آموزش ساختن چلو گوشت گیاهی با هویج
پایان | فرنگی | شماره | ساختن | آموزش | زعفران | آموزش آشپزی
آموزش ساختن چلو گوشت گیاهی با هویج
مواد مورد نیاز جهت 4 نفر
مواد مورد نیاز جهت تهیه چلو گوشت گیاهی با هویج ;
آموزش ساختن چلو گوشت گیاهی با هویج
سویای درشت 150 گرم
روغن مایع به میزان لازم
پیاز خرد كرده 5 تا 6 قاشق سوپخوری
زردچوبه 1 قاشق چایخوری
پایان | فرنگی | شماره | ساختن | آموزش | زعفران | آموزش آشپزی
فلفل سیاه یک دوم قاشق چایخوری
پودر دارچین 1 قاشق چایخوری
هل 10 شماره
پودر زنجبیل 1 قاشق چایخوری
رب گوجه فرنگی 2 قاشق سوپخوری
نمک 1 قاشق چایخوری
آموزش ساختن چلو گوشت گیاهی با هویج
زعفران حل كرده 1 قاشق چایخوری
هویج میانگین 3 شماره
طرز تهیه چلو گوشت گیاهی با هویج ;
پایان | فرنگی | شماره | ساختن | آموزش | زعفران | آموزش آشپزی
سویا را به مدت 2 ساعت در آب ولرم بخیسانید. بعد در آبكش بریزید. اکنون در قابلمه ي مناسبی، قدری روغن مایع بریزید و آن را روی اجاق قرار دهید و سویا رادر آن تفت دهید. بعد از 5 دقیقه پیاز را اضافه كنید و آن را نیز كمی تفت دهید.
سپس ادویه ها، هل و رب گوجه فرنگی را به سویا بیفزائید و بعد از 3 دقیقه، قدری آب در قابلمه بریزید; به گونه اي كه آب روی سویا را بپوشاند. اكنون حرارت را كم كنید تا سویا بپزد. تا آب آن به یک پیمانه برسد در پایان، نمک و زعفران را اضافه كنید. اکنون هویج را خلالی خرد كنید و در اندكی روغن تفت دهید تا كمی نرم شود.
آموزش ساختن چلو گوشت گیاهی با هویج
اینک همۀ ي مواد را با چلو مخلوط سازید و به مدت 30 دقیقه آن را دم كنید. آن گاه پلو را در دیس مناسبی بكشید.
تذکر ; مقدار برنج جهت این مواد، در حدود 3 پیمانه «تقریباً 450 گرم » میباشد.
واژه های کلیدی: پایان | فرنگی | شماره | ساختن | آموزش | زعفران | آموزش آشپزی