خرید کتاب از گوگل

چاپ کتاب PDF

خرید کتاب از آمازون

خرید کتاب زبان اصلی

دانلود کتاب خارجی

دانلود کتاب لاتین

طبخ آبزیان خاص سرآشپزهای با تجربه در نوشهر

نخستین دوره آموزش طبخ آبزیان خاص سرآشپزها،رستوران داران ، مراکز آموزشی و رفاهی در شهرستان نوشهر برگزارشد.

طبخ آبزیان خاص سرآشپزهای با تجربه در نوشهر

به گزارش خبرنگار گروه استان هایباشگاه خبرنگاران جوان از ساری، صالحی مدیر گروه ترویج و آموزش آبزیان شیلات مازندران با بیان اینکه تبلیغ و ترویج فرهنگ مصرف آبزیان از سیاست های شیلات استان است گفت: یکی از راهکارهای اجرایی جهت زیاد کردن سرانه مصرف ، آشنایی با روش های متنوع طبخ آبزیان است.

وی افزود: به منظور زیاد کردن سرانه مصرف ماهی در خانوارها ،آموزش طبخ آبزیان جهت جامعه نشانه از جمله سرآشپزهادر دستور کار قرار داده شد به همین جهت یک دوره آموزشی در شهرستان نوشهر برگزار گردید که با استقبال خوبی مواجه شد.

رئیس گروه ترویج و آموزش آبزیان شیلات مازندران گفت : کارگاههای آموزشی طبخ آبزیان موجب اطلاع رسانی و آشنایی فراگیران با ظرفیت های آبزی پروری و نیز اهمیت مصرف آبزیان و شیوه های متنوع طبخ ماهی شهروندان و مصرف کنندگان است

طبخ آبزیان خاص سرآشپزهای با تجربه در نوشهر

صالحی افزود: در این راستا با بهره گیری از مدرس مجرب طبخ آبزیان سرکار زن امجدی ،ضمن بیان فایده های و ارزش غذایی ماهی و سایر آبزیان ، پنج روش متفاوت طبخ آبزیان مشمول بر سوپ ماهی ، ته چین ماهی ،خمیر برشته ماهی،پیتزا ماهی و کیک ماهی به صورت عملی آموزش داده شد.

وی گفت: دراین دوره آموزشی 35 نفر شرکت کننده داشته و آینده نگری می شود با استمرار برگزاری این دوره شاهد زیاد کردن سرانه مصرف ماهی در سبد خانوارها باشیم.

انتهای پیام/آ


نخستین دوره آموزش طبخ آبزیان خاص سرآشپزها،رستوران داران ، مراکز آموزشی و رفاهی در شهرستان نوشهر برگزارشد.

واژه های کلیدی: آموزش | آشنایی | آموزشی | طبخ ماهی | طبخ آبریان | سرآشپزهای با تجربه | شیلات مازندران | جشنواره آبزیان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *