خرید کتاب از گوگل

چاپ کتاب PDF

خرید کتاب از آمازون

خرید کتاب زبان اصلی

دانلود کتاب خارجی

دانلود کتاب لاتین

چه عاداتی باعث طول عمر مردم ژاپن شده است است؟

مردم کشور ژاپن به داشتن عمر طولانی در سراسر دنیا معروف هستنددر حالی که راز موفقیت آن‌ها زیاد پیچیده نیست.

چه عاداتی باعث طول عمر مردم ژاپن شده است است؟

به گزارش گروه وبگردی کلوب خبرنگاران جوان، مردم کشور ژاپن به داشتن عمر طولانی در سراسر دنیا معروف هستنددر حالی که راز موفقیت آن ها زیاد پیچیده نیست. نگرش فرهنگی این مردم نسبت به مواد غذایی و شیوه زندگی کلی باعث زیاد کردن طول عمر وحفظ سلامت آنان شده است است .

عبارات مهم : احساس
اما عادت هایی که باعث طول عمر این مردم شده است است:

*انتخاب غذاهای متفاوت :
یک غذای آماده شده است در منزل مشمول بر ماهی،برنج بخارپز شده است و نودال های کم چرب و سبزی های بخارپز شده است است. این غذا همراه است با سوپ میسو یا خمیر سویا که یک نوع ماده غذایی است که از تخمیر غلات به دست می آید. سپس چای سبز و جهت دسر میوه تازه میل می شود.

وعده غذایی غنی از ماهی حاوی اسیدهای چرب سالم امگا ۳ است .با مصرف جلبک دریایی و سبزی هایی مانند کلم برو کلی، کلم برگ، انواع جوانه ها و کلم پیچ علاوه بر احساس سیری آنتی اکسیدان،ویتامین ها و ماده معدنی نیز به بدن جذب می شود.چای سبز علاوه بر محافظت از قلب با بیماری های مزمن نیز مقابله می کند. اتمام غذا با میوه باعث می شود فرد به خوردن شیرینی جات حاوی چربی های ترانس رو نیاورد.

*معده های کوچک:
فرهنگ غذایی ژاپنی تأکید روی نحوه ارائه دادن غذا می کند .آن ها با آرام خوری از غذا لذت می برند.هر غذا بشقاب خود را دارد و به نحوه زیبایی چیده می شود.ژاپنی ها بشقاب های خود را پر نمی کنند و به محض احساس ۸۰ درصد سیری از خوردن دست می کشند.کنترل داشتن روی پرس غذا به آن ها کمک می کند تا وزن خود را حفظ کنند.

*صبحانه پرانرژی:

صبحانه را وعده خیلی مهمی می دانند که از غذاهای متنوع کوچک تشکیل می شود.یکی از این ها سوپ میسو است که غنی از پروبیوتیک است.این سوپ بسیار انرژی زا است.

*پخت سالم:
ژاپنی ها از روش های سالم جهت پخت استفاده می کنند.روش های پخت آن ها مشمول بر گریل کردن،بخارپز کردن و آرام جوشاندن غذا است.مصرف مواد غذایی تازه و سس های سبک نیز ارجحیت داده می شود.به طورکلی غذاهایی که با این نحوه تهیه می شود باعث احساس سیری و سبکی می شود.

*برنج جایگزین نان:
این مردم جهت هر وعده غذایی برنج بخارپز شده است را جایگزین نان می کنند. با مصرف نکردن نان، برنامه غذایی آن ها عاری از آرد گندم تصفیه شده است می ماند.می توانید به جای برنج سفید از برنج قهوه ای استفاده کنید.

*دسر کمتر:
استفاده کردن از مواد قندی و دسرهای فرآوری شده است امر عادی در این کشور نیست.به جای کیک، شیرینی ها، فرنی و… آن ها پرس های کوچک میوه تازه سرو می کنند. گاهی نیز دسرهای دیگر سرو می شود ولی پرس های کوچک. میوه غنی از آنتی اکسیدان و ماده مغذی طبیعی است و مصرف قند کمتر از بروز دیابت، چربی اضافه و اوج رفتن وزن پیش گیری می کند.

*نگرش متفاوت:
این مردم وقت کمتری صرف رژیم گرفتن می کنند و یاد گرفته اند که باید از خوردن غذا لذت ببرند. یعنی باید از غذاهای متنوع لذت برد.علاوه بر نگرش سالمی که نسبت به غذا دارند ،وقت زیادی نیز صرف ورزش هایی مانند پیاده روی می کنند .ورزش همراه با گزینش درست غذایی و فعال بودن باعث طول عمر و داشتن وزن سالم آن ها می شود.

منبع: روزنامه خراسان

انتهای پیام/

واژه های کلیدی: احساس | استفاده | استفاده | خوردن شیر | خوردن غذا | وعده غذایی | مواد غذایی | آنتی اکسیدان | برنامه غذایی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *