خرید کتاب از گوگل

چاپ کتاب PDF

خرید کتاب از آمازون

خرید کتاب زبان اصلی

دانلود کتاب خارجی

دانلود کتاب لاتین

مدارس کانکسی وچادری سد ارتقا دانش فرزندان عشایر!

یکی از این چالش ها فضاها و مدارس عشایری است و با توجه به اینکه خیلی از مدارس ثابت ما هنوز چادری و کانکسی هستند .

مدارس کانکسی وچادری سد ارتقا دانش فرزندان عشایر!

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان ، منوچهر امیرتیموری مدیر آموزش وپرورش عشایری درهمایش فارغ التحصیلان عشایری استان، با اشاره به کوچرو بودن جامعه عشایری و محرومیت های زیادی که این قشر در جامعه دارند، گفت: مرحوم بهمن بیگی با تاسیس آموزش و پرورش عشایری در کشور گام بزرگی را جهت جامعه عشایری برداشت .
وی افزود: ما در این مسیر یک عقب ماندگی تاریخی داریم که جامعه عشایری از این مسئله زحمت می برد و مسئله اساسی هم اکنون فقر و محرومیت این خانواده هاست که تاثیر خود را در تحصیل فرزند های عشایر نیز گذاشته است.

وی یکی از اهداف برگزاری این همایش را همفکری جهت محرومیت زدایی از جامعه عشایری دانست و افزود: این همایش برگزار شد تا همگی در جریان پرسشها و مسائل عشایری قرار گیرد و اینکه بدانند مسائل حادتر از آن است که بخواهد بیان شود.

عبارات مهم : فارغ التحصیل – کرمان

رئیس آموزش و پرورش عشایری استان کرمان با اشاره به ویترینی بودن جامعه ی عشایری گفت: متاسفانه در بیرون از جامعه از گل و بلبل صحبت می شود و ولی هنگامی که سرک می کشیم و قدمی می زنیم در بین این جامعه واقعیت چیز دیگری است.

وی افزود: از دیگر اهداف برگزاری این همایش این بوده است که تجدید خاطره ای جهت فارغ التحصیلان و دانش آموزختگان این جامعه همچنین ارتباط آن ها با آموزش و پرورش عشایری باشد.

امیرتیموری در ادامه تاکید کرد: تنها با ساختن مدارس مسائل حل نمی شود و باید از توان فکری یکدیگر استفاده و یک راهکار را جهت برون رفت این مسائل از جامعه عشایری پیدا کرد و این با وحدت و همکاری امکان پذیز است.

وی با اشاره آسیب ها و چالش های آموزش و پرورش عشایری گفت: مدارس ما بعضا چادری وکانکسی بوده و با مسئله کمبود امکانات و تجهیزات مواجه اند، اگر این مسائل حل شوند، سطح سواد فرزند ها نیز ارتقاء پیدا خواهد کرد.

رئیس آموزش و پرورش عشایری استان کرمان با توجه به اینکه 304 مدرسه ما در اول فعالیت فاقد سرویس بهداشتی بودند، ولی با توجه به کمک ها امروز از اوضاع بهتری برخوردارند، گفت: دانش آموزان پایه ششم ما به لپ تاب و کامپیوتر نیاز دارند و همچنین امروز آموزش های نظری بدون آموزش عملی و آزمایشگاه جواب نمی دهد که متاسفانه از 533 مدرسه عشایری 500 مدرسه مربوط به ابتدایی است که فاقد آزمایشگاه هستند.

امیرتیموری در ادامه بیان کرد: فقر خانواده ها باعث ترک تحصیل فرزند هاست و در بین فرزند های عشایری متاسفانه به علت مسئله فقر و در نتیجه ترک تحصیل ازدواج های زودرس را داریم .

رئیس آموزش و پرورش عشایری استان کرمان در ادامه گفت: 109 کلاس درس به وسیله خیرین جهت عشایر ساخته شده است است؛ ولی جهت گسترش این خدمات باید نگاه ویترینی خود را به جامعه عشایر تغییر دهیم چرا که هنوز به آنجا که می خواسته ایم نرسیده ایم و مورد نیاز است در این ارتباط همفکری ها و برنامه ریزی هایی صورت گیرد تا زمینه تحصیل را آن طور که در خور فرزند های عشایر است فراهم کنیم.
انتهای پیام/ح

واژه های کلیدی: فارغ التحصیل | کرمان | همایش | مدرسه | فرزند | آموزش | مدرسه عشایری | چادر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *