خرید کتاب از گوگل

چاپ کتاب PDF

خرید کتاب از آمازون

خرید کتاب زبان اصلی

دانلود کتاب خارجی

دانلود کتاب لاتین

خوراکی‌هایی که آلرژی فصلی شما را بدتر می‌کنند

بسیاری از افرادی که حساسیت فصلی دارند، ممکن است از اینکه در فصل آلرژی به بعضی غذاها حساس هستند، تعجب کنند. به این پدیده سندرم آلرژی دهانی می گویند و مرسوم ت

خوراکی‌هایی که آلرژی فصلی شما را بدتر می‌کنند

به گزارش گروه وبگردی کلوب خبرنگاران جوان، فصل آلرژی فرا رسیده و بسیاری از ما به دنبال هر چیزی هستیم تا سردرد، خارش چشم ها، سرفه و خستگی دائمی مان را تسکین دهد. به همین علت صحبتی داشتیم با دکتر کلیفرد باست، نویسنده کتاب The New Allergy Solution: Supercharge Resistance, SlashMedication, Stop Suffering. دکتر کلیفرد راجع به چیزهایی که آلرژی را بدتر می کنند برایمان توضیح داد و همچنین گفت جهت بدست آوردن احساس بهتر دقیقا چکار کنیم.

عبارات مهم : آلرژی
بسیاری از افرادی که حساسیت فصلی دارند، ممکن است از اینکه در فصل آلرژی به بعضی غذاها حساس هستند، تعجب کنند. به این پدیده سندرم آلرژی دهانی می گویند و مرسوم ترین آلرژی غذایی است که در بزرگسالان مبتلا به آلرژی فصلی دیده می شود. از مشخصه های سندرم آلرژی دهانی، خارش دهان و گلو بعد از خوردن بعضی غذاهای خاص و زیاد در افرادی مرسوم است که از آلرژی به گرده ها زحمت می برند.

سندروم آلرژی دهانی به وسیله بعضی از آلرژن های خاص موجود در این غذاها جنبش می شود که با پروتئین های موجود در گرده ها یکسان است. سندروم آلرژی دهانی در کودکان نیز ممکن است اتفاق بیفتد ولی در بزرگسالان خیلی مرسوم تر است، چون ابتدا باید آلرژی به گرده ها در فرد گسترش پیدا کند.

در بسیاری از مبتلایان به سندروم آلرژی دهانی، عکس العمل خفیف است و به محض هضم غذا از بین می رود. ولی با این حال باز هم می تواند اذیت کننده باشد، مخصوصا اگر ندانید عامل جنبش کننده چیست. در ادامه غذاهایی را به شما معرفی خواهم کرد که سندروم آلرژی دهانی را جنبش می کنند.

میوه ها

اگر دچار آلرژی فصلی هستید، هنگامی که میوه هایی مانند سیب، هلو، شلیل، گیلاس، گلابی و زرد آلو را می خورید مواظب باشید دچار سندروم آلرژی دهانی نباشید. همچنین شاید بهتر باشد از گروه ملون ها مانند طالبی، هندوانه و عسلک هم دوری کنید. میوه های گرمسیری مانند موز و کیوی نیز همین اوضاع را دارند. این میوه ها بیشترین نقش را در این سندروم ایفا می کنند.

سبزیجات

میوه ها تنها غذاهایی نیستند که می توانند علائم آلرژی را افزایش کنند، سبزیجات نیز می توانند در این میان مقصر باشند. سبزیجاتی که مشکوک به جنبش سندروم آلرژی دهانی هستند عبارتند از هویج، کرفس، کدوسبز، فلفل دلمه ای، خیار، پیاز، سیب زمینی سفید و برگ چغندر.

ادویه ها و دانه ها

قبل از اینکه به سراغ ادویه جات بروید، باید این را بدانید که چگونه بعضی ادویه جات، گیاه های و دانه ها می توانند به حساسیت فصلی تان عکس العمل نشان دهند. جعفری، گشنیز، رازیانه، آفتابگردان، زیره سیاه، خردل، زیره سبز و شوید می تواند باعث احساس خارش ناراحت کننده ای در گلو و دهان شود.

حبوبات و آجیل

بادام زمینی و دانه های سویا دو مورد از جنبش کننده های مهم سندروم آلرژی دهانی هستند. اگر به بادام زمینی عکس العمل نشان دادید بهتر است با یک متخصص مشورت کنید و تحت معاینه قرار بگیرید تا مطمئن شوید واکنشتان نسبت به بادام زمینی و دیگر آجیل ها و حبوبات خیلی شدید نباشد.

راه حل؟

اگر می بینید که در فصل بهار و تابستان نمی توانید زیاد به سمت غذاهایی که دوست دارید بروید ناراحت نشوید، مجبور نیستید کاملا بدون میوه، سبزیجات، ادویه جات و آجیل ها سر کنید. در بسیاری موارد پختن یا مایکروفر کردن غذای جنبش کننده آلرژی به شکستن پروتئین های غذا که عامل خارش دهان و گلو هستند کمک می کند.علاوه بر این، گرفتن پوست میوه ای که می خورید ( مانند سیب و هلو ) می تواند قرار گرفتن در معرض این پروتئین ها را کم کردن دهد و در نتیجه عکس العمل های آلرژیک کمتری را تجربه کنید.

منبع: مجله سلامتی دکتر کرمانی
انتهای پیام/

واژه های کلیدی: آلرژی | ادویه | سیب زمینی | بادام زمینی | آلرژی فصلی | حساسیت فصل | آلرژی دهانی | سندروم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *