خرید کتاب از گوگل

چاپ کتاب PDF

خرید کتاب از آمازون

خرید کتاب زبان اصلی

دانلود کتاب خارجی

دانلود کتاب لاتین

اولویت‌های پرداخت وام اشتغال مدد جویان کمیته امداد اعلام شد

رئیس مرکز برنامه ریزی و پژوهش کمیته امداد گفت:اولویت‌های پرداخت وام‌اشتغال مددجویان،شروط همکاری کمیته امداد در پرداخت حق بیمه سهم کارفرمایان، توجه خاص به مددجویان فارغ‌التحصیل ازمهم‌ترین مواد بودجه مصوب سال۹۶ این نهاد درحوزه اشتغال‌وخودکفایی است.

اولویت‌های پرداخت وام اشتغال مدد جویان کمیته امداد اعلام شد

به گزارش گروه اجتماعی گروه تحریریه سایت جوان؛میرهاشم موسوی مدیر مرکز برنامه ریزی و پژوهش کمیته امداد با اعلام اولویت های پرداخت وام اشتغال‌زایی مددجویان در بودجه ۹۶ کمیته امداد گفت: حوزه اشتغال و خودکفایی این نهاد،فرزندان ذکور مستعد اشتغال و همسفره خانواده مورد حمایت، همسران بدون کار نوعروسان خانواده های مورد حمایت و همسران بدون کار سرپرست خانوار که ازدواج مجدد کرده اند را در اولویت پرداخت وام اشتغال قرار می دهد.

موسوی یکی از مواد مهم بودجه ۹۶ این نهاد را همکاری در پرداخت حق بیمه سهم کارفریان مددجویان دانست و افزود: حوزه اشتغال و خودکفایی کمیته امداد می تواند از محل اعتبارات فعالیت کاریابی ، نسبت به پرداخت تمام یا بخشی از حق بیمه سهم کارفرما بر اساس حداقل حقوق و دستمزد جهت اشتغال یک نفر از اعضای خانوارهای تحت پوشش با اولویت مناطق محروم اقدام کند.

رئیس مرکز برنامه ریزی و پژوهش کمیته امداد پرداخت حق بیمه سهم کارفرمایان به وسیله کمیته امداد را مشروط دانست و گفت: کمیته امداد در صورتی حق بیمه سهم کارفرما را پرداخت می کند که بعد از دو سال، خانوار مددجو به خودکفایی کامل برسد و از پوشش حمایتی کمیته امداد خارج شود.

اولویت‌های پرداخت وام اشتغال مدد جویان کمیته امداد اعلام شد

وی با تاکید بر اینکه این نهاد به دنبال ایجاد شغل‌های صنعتی و پیچیده جهت نیازمندان نیست گفت: رویکرد امداد ایجاد مشاغل خرد و زودبازده متناسب با اوضاع اقلیمی، اقتصادی و فرهنگی منطقه و نیازهای جامعه نشانه است که با ارائه تسهیلات و سرمایه کم، بتوان در روستاها به خاص مناطق محروم به اقتصاد و معیشت افراد کمک کرد، بر همین اساس در بودجه امسال کمیته امداد، حوزه اشتغال و خودکفایی موظف شده است است حداقل ۴۰ درصد از مشاغل را در بخش مشاغل خانگی، خرد و زودبازده ایجاد کند که این کار با اولویت دادن به مناطق محروم، روستایی و شهرهای زیر ۲۰هزار نفر انجام می شود.

خود کفایی 157 هزار و 473 نفر با اجرای طرح های اشتغالزایی

موسوی با اعلام اینکه در سال گذشته ۱۵۷ هزار و ۴۷۳ خانوار با اجرای طرح‌های اشتغالزایی به خودکفایی رسیدند گفت: ۴۷ درصد از این رقم مربوط به اشتغال زایی زنان سرپرست خانوار بود.

رئیس مرکز برنامه ریزی و پژوهش کمیته امداد راجع به سهم طرح های اشتغالزایی در زمینه‌های متفاوت گفت: سهم مشاغل خدماتی در اشتغالزایی مددجویان ۴۵ درصد، کشاورزی و دامپروری ۳۹ درصد، صنایع دستی ۹ درصد، تولیدی و صنعتی ۶درصد و شیلات یک درصد است.

وی با تاکید بر ایجاد وقت شغلی جهت افراد تحت حمایت که از دبیرستان یا دانشگاه فارغ التحصیل شده است اند و دارای توانمندی جهت اشتغال و کار هستند گفت: حوزه حمایت و سلامت خانواده کمیته امداد موظف شده است است تا نسبت به شناسایی و معرفی این افراد به حوزه اشتغال و خودکفایی اقدام کند تا در نهایت با تلاش حوزه اشتغال در مدت کوتاهی فارع التحصیلان بتوانند توانمندی مورد نیاز جهت حضور در بازار کار را کسب کنند.

رئیس مرکز برنامه ریزی و پژوهش کمیته امداد گفت:اولویت‌های پرداخت وام‌اشتغال مددجویان،شروط همکاری کمیته امداد در پرداخت حق بیمه سهم کارفرمایان، توجه خاص به مددجویان فارغ‌التحصیل ازمهم‌ترین مواد بودجه مصوب سال۹۶ این نهاد درحوزه اشتغال‌وخودکفایی است.

رئیس مرکز برنامه ریزی و پژوهش کمیته امداد با اشاره به اینکه حدود ۱۶ درصد از فرش و صنایع دستی تولید کشور به وسیله مددجویان این نهاد تولید می شود، یکی از ضرورت های بخش صنایع دستی را اتصال به بازارها و شبکه های فروش دانست و گفت: جهت حل این مسئله در بودجه سال ۹۶ این نهاد آینده نگری شده است است که حوزه اشتغال و خودکفایی شرایط عرضه و فروش محصولات مددجویان را حداقل در ۷۰ فروشگاه، نمایشگاه، بازارچه فصلی و دائمی فراهم کند.

انتهای پیام/

واژه های کلیدی: برنامه ریزی | خانوار مددجو | صنایع دستی | کمیته امداد | مشاغل خانگی | اشتغال زایی | اشتغال | اخبار کمیته امداد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *