خرید کتاب از گوگل

چاپ کتاب PDF

خرید کتاب از آمازون

خرید کتاب زبان اصلی

دانلود کتاب خارجی

دانلود کتاب لاتین

راه های رسیدن به موفقیت

رسیدن به موفقیت یکی از چالش های اساسی در زندگی انسان ها به ویژه جوانان است با دانستن چندنکته می توان این مسیر را هموار تر کرد.

 

۱. گاهی کمتر کار کردن ما رو نزدیک تر میکنه به موفقیت. مهمترین ثروتمون وقته و خیلی وقتا به جای استفاده درست ازش، با چیزای مختلف پرش میکنیم و فرصت کارهای مفیدتر و کم هزینه تر رو از خودمون میگیریم.

۲. ضرر کمال گرایی از فایده ش بیشتره. تقریبا همیشه واسه انجام دادن یه کار بهتره از ورژن ابتدایی و اتفاقا پر از ایرادش شروع کرد، همه مسیر رو یه بار تا تهش رفت، و بعد بهتر و بهترش کرد. هر کاریو الان میخام انجام بدم در سریعترین زمان ممکن ورژن اولش ر‌‌و میدم بیرون و بعد بهترش میکنم.

۳. اطلاعات جمع کردن تا یه حدی خیلی مفیده اما از یه حدی بیشتر اتفاقا باعث رکود و اینرسی میشه. خیلیا رو دیدم که در مورد یه موضوع ساعت ها میتونن حرف بزنن اما خودشون وارد مرحله عمل کردن نشدن. بعضی از اطلاعات رو فقط با تجربه کردن میشه بدست آورد، نه قبلش!

۴. تو اکثر موارد، تصمیم گیری بین دو تا گزینه درست یا غلط نیست. و اتفاقا هر دو راه کم و بیش درستن! این دید اشتباه، یکی از تاثیرات کنکور و آزمون های متعدده که در ما نهادینه شده. خیلی از راهها در دراز مدت به یه هدف میرسن، و نیاز نیست انرژی زیادی برای تصمیم گیری گذاشت.

۵. تاثیر انگیزه رو خیلی بیشتر میدونم از استعداد و هوش و حتی پشتکار. حس تنبلی و رکود اکثرا به دلیل اینه که انگیزه کافی در ما نیست. یا هدف نهایی از کاری که انجام میدیم رو به وضوح نمیبینیم. خیلی مهمه که واسش زمان بذاریم و با خودمون صادق باشیم برای هدف گذاری هامون.

۶. ارزش هایی (values) که واسمون از همه مهمترن رو بشناسیم. مثل کمک به دیگران، تشویق شدن، برابری، عدالت، … واسه هر کسی چند تا از اینا از همه مهمتره. بر اساسش حس مثبت یا منفی پیدا میکنیم از تجربه های شخصی یا کاریمون و بهتر میتونیم هدف هامون رو انتخاب کنیم.

۷. نترسیم از اینکه خیلیا مسیرشون شبیه ما نیست. هر کسی راه خودش رو طی میکنه و هیچ دو نفری با هم قابل مقایسه نیستن. اتفاقا راههای کمتر امتحان شده گاهی به فرصت های تازه ختم میشن!

۸. به نظرم امکان نداره کسی ۱۰۰ درصد مواقع از کارش لذت ببره! اگه گاهی کلافه و خسته میشیم, لزوما به این معنی نیست که مسیرمون اشتباهه. خودم ایده آلم اینه که به طور میانگین حدود ۷۰ درصد مواقع از کارم لذت ببرم.

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *