خرید کتاب از گوگل

چاپ کتاب PDF

خرید کتاب از آمازون

خرید کتاب زبان اصلی

دانلود کتاب خارجی

دانلود کتاب لاتین

تصاویر + ترفند هایی طلایی جهت دَم کردن یک چایِ دلچسب

در این گزارش با تمام رموز دم کردن چای آشنا شوید و می‌توانید خوشمزه‌ترین چای را آماده کنید.

تصاویر + ترفند هایی طلایی جهت دَم کردن یک چایِ دلچسب

به گزارش خبرنگار حوزه اخبار داغ گروه اینترنت کلوب خبرنگاران جوان،برای تهیه چای خوشمزه و خوش رنگ باید در گزینش چای، آب و قوری دقت کرد. میزان حرارت آب و مدت دم کشیدن نیز بر مزه و عطر چای تاثیر مستقیم می گذارد. در اینجا با بعضی از نکات جالب جهت تهیه چای آشنا شوید.

عبارات مهم : انواع

نخستین گام جهت ساختن چای گزینش نوع آن است. ده ها نوع “چای” میوه ای و گیاهی نیز وجود دارند که افراد به علت مختلفی (خاصیت و مزه وغیره) میل زیادی به نوشیدن این “دم نوش ها” دارند.اما اگر به تهیه و نوشیدن چای نزد ژاپنی های سنتی نظری بیاندازید، درخواهید یافت که تهیه چای رسمی دیرینه و معنادار است و نظم و ترتیبی خاص را می طلبد.تهیه درست انواع متفاوت چای نیاز به آشنایی از ویژگی های چای دارد.
اهمیت آب در تهیه چای

برای تهیه چای باید به مقدماتی هر چند کوچک توجه داشت. قوری بهتر است که از جنس چینی باشد. بسیار از خبرگان چای، قوری فلزی را جهت دم کردن مناسب نمی دانند. قوری شیشه ای نیز به مراتب بهتر از قوری فلزی است. اگر از سماور جهت گرم کردن آب استفاده می کنید، هیچ گاه آب داغ را به سماور اضافه نکنید و آب سماور را به دفعات عوض کنید.
کیفیت آب و املاح درون آن در مناطق متفاوت یکسان نیست و کیفیت آب تاثیری مستقیم بر مزه، رنگ و بوی چای دارد.از قوری تنها جهت تهیه چای آنهم از یک نوع استفاده کنید. چایی های گیاهی طعم و بوی خود را به قوری انتقال یافته می کنند و تنها پس از چندین بار شستشو از بین می روند. کسانی که به خاص مزه، طعم و عطر چای سیاه برایشان مهم است باید قوری مخصوصی جهت دم کردن چای سیاه داشته باشند.در صورتی که قوری مخصوصی جهت چای دلخواه تان دارید حتی از شستن آن با مایع ظرف شویی نیز خودداری کنید و تنها به شستشو با آب گرم یا جوش بسنده کنید. اغلب مایع های ظرف شویی بر عطر و مزه چای تاثیر منفی می گذارند.
اگر از چای کیسه ای (در بسته های کوچک) که در کشور عزیزمان ایران به چای لیپتون معروف است استفاده می کنید، نخست آب جوش را بریزید و سپس چای را به آن اضافه کنید. از این طریق از باد کردن و پاره شدن کیسه می توان جلوگیری کرد. چای های کیسه ای باکیفیت این مسئله را ندارند.
زمان دم کشیدن چای

مدت دم کشیدن اهمیت بسیاری بر طعم، رنگ، مزه و بوی چای دارد. دستورالعمل یکسانی در این باره نمی توان داد، مدت دم کشیدن بستگی به نوع چای دارد، اگر چای را از فروشگاه مخصوص چای خریداری میکنید، حتماً راجع به مدت دم کشیدن آن از فروشنده پرسش کنید.چای سبز معمولاً بدور از منبع حرارت دم می کشد.اما به طور کلی می توان گفت که مدت دم کشیدن چای سبز نیز متفاوت (دربسیار مواقع کوتاه تر) و حتی حرارت آب نیز کمتر از چای سیاه است. چای سبز را معمولاً نباید روی حرارت دم آورد. پس از ریختن آب به قوری باید آن را از منبع حرارت دور کرد.
انواع چای سیاه موجود (زود دم و دیردم) در بازار حدود ۳ تا ۱۵ دقیقه جهت دم کردن مورد نیاز دارند. بسیاری از انواع چای (حتی سیاه) بهتر است که با درجه حرارتی حدود ۸۰ تا ۸۵ درجه تهیه شوند.
یکی از نکات مهم که شاید کمتر کسی بدان توجه دارد تاثیر مدت دم کشیدن بر آزاد شدن مواد و عنصرهای متفاوت در چای است. بی آنکه بخواهیم به ترکیبات شیمیایی چای بپردازیم می توان گفت اگر چای را جهت برطرف خستگی و شادابی ذهن و جسم می نوشید، بهتر است که مدت دم کشیدن را کوتاه و تنها به چند دقیقه (۳ یا ۴ دقیقه) اکتفا کنید.اما اگر در پی تاثیر آرامش بخش چای هستید، می توانید مدت دم کشیدن را بیش از ۱۰ دقیقه در نظر بگیرید.بر خلاف تصور مرسوم چای ها میوه ای یا گیاهی (دم نوش های مختلف) مدت دم کردن ارزش زیادتر است و تنها پس از مدت مورد نیاز امکان بسط مزه، بو و رنگ این دم نوش ها فراهم می شود. البته چای اگر مدت زیادی در آب باقی بماند مزه آن به تدریج تلخ می شود.
لذت بردن از نوشیدن چای

هر یک از ما به دلایل متفاوت (زمان کم، امکانات محدود و غیره) بارها از چای کیسه ای استفاده می کنیم، ولی جهت لذت بردن از چای باید حتماً کمی وقت صرف کنیم. به جای چای کسیه ای می توان به آسانی از برگ چای به کمک توری های متفاوت استفاده کرد. به طور معمول کیفیت چای کیسه ای در مقایسه با نمونه مشابه آن به صورت فله ای نامرغوب تر است، حتی گران ترین نوع چای کیسه ای نیز دارای این نقصان است.گفته می شود عالی ترین نوع دم کردن، ریختن چای بدون فیلتر یا توری در قوری است و تنها هنگام ریختن چای در لیوان و استکان می توان از توری استفاده کرد. اگر می خواهید که چای در قوری مدت زیاد خوش طعم بماند باید برگ های چای (تفاله) را از قوری خارج کنید.
Deutsche Welle
انتهای پیام/

واژه های کلیدی: انواع | حرارت | استفاده | انواع چای | چای | دم کردن چای | انواع چای | چای دم ک

تصاویر + ترفند هایی طلایی جهت دَم کردن یک چایِ دلچسب

تصاویر + ترفند هایی طلایی جهت دَم کردن یک چایِ دلچسب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *