عکس + آناناس را با نمک بخورید!
به گزارش خبرنگار کلوب شبانه گروه تحریریه سایت، هر لحظه شنیدهایم که نمک چاشنی و کامل کننده طعم صیفی خیار و یا گوجه است ولی جالب است بدانید که
به گزارش خبرنگار باشگاه شبانه گروه تحریریه سایت جوان، هر لحظه شنیدهایم که نمک چاشنی و کامل کننده طعم صیفی خیار و یا گوجه است ولی جالب است بدانید که آناناس هم با نمک خوشمزهتر میشود. آناناس تنها میوهای است که اگر به آن نمک اضافه کنید به جای شور شدن، شیرینتر میشود و علت آن ترکیب مواد شیمیایی چون اسید در آناناس است که نمک را خنثی میکند.
انتهای پیام/
عکس + آناناس را با نمک بخورید!
واژه های کلیدی: شیمیایی | خبرنگار | خوشمزه | باشگاه | آناناس | چاشنی | شبانه | خوشمزه