با انجام تحلیل ها و برآورد های اقتصادی و نیز تجزیه و تحلیل اوضاع این حوزه، نسبت به شناسایی متغیرهای مهم آن و عواملی که بر کارآفرین تاثیر منفی دارد، اقدام کرده و موارد را به مراجع ذیصلاح اعلام کند.

وی اضافه کرد: درصد هستیم با برخورد قاطع با جرایم اقتصادی که مخل کارآفرین هستند، بستر را جهت رشد تولیدات ملی فراهم کنیم.

معاون مبارزه با جرایم اقتصادی پلیس آگاهی ناجا با بیان اینکه مبارزه با پولشویی، فرار مالیاتی، تسهیلات غیرمجاز، زمین ذلت و اختلاس از اولویت های مهم امسال هست، گفت: آموزش تخصصی کارآگاهان مبارزه با جرایم اقتصادی در جهت ارتقاء دانش تخصصی آنان، تشکیل کمیسیون امنیت اقتصادی در مرکز و استان ها، انعقاد تفاهم نامه همکاری با ادارات و شرکت های بیرون سازمانی، هدایت ، نظارت و بازرسی از عملکرد ادارات مبارزه با جرایم اقتصادی پلیس آگاهی استان ها و برگزاری اتاق فکر با مباحث متفاوت اقتصادی و چالش های پیش رو از برنامه های مهم این پلیس است.

این مقام ارشد انتظامی بیان کرد: آسیب شناسی جرایم کشف شده، شناسایی بسترهای بروز جرایم و اعلام موارد به شرکت های مربوطه جهت اصلاح نقاط ضعف و فرآیندهای جرم زا با ارائه راهکارهای تخصصی از دیگر برنامه های معاونت مبارزه با جرایم اقتصادی پلیس آگاهی به شمار می آید.

سرهنگ بهرامی به توسعه تعاملات با شرکت های موثر در امر مبارزه با جرایم اقتصادی تاکید و تصریح کرد: استفاده از توان تخصصی دیگر شرکت ها به منظور هم‌افزایی و مبارزه تخصصی، دقیق و قاطع با مجرمان اقتصادی از دیگر برنامه‌های این پلیس است.

انتهای پیام/

زیاد کردن 20 درصدی پرونده های زمین ذلت نسبت به سال گذشته ، رشد 23 درصدی پرونده های جرایم اقتصادی

واژه های کلیدی: فرار مالیاتی | برخورد قاطع | پلیس آگاهی | مقایسه | برنامه | پولشویی | اقتصادی | تخصصی | امنیت | پرونده | همکاری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *